malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Adidasowa
Adidasowa
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale nie dzialalo

U mnie jak zrobię grilla i usiądę blisko to nawet jednego nie ma:woot: u Ciebie jakieś zmutowane są? Skąd Ty?
Konto usunięte
Konto usunięte: a to nie kazdemu tak? ja tez mam tak

No właśnie nie każdemu :woot: Jak ktoś nie jest ucuzlony to ma okrągły bąbelek maleńki albo w ogóle ledwo co widać ukąszenie.
sylwik
sylwik
  4 Iulie 2012
styka51
styka51: W zeszłym roku musiałam zrywać czereśnie jak tylko się zaróżowiły, teraz są już bordowe i jest ich trochę. Muszę iść zrywać, ale te białe żyjątka mnie przerażają
no ja w ktoryms roku, chyba zeszlym czy 2 lata temu nie mialam wcale szpakow, to bylo cudowne! najadlam sie do woli, az czarnych prawie i dzemy byly! swietne sa w formie galaretki, z tym zelujacym dzemixem ale zeby sie nie rozpadly owoce. az lyzeczka mozna wyjadac:w00t:
w tym roku jak wrocilam nie bylo zadnych. rozprawily sie szybko.
sylwik
sylwik
  4 Iulie 2012
styka51
styka51: Poza tym wszyscy zauważyli, że przytyłam ;C
po cycku? :ninja:
styka51
styka51
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: swietne sa w formie galaretki, z tym zelujacym dzemixem ale zeby sie nie rozpadly owoce. az lyzeczka mozna wyjadac

Właśnie takie mam :D było 11 słoiczków, zostało 10 :ziober2:
kedi
kedi
  4 Iulie 2012

ale nabijańsko z rana :lol:

mam problem :and: idę jutro na rozmowę kwalifikacyjną do poważnej firmy i nie mam pojęcia w co się ubrać. zawsze chodziłam na rozmowy do jakiegoś sklepu z ciuchami itp. a teraz muszę wyglądać poważniej. nie mam nawet spódnicy w kolano tylko wszystko krótkie :and:
doradźcie coś, proszę :and:

sylwik
sylwik
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie jak zrobię grilla i usiądę blisko to nawet jednego nie ma u Ciebie jakieś zmutowane są? Skąd Ty?
w dolinie wisly mieszkam. a mniejsza rzeka w linii prostej 300m. a dwa poprzednie lata mokre byly i woda ciagle stala na polach - tutaj nie ma opcji braku komarow:nie:
Konto usunięte
Konto usunięte: No właśnie nie każdemu Jak ktoś nie jest ucuzlony to ma okrągły bąbelek maleńki albo w ogóle ledwo co widać ukąszenie.
tylko pozazdroscic...
styka51
styka51
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: po cycku?

Po tyłku i girach ;C
Nawet chłopak wczoraj uderzył mnie tablicą rejestracyjną w tyłek i mówi "ale fajnie się trzęsie, jak galaretka" a po chwili " ale przy seksie to będzie fajne, jah, jah, jah" :and:
styka51
styka51
  4 Iulie 2012
kedi
kedi: doradźcie coś, proszę

A nie masz żadnych spodni eleganckich? Czegoś takiego:
Adidasowa
Adidasowa
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w dolinie wisly mieszkam. a mniejsza rzeka w linii prostej 300m. a dwa poprzednie lata mokre byly i woda ciagle stala na polach - tutaj nie ma opcji braku komarow

No racja, tam gdzie mokro tam komary. Ale i tak najwięcej ich jest na mazurach :ziober2:
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko pozazdroscic...

Ja jestem alergiczką po tacie, ale on to ma astmę i w ogóle. Odczula się 20 lat już :ninja:
styka51
styka51: Nawet chłopak wczoraj uderzył mnie tablicą rejestracyjną w tyłek i mówi "ale fajnie się trzęsie, jak galaretka" a po chwili " ale przy seksie to będzie fajne, jah, jah, jah"

:rotfl: :rotfl:
kedi
kedi
  4 Iulie 2012
styka51
styka51: A nie masz żadnych spodni eleganckich? Czegoś takiego:

no ni chole ry :and:
mam sukienkę czarną teraz tak myślę, ale chyba jest zbyt obcisła + przed kolano :and:
Adidasowa
Adidasowa
  4 Iulie 2012

Dlaczego ja mam takie bolesne okresy, nie ogarniam:and:

sylwik
sylwik
  4 Iulie 2012
styka51
styka51: Właśnie takie mam :D było 11 słoiczków, zostało 10
a jakie by byly takie z truskawek mega:w00t:
kedi
kedi: nie mam nawet spódnicy w kolano tylko wszystko krótkie doradźcie coś, proszę
albo eleganckie spodnie, albo zalezy jakie masz te spodnice. mini na pewno nie, ale troszke nad kolano jesli elegancka by pewnie uszlo
styka51
styka51: Nawet chłopak wczoraj uderzył mnie tablicą rejestracyjną w tyłek i mówi "ale fajnie się trzęsie, jak galaretka" a po chwili " ale przy seksie to będzie fajne, jah, jah, jah"
hahahaha, daj mu sie pocieszyc seksem chociaz chwilke:lol:
styka51
styka51
  4 Iulie 2012
kedi
kedi: mam sukienkę czarną teraz tak myślę, ale chyba jest zbyt obcisła + przed kolano

A masz jakieś zdjęcie w niej? Mocno przed kolano?
sylwik
sylwik
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No racja, tam gdzie mokro tam komary. Ale i tak najwięcej ich jest na mazurach
dlatego nikt nigdy mnie nie wyciagnie na kajaki na mazury czy cos takiego. nie. nie. nie. brrrrrrr:nie:
jezdzisz na mazury? :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja jestem alergiczką po tacie, ale on to ma astmę i w ogóle. Odczula się 20 lat już
z drugiej strony lepiej na komary niz na pylki. skoro niektorzy od wiosny do jesieni zdychaja...
Adidasowa
Adidasowa
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dlatego nikt nigdy mnie nie wyciagnie na kajaki na mazury czy cos takiego. nie. nie. nie. brrrrrrr jezdzisz na mazury?

A w życiu, nawet raz w życiu tam nie byłam i nie zamierzam, hyhy :ziober2:
Kilka dni temu poszłam do lasu z koleżanką na jagody. Wróciłam z 30ma ugryzieniami na nogach :>
Konto usunięte
Konto usunięte: z drugiej strony lepiej na komary niz na pylki. skoro niektorzy od wiosny do jesieni zdychaja...

No, wspólczuję, że niektórzy wyjść nie mogą, jak w niedzielę tak brzoza pyliła, że masakra.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.