malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
kedi
kedi
  6 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jamie woon zazdroszczę trochę, bo mi po raz drugi od samego początku nie było dane pojechać

mnie jakoś nie ciągnęło, ale moja współlokatorka jest, więc opowie mi wszystko w szczegółach zapewne jak wróci.
Konto usunięte
Konto usunięte: szukam weselnej piosenki, pierwszy taniec czy coś takiego i jak na razie JEST CIĘŻKO

nie znam sie na tym, aczkolwiek mam nadzieję, że wybierzesz coś niebanalnego!
mmaryja
mmaryja
  6 Iulie 2012
kedi
kedi: mnie jakoś nie ciągnęło, ale moja współlokatorka jest, więc opowie mi wszystko w szczegółach zapewne jak wróci.

aa, myślałam, że dajesz relację online;)
kedi
kedi: nie znam sie na tym, aczkolwiek mam nadzieję, że wybierzesz coś niebanalnego!

na razie mamy tylko głupie pomysły;)
kedi
kedi
  6 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: aa, myślałam, że dajesz relację online;)

niee, siedze przed kompem i gapie przez youtuba. próbuje jakoś zabić doła.
Konto usunięte
Konto usunięte: na razie mamy tylko głupie pomysły;)

ale preferujesz klasyczny taniec czy coś szalonego?
mmaryja
mmaryja
  6 Iulie 2012
kedi
kedi: niee, siedze przed kompem i gapie przez youtuba. próbuje jakoś zabić doła.

nie zabijaj, zakop!
kedi
kedi: ale preferujesz klasyczny taniec czy coś szalonego?

właśnie sama nie wiem. będą grali nasi znajomi, śpiewała będzie koleżanka + dj, więc raczej nie będzie discopolo i tym podobnych biesiadnych kawałków
kedi
kedi
  6 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie zabijaj, zakop!

zalewam czekoladą w płynie :and:
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie sama nie wiem. będą grali nasi znajomi, śpiewała będzie koleżanka + dj, więc raczej nie będzie discopolo i tym podobnych biesiadnych kawałków

no to podpatrz coś może na yt z amerykańskich wesel, może chociaż Cię coś zainspiruje.
ja w ogóle nie mam pomysłu, ciężko wymyślić coś sensownego. fajnie, że oprócz dj'a bedziesz miała jeszcze muze na żywo.
kedi
kedi
  6 Iulie 2012

jestem twarda i mało co mnie rusza, ale oglądając to normalnie się wzruszyłam. szkoda kobity, bo młoda, a mówi, jakby jej życie się skończyło.
http://tvnplayer.pl/programy-online/ludzie-na-walizkach-odcinki,564/odcinek-54,S00E54,10663.html

mmaryja
mmaryja
  6 Iulie 2012
kedi
kedi: no to podpatrz coś może na yt z amerykańskich wesel, może chociaż Cię coś zainspiruje.

oglądam, nie ukrywam, że niektóre są urocze, ale to jednak nadal nie mój styl do końca. np. to mi się podoba, ale nie wiem czy podoba mi się taka aranżacja, czy nie wolałabym zrobić czegoś bardziej spontanicznie;)
http://www.youtube.com/watch?v=CKVWUPrgZWE&feature=related
kedi
kedi: zalewam czekoladą w płynie

też mam ochotę na czekolade, i ogólnie sobie powpier'dalać, ale nie mogę. kiecka musi być '34' a nie '36'
Paulinessa
Paulinessa
  6 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: więc raczej nie będzie discopolo i tym podobnych biesiadnych kawałków

uuuuffff.! :D
kedi
kedi
  6 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: oglądam, nie ukrywam, że niektóre są urocze, ale to jednak nadal nie mój styl do końca. np. to mi się podoba, ale nie wiem czy podoba mi się taka aranżacja, czy nie wolałabym zrobić czegoś bardziej spontanicznie;)

wiesz, zawsze można to połączyć czyli np ułożyć choreografię + na koniec całkiem na spontanie polecieć.
taki pierwszy taniec musi byc stresujący, grr
Konto usunięte
Konto usunięte: też mam ochotę na czekolade, i ogólnie sobie powpier'dalać, ale nie mogę. kiecka musi być '34' a nie '36'

ale masz jeszcze chyba trochę czasu na nie? więc możesz sobie pozwolić na małą porcyjkę :)
ja teraz zeszłam do 34, mogę Ci oddać.
Konto usunięte
Konto usunięte: uuuuffff.! :D

no co, nie lubisz? :rotfl:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  6 Iulie 2012

bez disko polo i biesiady nie ma wesela.

mmaryja
mmaryja
  6 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: uuuuffff.!

będzie rapowo-hiphopowo-soulowo, i myślę, że kolega dj doda też od siebie jakieś dubstepy czy coś takiego.
http://www.youtube.com/watch?v=siqrFpXBvBU&feature=related
mmaryja
mmaryja
  6 Iulie 2012
kedi
kedi: taki pierwszy taniec musi byc stresujący, grr

podzielę się wrażeniami bo na razie jeszcze nie jest;)
kedi
kedi: ja teraz zeszłam do 34, mogę Ci oddać.

34 spoko, akurat te sukienki mają zaniżoną rozmiarówkę, a ostatnio tak się waham 57-59 więc różnie to bywa;)
LuznyGosc
LuznyGosc
  7 Iulie 2012

Disco Polo jest zajebiste.

LuznyGosc
LuznyGosc
  7 Iulie 2012

LuznyGosc
LuznyGosc
  7 Iulie 2012

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.