malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Gad
Gad
  3 Iulie 2012

Miałem Cie za szczerą i słowną kobietę. Myliłem się:( Cześć.

styka51
styka51
  3 Iulie 2012
Babsy
Babsy: zaswietowal ktos dzis dzien hot doga^^? bo ja tak:) nawet samodzielnie przygotowalam;)

Nawet nie wiedziałam, że taki dzien jest ;p Tortille jadłam dziś ;p i sałatkę z Maka :lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: wesele i trochę mam obcisłą kiecke ale ewentualnie strzele sobie pas wyszczuplający i będzie gitus :D

Rozumiem, rozumiem... Ja to bym nie jadła dzień przed weselem, a potem wiadomka :zakochany:
Konto usunięte
Konto usunięte: przyznam się, że tego filmu nigdy nie oglądałam.

Ja wlaśnie tylko fragmentami i mam nadzieję, nie zasnąć...A taka senna jestem ...
kedi
kedi
  3 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: I co, udało się przeżyć ? ;)

jakoś żyję. ale w mieszkaniu mam straszne piekło, takie gorąco że ciężko wytrzymać :(
styka51
styka51: Jem właśnie:

uwielbiam tolrtillę z kfc ale wczoraj jadłam jakąś taką no name i była okropna, teraz mnie odrzuca jak sobie pomyślę o jakiejkolwiek :(
SoDope
SoDope
  3 Iulie 2012
styka51
styka51: Rozumiem, rozumiem... Ja to bym nie jadła dzień przed weselem, a potem wiadomka

tylko, że jak ja nie będę jadła cały dzień to będę miała wzdęcia.
SoDope
SoDope
  3 Iulie 2012
Gad
Gad: Miałem Cie za szczerą i słowną kobietę. Myliłem się:( Cześć.

Czasami potrzebna jest taka umiejętność jak ocena czy coś się pisze na żarty czy na serio. Nie, nie przypominam sobie żeby komukolwiek obiecała jakiś 'pookaz' na kamerce O_o
Gad
Gad
  3 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czasami potrzebna jest taka umiejętność jak ocena czy coś się pisze na żarty czy na serio. Nie, nie przypominam sobie żeby komukolwiek obiecała jakiś 'pookaz' na kamerce O_o

W takim razie doskonale kłamiesz bo wziąłem to na serio. Wyłączam się.
SoDope
SoDope
  3 Iulie 2012
Gad
Gad: W takim razie doskonale kłamiesz bo wziąłem to na serio. Wyłączam się.
ależ oczywiście ... w ogóle kłamie bo zaraz wyjdzie, że jakiemuś obiecałam siedzenia nago przed kamerką :crylol:
Gad
Gad
  3 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ależ oczywiście ... w ogóle kłamie bo zaraz wyjdzie, że jakiemuś obiecałam siedzenia nago przed kamerką

Fuj
styka51
styka51
  3 Iulie 2012
kedi
kedi: uwielbiam tolrtillę z kfc ale wczoraj jadłam jakąś taką no name i była okropna, teraz mnie odrzuca jak sobie pomyślę o jakiejkolwiek :(

Ja z kfc nigdy nie jadałam. Zawsze jem w takie lokalnej "pizzeri" i robią zajebistą. Inne mi nie smakują :ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko, że jak ja nie będę jadła cały dzień to będę miała wzdęcia.

No to jeszcze gorzej :ninja:
No to musisz wytrzymać te kilka dni ;)
SoDope
SoDope
  3 Iulie 2012
styka51
styka51: No to jeszcze gorzej

środki przeczyszczające :D
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  3 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Widocznie nie zasłużyłaś na większe okienko Mnie irytuje, że do okna wpisywania treści postu odsyła tylko po pierwszym zacytowaniu, a potem trzeba zjeżdżać na dół samemu

Ktoś wie, że zasyram forum i specjalnie przyciął mi okienko - albo majstrował przy przeglądarce. :lol2: A co do cytowania nie zwróciłam uwagi - może przez "nierozciągliwe" okienko. :D

Kiedyś jeszcze było fajnie, że np wpisałam coś co chciałam dodać, przełączyłam stronę tematu a wpisana treść została w oknie, nie kasowała się - teraz się kasuje. :/

Zbieram szczękę z podłogi - dostałam suwak w okienku pisania posta. :szok:

Ktoś miał dość mojego zrzędzenia, że piszę na ślepo. :rotfl:
kedi
kedi
  3 Iulie 2012
styka51
styka51: Ja z kfc nigdy nie jadałam. Zawsze jem w takie lokalnej "pizzeri" i robią zajebistą. Inne mi nie smakują

spróbuj tą klasyczną z kfc, jest mega :tak:
mirra20
mirra20
  3 Iulie 2012

Witam, z tego miejsca chcę pozdrowić Martę, która mnie zainspirowała do skakania:) Już widzę efekty:D

mmaryja
mmaryja
  4 Iulie 2012

ALEŻ mnie ominęło:and: tysięczna strona, arcyciekawa dyskusja o psach. swoją drogą polecam psich psychologów!

haha, psy i firanki. nieźle! aż zaczęłam bać się ślubu

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  4 Iulie 2012

Jezu kobieto, spac nie moglas?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.