uwielbiamy stylowe ciuszki, gustowne fryzury, makijaze... az milo popatrzec na kogos (siebie tez;), kto wyglada szykownie. ale zdarzaja sie tez koszmarne wytwory, badz zestawienia elementow, ktore osobno sa swietne, a jednak razem wygladaja strasznie. co dla Was jest porazka, jesli chodzi o stroj, fryzury, makijaz? mozna wklejac fotki, opisywac "ikony mody" spotkane na ulicy badz widziane w internecie, telewizji.
pozdrawiam, Beatrycze
Modowo- urodowe porażki. strona 7 z 9
moze i tak bylo kiedys i moze jest tak teraz w Polsce z sandalami za 20zl. W zeszlym roku kupilam mlodemu buty w sklepie Coccodrillo czy jak to sie tam nazywa

Ciuchy jak ciuchy, ale na butach dla dzieci NIGDY nie oszczedzam. Male stopki nie moga sie obcierac ani pocic. Z reszta to ja przesadzam, bo mu nawet paznokcie poleruje

Moj tylko zima nosi dluzsze skarpety

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Babsy - tak poza tym dobry temat
masakra :/

tez mojemu tanich butow nie kupuje, w koncu to najwazniejsza rzecz, zwlaszcza ze nozki w takim wieku sie dopiero ksztaltuja itp

ja ostatnio sie darlam na moja mame bo wziela sobie paznokcie robila i mojemu malemu tez zrobila przy okazji :facepalm:
wlacznie ze zlotym lakierem do paznokci

no dokladnie.
ja tez;D
a dzieki, chetnie sie piwka napije;)

tez kiedys dalam sie namowic, moj to rozpuszczony jedynak jest. Pomalowalam mu Frenchem, wiec tak bardzo nie bylo widac. Ale jak moj zobaczyl gdy mu nakleilam te srebrne minxy tylko na wskazujacy i kciuka

to zachowal sie conajmniej homofobicznie

no razcej;) moze zafunduj sobie dziewczynke, zeby mama mogla jej pazurki malowac;) a nie, dopiero implanta zalozylas;)
ło, widze rosnie Ci osobisty stylista i wizazysta:P
moj to przed suszarka ucieka, tzn podchodzi i zaczepia, zeby skierowac na niego suszarke a pozniej zwiewa :D
moja siostre tez malowal cieniami, stwierdzil, ze nie lubi pedzelka to palcami malowal, miala taka pande kolorowa na twarzy