agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mirra20
mirra20
  29 Ianuarie 2013

czarne body i bluzkę w kwiatki:P

BujajSieNaDwa91
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 24
BujajSieNaDwa91
  29 Ianuarie 2013

pędzel do cieni, eyeliner w pisaku 2in1 essence..i jakiś sweterek ze szmateksu...

Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .

agoosiaaa
agoosiaaa
  30 Ianuarie 2013

taki samoopalacz w nawilzaczu:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 Ianuarie 2013

Leginsy dla siostry

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

magdalena2101
magdalena2101
  30 Ianuarie 2013

MÓJ NAJNOWSZY ZAKUP KOZACZKI TOREBKA ( POTRZEBNA NA WESELICHO ) I SUKIENKA CZERWONA Z KORONKĄ NA PLECACH ;P

Earth
Earth
  30 Ianuarie 2013

- Kozaczky, bo w CCC jest wyprzedaż zimowego obuwia a ja i tak chciałam sobie kupić. Z tych co mi się podobały akurat został mój rozmiar (35 :ziober2:).

- Neutrogena Intense Repair Hand Cream, dałam 11 zł, w promocji, mam nadzieję, że lepszy od garniera, który moim zdaniem działa tak samo jak te wszystkie kremy do rąk za znacznie niższą cenę. :)

- Siemię lniane ("ekoprodukt"). Smakowe, pomarańczowe, bo tego zwykłego jakoś nie mogę zmęczyć, okropne gluty, a te jest smaczne i nie kojarzy mi się ze smarkami :D

- MB activ, kolejne opakowanie, bo sesja :ninja:

marta0859
marta0859
  30 Ianuarie 2013
Earth
Earth: Siemię lniane ("ekoprodukt"). Smakowe, pomarańczowe

Gdzie kupiłaś? Też chcę smakowe! Ciekawa jestem, jak smakuje, czytałam, że są nawet wiśniowe, chętnie bym spróbowała, ale na allegro nie zamawiam :D
mmaryja
mmaryja
  30 Ianuarie 2013

u mnie jest w zwykłych sklepach i w piotrze i pawle, almie, realu na dziale ze zdrową żywnością.

Earth
Earth
  30 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Gdzie kupiłaś? Też chcę smakowe! Ciekawa jestem, jak smakuje, czytałam, że są nawet wiśniowe, chętnie bym spróbowała, ale na allegro nie zamawiam :D

W Rossmannie jest, u mnie w Delimie i w Stokrotce kiedyś kupowałam. Ja lubię pomarańczowe najbardziej :D
O taki mam -
marta0859
marta0859
  30 Ianuarie 2013
Earth
Earth: W Rossmannie jest, u mnie w Delimie i w Stokrotce kiedyś kupowałam. Ja lubię pomarańczowe najbardziej :D

Nigdy nie zwracam uwagi na rzeczy "spożywcze" w rossmanach, typu herbaty, słodycze i inne, ale skoro tak, to przejdę się specjalnie bo ciekawi mnie, czy smakowe też jest takie nijakie w smaku jak te "bezsmakowe" :D dzięki za info
styka51
styka51
  30 Ianuarie 2013

Czarną sukienkę i szpilki czarne.

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  30 Ianuarie 2013
Earth
Earth: Neutrogena Intense Repair Hand Cream, dałam 11 zł, w promocji, mam nadzieję, że lepszy od garniera, który moim zdaniem działa tak samo jak te wszystkie kremy do rąk za znacznie niższą cenę. :)

Według mnie, świetny wybór. :) Używam tylko na noc, grubsza warstwa przez 2-3 wieczory i dłonie jak nowe. Chociaż ma konkurenta... krem dla narciarzy z Perfecty. :zakochany: Jedynie zapach mi nie odpowiada, trochę jak perfumy starej babki, ale warto wytrzymać bo działanie błyskawica. Nie wiem, może dlatego że posmarowałam , wpakowałam się w rękawiczki i wyszłam z domu... :P

Garnier coś tam daje, ale mniej i dłużej trzeba czekać na efekt. Używam w tej kwestii mleczka do ciała, a od kremu chyba niezbyt się różni. :)

Zacytowałam pierwszy raz na nowym forum!!! :rock: Mam nadzieję, że mnie widać. :)
w00tjump
w00tjump
  30 Ianuarie 2013

farbe do wlosow (bo sie blondynka broni przed zmadrzeniem przy glowie:crylol:)
cien matowy nieciemny braz z inglota - ale co dokupie nowy to mi sie zachciewa kolejnego... "a tutaj taki ale ciemniejszy zeby w zalamannie dac"...
i kredke zielona z miss sporty. trwalosc do dupy ale kolor swietny.

a, i okulary - czarne z wzorkiem wycietym na bokach.

mmaryja
mmaryja
  30 Ianuarie 2013

poczeka na 'po ciąży':and:

Paulinessa
Paulinessa
  30 Ianuarie 2013
massacre
massacre: Leginsy dla siostry

:zakochany: :zakochany: :zakochany: :zakochany: