agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
vJustysv
vJustysv
  27 Ianuarie 2013

Bielizna, perfumy ;)

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  27 Ianuarie 2013

@Mirra
W Debenhams :-)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  27 Ianuarie 2013

Bluzę Paprocki&Brzozowski

ZlMNA
ZlMNA
  27 Ianuarie 2013

dostalam solanke relaksujaca do kąpieli .

pijana
pijana
  28 Ianuarie 2013

Wodę toaletową Mexx 20 ml za wygrany bon do empik.com. To zapach, który poznałam jakieś 12-13 lat temu, w promie bezcłowym do Szwecji i niesamowicie podoba mi się do dziś... Ech, wspomnienia :D

massacre
massacre
  28 Ianuarie 2013

@pijana
Też wiążesz wspomnienia z zapachami? :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  28 Ianuarie 2013

chyba kazdy tak ma:)

vJustysv
vJustysv
  28 Ianuarie 2013
Babsy
Babsy: chyba kazdy tak ma:)

Zgadzam się :)
massacre
massacre
  28 Ianuarie 2013

Tak, tylko jeden mocniej, drugi mniej. Mnie zapachy bardziej wprowadzają w przeszłość niż zdjęcia :)

pijana
pijana
  28 Ianuarie 2013
massacre
massacre: Też wiążesz wspomnienia z zapachami? :)

Taak :D

Co do tematu przyszły mi te "białe" "kozaki", które wcale nie są białe i są bardziej chyba długimi botkami niż kozakami. Skóra jest świetna O_o I nie wiem czy nie będę w nich chodzić, jeśli da się wymienić obcas oczywiście :D
kedi
kedi
  28 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Wodę toaletową Mexx

też ją lubię i też poznałam ten zapach bardzo dawno temu:) aktualnie mi się skończyła, aczkolwiek pewnie znów zakupię.
pijana
pijana
  28 Ianuarie 2013
kedi
kedi: eż ją lubię i też poznałam ten zapach bardzo dawno temu:) aktualnie mi się skończyła, aczkolwiek pewnie znów zak

Świetna jest, taka świeża ale nie morska ani nie stricte cytrusowa, dla mnie idealna :zakochany: Poprzednim razem miałam 60 ml EDP, ale skoro 20 ml EDT wyszło mnie za friko to skorzystałam :-)
kedi
kedi
  28 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Świetna jest, taka świeża ale nie morska ani nie stricte cytrusowa, dla mnie idealna Poprzednim razem miałam 60 ml EDP, ale skoro 20 ml EDT wyszło mnie za friko to skorzystałam :-)

ja zostawiłam sobie nawet flakonik po tej wodzie toaletowej, bo jak mnie coś zachwyci to zostawiam, żeby w przyszłości powrócić. pierwszy raz dostałam ją od mamy, jakoś tak chyba nawet bez okazji, na początku zapach mnie drażnił ale potem baardzo polubiałam :) jest taki inny od wszystkich które używam.
pijana
pijana
  28 Ianuarie 2013
kedi
kedi:

Ja też zostawiłam sobie flakonik, ale nie po to, by wrócić - bo wiedziałam, że wrócę, ale po to, by sobie je czasem powąchać :rotfl: Szkoda, że to nie jest mój pierwszy ulubiony zapach, a drugi - kupowanie tego wychodziłoby o wiele taniej, a pierwszy ulubiony kosztuje majątek :C Jednak Givenchy Play to zapach mojego życia i płacę ten majątek :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Ianuarie 2013

4 Bransoletki tego typu: