uwielbiamy stylowe ciuszki, gustowne fryzury, makijaze... az milo popatrzec na kogos (siebie tez;), kto wyglada szykownie. ale zdarzaja sie tez koszmarne wytwory, badz zestawienia elementow, ktore osobno sa swietne, a jednak razem wygladaja strasznie. co dla Was jest porazka, jesli chodzi o stroj, fryzury, makijaz? mozna wklejac fotki, opisywac "ikony mody" spotkane na ulicy badz widziane w internecie, telewizji.
pozdrawiam, Beatrycze
lista tematów
Modowo- urodowe porażki. strona 1 z 9
Białe kozaczki :D
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
przyznam sie, ze rzadko, ale czasem mi sie zdarzy tak chodzic

ojj dokladnie;)
Konto usunięte: ubiór niestosowny do wieku i że się tak wyrażę "postury" typu pani po 40 która nie wygląda jak Demi Moore w ultra mini
nie moge patrzec na te babsztyle, ktore zamiast starzec sie z godnoscia, na sile staraja sie zatrzymac mlodosc, w rezultacie wygladajac idiotycznie, jak stara ukrainska ku.r.wa

Podbijam ;)
Aż se musze Galerianki obejrzeć ;p
Konto usunięte: dla mnie niewybaczalną porażka jest ubiór niestosowny do wieku i że się tak wyrażę "postury" typu pani po 40 która nie wygląda jak Demi Moore w ultra mini
U mnie w mieście jest taka jedna starsza pani, włosy siwe - pomalowane na róż, białe kozaczki, różowe futerko, czarne rajstopy, biała mini i biała torebka. Usta walnięte błyszczykiem, duuuuuużą ilością błyszczyku

No i plastiki, czy to czarne czy blond -patrzeć na nie nie mogę, np:

A i jedna rzecz różowa - spoko... ale jak laska jest cała w różu, zaczynając od sznurówek, kończąc na paznokciach, to rzygać mi się chce

mówi się że ktoś jest brudny/kiepsko ubrany to nie dba o siebie, to prawda-ale nie biorą pod uwagę ludzi GRUBYCH, dla mnie to jest największe niedbalstwo i porażka w "modzie" znam mnóstwo osób grubych i tylko jedna osoba z nich jest chora, na raka. Wystający brzuch, wielki kałdun i tym podobne dla mnie jest po prostu obrzydliwe
Legginsy w ogóle powinny być wycofane, na fitness OK ale normalnie, ludzie... a do mężczyzn pretensje niektórych że w dresach po ulicy chodzą...
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
porazka jest tona za ciemnego podkladu.
biale usta na solariowatej gebie.
sztuczne wlosy doczepione - takie sztuczne jako plastikowe.
siwe babki farbujace sie na czarno lub czerwono. te odrosty...bleeeee.
brwi namalowane jedna kreska.
tipsy z tona swiecidelek w ksztalcie lopaty.
legginsy do bluzki.
za male rurki przy wylewajacych sie boczkach i brzuszku. przeciez rozmiar wieksze spodnie wystarcza zeby wygladac jak czlowiek.
rurki u facetow.
okulary 'kujonki'.
te megakolorowe buty nike do kostki.
kazde biale buty, oprocz slubnych.
i jeszcze duzo rzeczy ktorych nie pamietam w tej chwili

porażką jest dzisiejsza moda.
porażka to pomarańczowa morda i białe usta.
porażka to przesadza z tuszem i eyelinerem, która upodabnia kobietę do misia pandy.
Porażka to bezczelny tapir na łbie, który przypomina zużytą miotłę.
I porażką są dredy. Fuj

Wklejać nic nie będę, wystarczy, że popatrzy się na fotkowe "panienki".
Doczepiane włosy, doczepiane pazury, doczepiane rzęsy, czyli wszystko to co jest doczepione i ma udawać to prawdziwe.
Mocnych makijaży nie lubię, za dużo odsłoniętego ciała też nie, gdy jest za obcisło, za pstrokato i krzykliwie.
I gdy po ulicy chodzą klony, bo napali się taka głupia masa ludzi na trĘĘĘdy i łażą wszyscy w tym samym.