malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: co sie dzieje na fotka.pl? ;d dopiero teraz zobaczylam ten reportaż uwagi ;d

Ja teraz czasem wchodze na Fotka.tv i szczerze nigdy nie widziałam czegoś takiego...:lol:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  4 Iulie 2012
styka51
styka51: Ja teraz czasem wchodze na Fotka.tv i szczerze nigdy nie widziałam czegoś takiego...

moze nie przegladasz dokladnie;d
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  4 Iulie 2012
kedi
kedi: kedi

Zakładaj czarną spódniczkę jaką masz i nie wymyślaj! Założysz taką za kolana w taki upał? :D
Dobierz do tego jakąś koszulę, a najlepiej zakryj ramiona i wtedy będzie okej, znalazłam kilka fajnych koszulowych bluzek:
http://www.hm.com/pl/product/01075?article=01075-A

tylko gdyby jeszcze miała rękawy

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Babsy
Babsy
  4 Iulie 2012

oglaszam, ze sie nie poce. ze mnie sie leje strumieniami:and:

ale nabilyscie:p

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  4 Iulie 2012
Babsy
Babsy: ze mnie sie leje strumieniami

nie jesteś sama :nutki: :* :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
SailorMoon
SailorMoon
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: co sie dzieje na fotka.pl? ;d dopiero teraz zobaczylam ten reportaż uwagi ;d

I znowu mój profesorek się wypowiada d83dde01 On jest ostatnio wszędzie... Ja też wcześniej nie oglądałam tego reportażu, zaraz to naprawię...
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  4 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: I znowu mój profesorek się wypowiada On jest ostatnio wszędzie... Ja też wcześniej nie oglądałam tego reportażu, zaraz to naprawię...

serio :rotfl: fajnie!!!
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  4 Iulie 2012

I cos na poprawe humoru :ROTFL:

ja piedole, leze :rotfl: :crylol: pierwsza fota jest najlepsza, ha i w ostatniej mina ronaldo hahahaha

Babsy
Babsy
  4 Iulie 2012
Sylvinka
Sylvinka: nie jesteś sama

chyba kupie sobie basenik dla dzieci i bede sie w nim moczyc. zaluje, ze nie mam kabiny prysznicowej, oj przydalaby sie... w wannie niby mam sluchawke, ale nie moge stac i sie obmyc, bo albo przyladuje glowa w bojler, albo zaleje kontakt, do ktorego jest podlaczony;)
styka51
styka51
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: moze nie przegladasz dokladnie;d

Całkiem możliwe ;p
Babsy
Babsy: oglaszam, ze sie nie poce. ze mnie sie leje strumieniami

Podbijam:D

Dziewuchy, wyciągnęłam mój rower z piwnicy, a tam flaki przy oponach. Poszłam do wuja po sprężarkę (moją, w senie mojego taty) i nie chciał oddać ;/ jak oddał, to musiałam iść po końcówki, bo "zapomniał" oddać. A i tak jednej końcówki brakuje -,- I nie mogę go napompować. Znalazłam jakąś ręczną pompkę i pompowałam, ale spociłam sie jak świnia. Na dodatek powietrze uchodzi i musze kleić, albo kupić nową dentkę ;/
mmaryja
mmaryja
  4 Iulie 2012
Babsy
Babsy: oglaszam, ze sie nie poce. ze mnie sie leje strumieniami

w warszawie i pod wczoraj było zdecydowanie gorzej. nie dało się wyjść na dwór, klimatyzacja chodziła u mnie od 6 rano:and:
natomiast w poniedziałek wróciłam z islandlii- tam dla odmiany około 10 stopni non stop
SailorMoon
SailorMoon
  4 Iulie 2012

Boże... jak mi dziś się nic nie chce :/ A miałam sprzątać i jeszcze trzeba obiad zrobić. Przez ostatnie dni upałów dawałam radę ale dziś wysiadam. I jeszcze opryszczka mi wyskoczyła, pierwszy raz od jakichś 5 lat :/

mmaryja
mmaryja
  4 Iulie 2012

widział ktoś w body shopie masło malinowe?

moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: widział ktoś w body shopie masło malinowe?

Na allegro jedno widzę
http://allegro.pl/maslo-do-ciala-body-shop-malinowe-raspberry-malina-i2461028564.html

Taniej niz w sklepie czy tak samo?
kedi
kedi
  4 Iulie 2012
Sylvinka
Sylvinka: Zakładaj czarną spódniczkę jaką masz i nie wymyślaj! Założysz taką za kolana w taki upał? :D

ale taka przed kolana bedzie? bo mam jeszcze taką do ziemi :rotfl:

ejj mam dziś mega szczeście! zaproszono mnie dzisiaj na 4 rozmowy + przeszłam jedną przez telefon i zaprosili mnie we wtorek na szkolenie :rotfl:
a teraz idę na rozmowę do sklepu z odżywkami do włosów ale tylko dla rozgrzewki bo to najgorsza ofertą jaką miałam :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.