malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  5 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Na rudo czy czarno?

Chciałabym ciemny blond, a jak nie da rady, to trzasnę się mahoń czy coś :lol:
BeingDelicious
BeingDelicious
  5 Iulie 2012
styka51
styka51: Chciałabym ciemny blond, a jak nie da rady, to trzasnę się mahoń czy coś

Bedziesz rabac drzewo? :ziober2:
styka51
styka51
  5 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bedziesz rabac drzewo?

Wczoraj rąbałam :D
BeingDelicious
BeingDelicious
  5 Iulie 2012
styka51
styka51: Wczoraj rąbałam :D

Przeciez zima za kilka miesiecy. No chyba, ze potrzebowalas na ognisko. :ziober2:
styka51
styka51
  5 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przeciez zima za kilka miesiecy. No chyba, ze potrzebowalas na ognisko.

Jedna gałąź mi uschła i szpeciła drzewo, to odrąbałam :D
BeingDelicious
BeingDelicious
  5 Iulie 2012
styka51
styka51: Jedna gałąź mi uschła i szpeciła drzewo, to odrąbałam :D

Rozumiem. Nie wiedzialem, ze pielegnujesz drzewa. :ziober2:
pijana
pijana
  5 Iulie 2012
styka51
styka51: Chciałabym ciemny blond, a jak nie da rady, to trzasnę się mahoń czy coś

Nie da rady, bo ciemny blond jest jaśniejszy od Twoich włosów, nie chwyci :) Jak dla mnie powinnaś iść w ciemniejsze kolory, bo masz wyraziste brwi i ogólnie twarz :tak:
styka51
styka51
  5 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak dla mnie powinnaś iść w ciemniejsze kolory, bo masz wyraziste brwi i ogólnie twarz

Też właśnie myślałam o tym, że w jasnych włosach i ciemnych brwiach będę wyglądać jak debilka ;/ Tylko sama nie wiem czy chcę je przyciemniać.
styka51
styka51
  5 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Rozumiem. Nie wiedzialem, ze pielegnujesz drzewa.

Wiele rzeczy robię ;)
BeingDelicious
BeingDelicious
  5 Iulie 2012
styka51
styka51: Wiele rzeczy robię ;)

Wielofunkcyjna kobieta. Takie sie ceni. :ziober2:
Uciekam. Milego.
styka51
styka51
  5 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wielofunkcyjna kobieta. Takie sie ceni. Uciekam. Milego.

Wiem :pavarotti:
Do zoba :D
pijana
pijana
  5 Iulie 2012
styka51
styka51: Też właśnie myślałam o tym, że w jasnych włosach i ciemnych brwiach będę wyglądać jak debilka ;/ Tylko sama nie wiem czy chcę je przyciemniać.

Mi się Twój kolor osobiście bardzo podoba, a jeśli już będziesz chciała zafarbować to zrób to po powrocie z wakacji, bo chyba niedługo jedziecie ? A na słońce i morską wodę wg mnie nie ma sensu, niestety wiem z doświadczenia :nie: W razie czego popróbuj szamponetek może, choć jak widzę ile się niektóre trzymają, to prawie jak farby xD
styka51
styka51
  5 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mi się Twój kolor osobiście bardzo podoba, a jeśli już będziesz chciała zafarbować to zrób to po powrocie z wakacji, bo chyba niedługo jedziecie ? A na słońce i morską wodę wg mnie nie ma sensu, niestety wiem z doświadczenia W razie czego popróbuj szamponetek może, choć jak widzę ile się niektóre trzymają, to prawie jak farby xD

Więc chyba zrezygnuje, bo faktycznie w niedzielę jadę. Najwyżej jutro tylko końcówki podetnę...Tylko jeszcze nigdy nie farbowałam i korci mnie strasznie :ninja:
SoDope
SoDope
  5 Iulie 2012

ja raz sobie pofarbowałam włosy i dnia następnego się z nimi pożegnałam bo byłam na basenie :crylol:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  5 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nieeeee u nas go nie ma, ale mam nadzieję, że u niemców będzie! albo kupię sobie w podróży poślubnej

gdzie w podroz poslubna jedziesz i czemu mnie nie bierzesz?!

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.