malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  4 Iulie 2012

tez jestem :D

styka51
styka51
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ahahahahhahahaha ja myslalam ze juz mu to robilas to pudlo lodow w ktorym mozna sie wykapac

Właśnie ja w ogóle nie jestem ogarnięta...jak patrzę na to wszystko, to cholera mnie bierze. Ja mogłabym przeprowadzić diagnozę dziecka, ale nie o....:ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: mi sie nie zdarzylo

Mi pewnie tak, ale rzadko kiedy, ktoś dopisywał...

Konto usunięte
Konto usunięte: w ogóle moja siostra sie wczoraj polamala, zahaczajac noga o rolki stojace w korytarzu ma talent

O fak! Ja dziś będe po czereśni łazić, bo muszę dżemorów narobić...a pogoda taka dupna ;/
Konto usunięte
Konto usunięte: Forum powstaje jak Fenix z popiołu

Może jeszcze je uratujemy :tak:
styka51
styka51
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tez jestem :D

Siemka:D
Dziś śniło mi się, że mam w lodówce w taką dobrą szynkę. Musze iść zobaczyć czy to prawda :D
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  4 Iulie 2012
styka51
styka51: Dziś śniło mi się, że mam w lodówce w taką dobrą szynkę. Musze iść zobaczyć czy to prawda :D

Tej to dobrze :lol:
Mi sie praca snila... :(
Adidasowa
Adidasowa
  4 Iulie 2012
styka51
styka51: Może jeszcze je uratujemy

Ale nie jest i tak źle, tyle stron w tym temacie nabitych:woot: Kręci się jakoś.
SoDope
SoDope
  4 Iulie 2012
styka51
styka51: SoDope:tez jestem :D Siemka:D Dziś śniło mi się, że mam w lodówce w taką dobrą szynkę. Musze iść zobaczyć czy to prawda :D
a ja nie mogę jeść szynki :(
SailorMoon
SailorMoon
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam, z tego miejsca chcę pozdrowić Martę, która mnie zainspirowała do skakania:) Już widzę efekty:D

Cieszę się, że moja rada się na coś przydała d83dde0a
sylwik
sylwik
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakby mnie dziabnął szerszeń to "Witaj królowo" [*], 2 pszczoły, 4 osy i to samo [*] Ech.
:szok:
a to nie powinnas miec leku odczulajacego gotowego do uzycia? osoby tak mocno uczulone chyba powinny, bo ten jad szybko dziala...
Konto usunięte
Konto usunięte: Czegoś zapach je odstrasza, ale nie mogę sobie przypomnieć, że jak się wysmarujesz to na serio nie gryzą.
ostatnio uslyszalam o olejku mietowym i bede za pare dni blizej cywilizacji to bede polowac.
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiem, że nienawidzą dymu. Rozpal ognisko koło siebie i się tam obracaj:)
probowalam tez dymiacych spiral, plus na grillu itp tez dziabia:lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak ktoś nie jest w ogóle uczulony na komary to ma w nosie czy gryzą czy nie, tzn większość tak ma.
ja wczesniej myslalam ze po prostu taka wrazliwa jestem i robie afere z niczego, jak mi kazdy powtarzal, no ale kurcze, porownalam bol z urazami mechanicznymi i to nie to:lol:
styka51
styka51
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tej to dobrze

Jednak nie ma jej ;C
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale nie jest i tak źle, tyle stron w tym temacie nabitych Kręci się jakoś.

Niech sie kręci :D Dobrze jest:D
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja nie mogę jeść szynki :(

A ja jej nie mam.

I faktoza, poszłam do ogródka, po sałatę. A tu pełno tych jakby ciem jest. Muszę gugoglować, co to za paskudztwo :ninja:
sylwik
sylwik
  4 Iulie 2012
styka51
styka51: Właśnie ja w ogóle nie jestem ogarnięta...jak patrzę na to wszystko, to cholera mnie bierze. Ja mogłabym przeprowadzić diagnozę dziecka, ale nie o....
i pomyslec ze jeszcze jakies pity i inne takie trzeba bedzie wypelniac i takie o rzeczy:nie:
styka51
styka51: Ja dziś będe po czereśni łazić, bo muszę dżemorów narobić...
:w00t:
zjadlam w tym roku cale 2 czeresnie, z kilku drzewek. szpaki.....:and:
Adidasowa
Adidasowa
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a to nie powinnas miec leku odczulajacego gotowego do uzycia? osoby tak mocno uczulone chyba powinny, bo ten jad szybko dziala...

powinnam, ale nie mam:ninja: jakoś tak. Wyznaję zasadę "a może się uda uniknąć" :D
Konto usunięte
Konto usunięte: ostatnio uslyszalam o olejku mietowym i bede za pare dni blizej cywilizacji to bede polowac.

Możliwe:woot: widzisz, nie mogę sobie przypoomnieć, aa nie chce mi się szukać w googlach.
Konto usunięte
Konto usunięte: probowalam tez dymiacych spiral, plus na grillu itp tez dziabia

O no to masz jakieś rozwiązanie:ziober2:
Konto usunięte
Konto usunięte: ja wczesniej myslalam ze po prostu taka wrazliwa jestem i robie afere z niczego, jak mi kazdy powtarzal, no ale kurcze, porownalam bol z urazami mechanicznymi i to nie to

Ja to nawet nie mam normalnych bąbli tylko ten jad mi się rozleje w jakiś dziwny kształt pod skórą, ostatnio facetowi pokazywałam, bo zabrał mnie nad wodę koło lasku takiego. I mnie komar upierdzielił w ramie. To się chłopak przeraził:lol:
Adidasowa
Adidasowa
  4 Iulie 2012
styka51
styka51: Niech sie kręci :D Dobrze jest:D

Ja i tak tutaj rzadko nabijam[*]
styka51
styka51
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i pomyslec ze jeszcze jakies pity i inne takie trzeba bedzie wypelniac i takie o rzeczy

Za wypełnianie pitu 2 LO dostałam 5 :rock: Wypełnianie jest fajne, ale jak mam sama coś stworzyć -,-

Konto usunięte
Konto usunięte: zjadlam w tym roku cale 2 czeresnie, z kilku drzewek. szpaki.....

U mnie w tym roku mniej szpaków. W zeszłym roku musiałam zrywać czereśnie jak tylko się zaróżowiły, teraz są już bordowe i jest ich trochę.
Muszę iść zrywać, ale te białe żyjątka mnie przerażają :and:
sylwik
sylwik
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: powinnam, ale nie mam jakoś tak. Wyznaję zasadę "a może się uda uniknąć" :D
oby sie udalo:)
Konto usunięte
Konto usunięte: O no to masz jakieś rozwiązanie
ale nie dzialalo:lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja to nawet nie mam normalnych bąbli tylko ten jad mi się rozleje w jakiś dziwny kształt pod skórą,
a to nie kazdemu tak? ja tez mam tak:woot:
styka51
styka51
  4 Iulie 2012

SoDope :D
Nie jem razem z Tobą, muszę coś zrzucić, bo aż mi siebie jest żal :and:

Poza tym wszyscy zauważyli, że przytyłam ;C

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.