malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pijana
pijana
  5 Iulie 2012

Jednak fałszywy alarm, ktoś podwędził maile podane w konkursie i rozsyła, odnośnik odsyła do jakiejś erotycznej stronki, na szczęście w niego nie weszłam... Ech, a tak się ucieszyłam...

Konto usunięte
Konto usunięte: ale jak to sie dzieje, ze ciagle cos wygrywasz? w jakim procencie konkursow itp w ktorych bierzesz udzial cos wygrywasz? mega szczescie czy mega ilosc konkursow?

W wielu biorę udział, to fakt ;d Ale właściwie co tydzień coś wygrywam, szkoda, że tym razem fałszywy alarm...
pijana
pijana
  5 Iulie 2012

Uczcie się na moim błędzie i nie bierzcie udziału w konkursach w których wszyscy będą widzieć Waszego maila, o !

denatka
denatka
  5 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W wielu biorę udział, to fakt ;d

Duzo to czasu zajmuje? Szperasz w necie wpisując "konkursy internetowe"?:ninja:
pijana
pijana
  5 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Duzo to czasu zajmuje? Szperasz w necie wpisując "konkursy internetowe"?

Zależy jakie konkursy, w niektórych wystarczy coś kliknąć, w niektórych trzeba coś napisać, w innych w coś zagrać, ja akurat sporo siedzę na kompie, więc zajmuje to mało czasu który i tak na nim spędzam :D A najwięcej konkursów jest na fejsie, na różnych fanpejdżach, czasem totalnie beznadziejnych xD
denatka
denatka
  6 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wczoraj o 23:56Cytuj fragment | Cytuj całośćdenatka:Duzo to czasu zajmuje? Szperasz w necie wpisując "konkursy internetowe"? Zależy jakie konkursy, w niektórych wystarczy coś kliknąć, w niektórych trzeba coś napisać, w innych w coś zagrać, ja akurat sporo siedzę na kompie, więc zajmuje to mało czasu który i tak na nim spędzam :D A najwięcej konkursów jest na fejsie, na różnych fanpejdżach, czasem totalnie beznadziejnych xD

Jak Cię kiedyś spotkam na ulicach Częstochowy, to Cię zaczepię i wszystko mi wyjaśnisz, że szczegółami:ninja:
mirra20
mirra20
  6 Iulie 2012
styka51
styka51: Wczoraj i dziś skakałam bez skakanki, to sobie rękami podtrzymywałam ;p

to co zrobisz jak bedzie juz skakanka?? szkoda by było fajnych cyców, co by nie obwisły
styka51
styka51
  6 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to co zrobisz jak bedzie juz skakanka??

Musze stanik zakupić. Poza tym dziś byłam w mieście i zapomniałam o tej skakance ;/
Ale dziś jak wstałam, to tak mnie łydki ciągną, że hohohoho :lol:
mirra20
mirra20
  6 Iulie 2012
styka51
styka51: Musze stanik zakupić. Poza tym dziś byłam w mieście i zapomniałam o tej skakance ;/ Ale dziś jak wstałam, to tak mnie łydki ciągną, że hohohoho

W Twoim przypadku bez tego ani rusz.
Kupisz następnym razem.
Też tak miałam, chodziłam jak kaleka, a raz nawet jak dużo skakałam jednego dnia to na brzuchu mnie mięśnie bolały.
Paulinessa
Paulinessa
  6 Iulie 2012

uwaga uwaga uwagaaaaaaaaaa

Paulinessa
Paulinessa
  6 Iulie 2012
19 000 pościków :zakochany: :ziober2:
mirra20
mirra20
  6 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

to teraz do 20 000
Klaudia89x
wpis jest ukryty
SailorMoon
SailorMoon
  6 Iulie 2012
styka51
styka51: Ale dziś jak wstałam, to tak mnie łydki ciągną, że hohohoho

Kwestia przyzwyczajenia. Jak będziesz regularnie skakać to łydki nie będą boleć. Ja za to w stopie sobie coś przetrenowałam :/

czy u was też taki upał, że nie idzie wytrzymać?

Dziś ta pogoda to już przebiła wszystko... Do popołudnia już nie wynurzam się z chaty.
Konto usunięte
Konto usunięte: 19 000 pościków

Się nabijało, to się ma d83dde01 ;)
styka51
styka51
  6 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Kwestia przyzwyczajenia. Jak będziesz regularnie skakać to łydki nie będą boleć.

Porozciągałam się i już nie bolą ;)

SailorMoon
SailorMoon: czy u was też taki upał, że nie idzie wytrzymać?

No fajnie jest, cieplutko :D
Jadę zaraz po mamę do pracy, bo musi tacie auto zostawić. Zimny łokieć nie pomaga ;C
SailorMoon
SailorMoon
  6 Iulie 2012
styka51
styka51: Porozciągałam się i już nie bolą ;)

No to super :)
styka51
styka51: No fajnie jest, cieplutko :D

Cieplutko to mało powiedziane. Byłam w tej sukience co wczoraj wstawiłam tutaj na mieście ale i tak się ze mnie lało. Od soboty są upały ale dawało radę wytrzymać ale dziś to już masakra. Idę nad wodę po południu chyba...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.