agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mirra20
mirra20
  4 Februarie 2013

Dwa wagony chusteczek :/

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 Februarie 2013

Biedactwo... a ze jestes online zapytam sie Ciebie, czy w Polsce sa dostepne balsamy Puma Flowing?

w Anglii jest tylko plyn pod prysznic i perfumy... Ostatnio Prinzo mi kupil w Szwajcarii, ale juz mi sie skonczyl i szukam kogos kochanego, kto by mi go kupil :pavarotti:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  4 Februarie 2013
massacre
massacre: Biedactwo... a ze jestes online zapytam sie Ciebie, czy w Polsce sa dostepne balsamy Puma Flowing? w Anglii jest tylko plyn pod prysznic i perfumy... Ostatnio Prinzo mi kupil w Szwajcarii, ale juz mi sie skonczyl i szukam kogos kochanego, kto by mi go kupil

a poszukam, bo nawet nie wiem dokładnie, w tym tyg jak dojdę do siebie trochę to się wybiorę i jak znajdę to Ci kupię;)
massacre
massacre
  4 Februarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a poszukam, bo nawet nie wiem dokładnie, w tym tyg jak dojdę do siebie trochę to się wybiorę i jak znajdę to Ci kupię;)

bez pospiechu :) kuruj sie, bo wiosna idzie :D
Jak mi Prinz kupil w zeszlym roku, to bylam wniebowzieta. Ostatnio kupowalam go bedac w Szwecji sto lat temu, mam do niego sentyment :zakochany:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  4 Februarie 2013
massacre
massacre: bez pospiechu :) kuruj sie, bo wiosna idzie :D Jak mi Prinz kupil w zeszlym roku, to bylam wniebowzieta. Ostatnio kupowalam go bedac w Szwecji sto lat temu, mam do niego sentyment

nie poleżę długo w łóżku, bo mnie nerw łapie:/
do lekarza jak nie będzie potrzeby to nie pójdę, uskuteczniam leczenie czosnkiem, miodem, mlekiem itd, więc jak tylko wywietrzeje zapach czosnku to się ruszę z domu, zwłaszcza, że muszę mamie pomóc wybrać szafę do przedpokoju:D
z tego co czytam w necie to jest dostępny, więc nie powinno być problemu;)
massacre
massacre
  4 Februarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: uskuteczniam leczenie czosnkiem, miodem, mlekiem itd

a pijesz herbate z whisky? zajebiscie rozgrzewa :tak: komu nie polecalam, to sobie chwalili.
parzysz mocna herbate, zostawiajac w kubku 1/3 miejsca na whisky, dajesz plasterek cytryny, lyzke miodu i gotowe :D
bardzo szybko stawia na nogi. mojemu zima do pracy w termosie robie :Rotfl:

mirra20
mirra20
  4 Februarie 2013
massacre
massacre: a pijesz herbate z whisky? zajebiscie rozgrzewa komu nie polecalam, to sobie chwalili. parzysz mocna herbate, zostawiajac w kubku 1/3 miejsca na whisky, dajesz plasterek cytryny, lyzke miodu i gotowe :D bardzo szybko stawia na nogi. mojemu zima do pracy w termosie robie

bez tego jestem rozgrzana, czyt. gorączkę mam:/
poza tym nie mam w domu whisky, tylko wódkę czystą i jakiś bimber w barku:lol:
agoosiaaa
agoosiaaa
  4 Februarie 2013
Kiniowska
Kiniowska: Takich rozmiarów nawet nie oglądam. Mam ze 2 rzeczy w rozmiarze s, ale to tylko dlatego, że rozmiarówka była jakaś dziwna. Ogólnie ma ładny krój, taki jak lubię w sukienkach, chociaż do mojej figury nie bardzo... wrażenie potęguje jeszcze wzór koronki, który ostatnio jakoś bardziej mi się podoba. :) Komputer, którego teraz używam, ma popsuty monitor, więc kolory mogę mieć złe, ale widzę czarny i kremowy. :P Czyli dałabym do niej żakiet w którymś z tych kolorów, cieliste albo czarne kryjące rajtki i czarne czółenka. I wysoko, okrągły koczek "donut". A okazje... wyjście na kolację, do teatru, jakieś przyjęcie rodzinne albo u znajomych, wesele - sukienka jest elegancka, więc nie widzę przeciwwskazań. :)

Czarno biala jest :)
ta czarna czesc z takiego ''misia'' jest :)
tzn. wiem gdzie ogolnie mozna takie rzeczy nosic, chodzilo mi o to, ze w najblizszym czasie nie bede raczej miala okazji :D
Kiniowska
Kiniowska:

jeszcze rozmiar 12-13 lat :rotfl:
massacre
massacre: A mnie to nie dziwi, że takie motylki na dziale dziecięcym

na dzialach dla doroslych tez takie widuje :Rotfl:
massacre
massacre
  4 Februarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: na dzialach dla doroslych tez takie widuje

chyba dla nastolatkow :)

pijana
pijana
  4 Februarie 2013

2 Carmexy, klasyczny i Moisture Plus, oczywiście wygrane.

NieznosnaWiedzma
NieznosnaWiedzma
  4 Februarie 2013

czarne balerinki ze złotymi ostrymi ćwiekami, kopertówkę czarno-ugrową z metalicznym złotym zapięciem

pijana
pijana
  4 Februarie 2013

Bluzkę Atmosphere w internetowym ciucholandzie :D Ciekawe, ciekawe

Gad
wpis jest ukryty
Paulinessa
Paulinessa
  4 Februarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Bluzkę Atmosphere w internetowym ciucholandzie :D Ciekawe, ciekawe

:Zakochany:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  4 Februarie 2013
massacre
massacre: A mnie to nie dziwi, że takie motylki na dziale dziecięcym

Mnie też nie, ale nie o motylki mi chodziło. :P Chodziło mi o to, że Agoosiaaa musi być bardzo szczupła albo ogólnie drobna, że pasują na nią rzeczy z działów dziecięcych.

Konto usunięte
Konto usunięte: Czarno biala jest :) ta czarna czesc z takiego ''misia'' jest :)

Niewiele się pomyliłam. :D Jednak biały żakiet już niespecjalnie by mi pasował...

Konto usunięte
Konto usunięte: tzn. wiem gdzie ogolnie mozna takie rzeczy nosic, chodzilo mi o to, ze w najblizszym czasie nie bede raczej miala okazji :D

Aaa, w ten sposób... rozumiem. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Bluzkę Atmosphere w internetowym ciucholandzie :D Ciekawe, ciekawe

Fajna! :)