uwielbiamy stylowe ciuszki, gustowne fryzury, makijaze... az milo popatrzec na kogos (siebie tez;), kto wyglada szykownie. ale zdarzaja sie tez koszmarne wytwory, badz zestawienia elementow, ktore osobno sa swietne, a jednak razem wygladaja strasznie. co dla Was jest porazka, jesli chodzi o stroj, fryzury, makijaz? mozna wklejac fotki, opisywac "ikony mody" spotkane na ulicy badz widziane w internecie, telewizji.
pozdrawiam, Beatrycze
lista tematów
Modowo- urodowe porażki. strona 3 z 9
Jak ktoś tak napisał o dziarach nad tyłkiem, generalnie jestem fanką ogromną wydziaranych ciał ale w tym miejscu u kobiety kojarzy mi się z totalną wiooooochą
w tym roku na szczescie (?) nie chodzilam na solarium, a i mazac ust za bardzo nie lubie:P
po kit golą te brwi, skoro i tak je potem maluja od nowa, nie;)?

Konto usunięte: za male rurki przy wylewajacych sie boczkach i brzuszku. przeciez rozmiar wieksze spodnie wystarcza zeby wygladac jak czlowiek.
boszz, albo inny fason

popieramXD
rany, wszystkie gimnazjalistki, licealistki tak biegaja, a stopa jak kloc w tym wyglada przeciez.
indianki od siedmiu bolesci;)
a leb jak dojrzala dynia.
tez mis ie strasznie nie podobaja. brat kumpeli ma rozjasniane blond dredy do pasa;/
Konto usunięte: I gdy po ulicy chodzą klony, bo napali się taka głupia masa ludzi na trĘĘĘdy i łażą wszyscy w tym samym.
czasem nie kupie sobie czegos, co mi sie bardzo podoba tylko dlatego, ze ma to pol miasta.
korektor na ustach
tona czarnej, pomniejszającej oczy kredki
jak wyżej tatuaż nad tyłkiem
zgolone brwi i namalowane kredką
obcisłe bluzki w przypadku wylewającego się tłuszczu
pomarańczowy fejs
tona makijażu u małolat
Konto usunięte: Jak ktoś tak napisał o dziarach nad tyłkiem, generalnie jestem fanką ogromną wydziaranych ciał ale w tym miejscu u kobiety kojarzy mi się z totalną wiooooochą
bo to tak zwany tramp stamp :P
aha, jeszcze porazka jest namalowanie sobie ust od nowa - tzn obrysowywanie ich kredka by zrobily sie wieksze (a juz uzywanie do tego ciemniejszej kredki niz szminki to juz w ogole...). pokazalabym przyklad na fotce, ale znow mnie zbanuja, wiec nie tym razem

Konto usunięte: A tak serio, nie widzę sensu bo mogłoby np tej osobie zrobić się przykro chociaż ma chyba spore mniemanie o sobie, jest tu lubiana więc i tak by nikt nie skomentował pewnie szczerze
to chociaz mi na pw napisz