malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
sylwik
sylwik
  4 Iulie 2012

kurrrrrr....
weszlam na cale 3 minuty w pewna czesc dzialki i mam z 20 ugryzien komarow na nogach.
wypowiadam im wojne! wytruje skuvysynow!

ała. :and:
czy to normalne, ze jedno ugryzienie komara boli mnie bardziej niz taki typowy, treningowy-srednio mocny cios w twarz? :woot:
dziwne mam odczuwanie bolu. teraz wrecz chodze po scianach. :and:

Gad
Gad
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wytruje skuvysynow!

Powinnas dostać bana od moderatora. Ocenzurowane przekleństwo równiez jest niezgodne z regulaminem :)
styka51
styka51
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: weszlam na cale 3 minuty w pewna czesc dzialki i mam z 20 ugryzien komarow na nogach. wypowiadam im wojne! wytruje skuvysynow!

U mnie od wczoraj po działce jakies "motylki" latają...nie wiem co to jest... Pełno tego. Może jakieś zmutowane latające mrówki?

Poza tym, dziś o 8.00 zadzwonił do mnie mój ukochany i powiedział, że mam zrobić mu kosztorys...Moja mina wtedy to: :zonk:
Adidasowa
Adidasowa
  4 Iulie 2012

Może jesteś uczulona na komary? Ja np jestem i jedno ugryzienie mam o średnicy 5 cm :tak:

sylwik
sylwik
  4 Iulie 2012
Gad
Gad: Powinnas dostać bana od moderatora. Ocenzurowane przekleństwo równiez jest niezgodne z regulaminem :)
to zamiast sobie gadac biegnij po moda jak tak cie to oburza:rotfl:
Adidasowa
Adidasowa
  4 Iulie 2012

ale ja to uczulona na wszelakie robactwo.

sylwik
sylwik
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Może jesteś uczulona na komary? Ja np jestem i jedno ugryzienie mam o średnicy 5 cm
rozwazalam to, ale az tak zle nie mam... bable do 3cm:woot: tylko ze czerwone sporo naokolo i tam tez piecze. a masz jakies sposoby na to? jakas masc pomaga czy wapno np? :woot:
Adidasowa
Adidasowa
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: rozwazalam to, ale az tak zle nie mam... bable do 3cm tylko ze czerwone sporo naokolo i tam tez piecze. a masz jakies sposoby na to? jakas masc pomaga czy wapno np?

To może byc uczulenie, ale np łagodniejsze od mojego:tak: Powiem Ci szczerze, że ja się do tego przyzwyczaiłam i bąble rozdrapuje do krwi, tak mnie swędzi. Ale wapno powinno pomóc, kiedyś też stosowałam genialną maść:

Niedrogi, groszowe sprawy.
sylwik
sylwik
  4 Iulie 2012
styka51
styka51: U mnie od wczoraj po działce jakies "motylki" latają...nie wiem co to jest... Pełno tego. Może jakieś zmutowane latające mrówki?
te najwieksze mrowki lataja, pewnie to to.
wazne ze nie gryza:ninja:
styka51
styka51: że mam zrobić mu kosztorys..
:crylol:
mozesz podac duze pudlo lodow jako zaplate:pavarotti:
styka51
styka51
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: te najwieksze mrowki lataja, pewnie to to. wazne ze nie gryza

Nie wiem czy nie gryzą, szybko uciekałam przed nimi :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: mozesz podac duze pudlo lodow jako zaplate

Nigdy tego nie robiłam, a przedsiębiorczość miałam 3 lata temu :lol: Jak poczytałam w googlach, o jakichś zworach np.

:lol2:
styka51
styka51
  4 Iulie 2012

A w ogóle, to dawno się tutaj nie nabijało o 9 rano :lol:

sylwik
sylwik
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Powiem Ci szczerze, że ja się do tego przyzwyczaiłam i bąble rozdrapuje do krwi, tak mnie swędzi.
ja nie jestem w stanie sie przyzwyczaic - cale wakacje pracuje rolniczo, w dolinie wisly na dodatek, one tna, ja szaleje, i tak to wyglada:and: probowalam wieelu odstraszaczy, nawet z najwiekszym stezeniem DEET. skore mi palily i topily plastik a komary dalej gryzly. i to jak... a wszyscy mowia ze przesadzam i to tylko komar:lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: kiedyś też stosowałam genialną maść: Niedrogi, groszowe sprawy.
na pewno wyprobuje, dzieki!
Adidasowa
Adidasowa
  4 Iulie 2012

Forum powstaje jak Fenix z popiołu:lol:

sylwik
sylwik
  4 Iulie 2012
styka51
styka51: Nigdy tego nie robiłam, a przedsiębiorczość miałam 3 lata temu
ahahahahhahahaha:crylol:
ja myslalam ze juz mu to robilas:rotfl:
to pudlo lodow w ktorym mozna sie wykapac:rotfl:
styka51
styka51: A w ogóle, to dawno się tutaj nie nabijało o 9 rano
mi sie nie zdarzylo:ninja:

w ogóle moja siostra sie wczoraj polamala, zahaczajac noga o rolki stojace w korytarzu:crylol: ma talent:crylol:
Adidasowa
Adidasowa
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie jestem w stanie sie przyzwyczaic - cale wakacje pracuje rolniczo, w dolinie wisly na dodatek, one tna, ja szaleje, i tak to wyglada

Ło kurde to szczerze współczuję... Ja na szczęście nie mieszkam i nie obracam się w miejscach często "uczęszczanych" przez komary. Uciekam jak nadalej ze względu na swoje dość intensywne uczulenie. Jakby mnie dziabnął szerszeń to "Witaj królowo" [*], 2 pszczoły, 4 osy i to samo [*] Ech.
Ale ja na wszystkie robaki mam uczulenie, bez wyjątku.
Konto usunięte
Konto usunięte: probowalam wieelu odstraszaczy, nawet z najwiekszym stezeniem DEET. skore mi palily i topily plastik a komary dalej gryzly. i to jak... a wszyscy mowia ze przesadzam i to tylko komar

Ło kurde:szok: Czegoś zapach je odstrasza, ale nie mogę sobie przypomnieć, że jak się wysmarujesz to na serio nie gryzą. Wiem, że nienawidzą dymu. Rozpal ognisko koło siebie i się tam obracaj:) Jak ktoś nie jest w ogóle uczulony na komary to ma w nosie czy gryzą czy nie, tzn większość tak ma.
Konto usunięte
Konto usunięte: na pewno wyprobuje, dzieki!

Nie ma za co:) Od razu łagodzi ugryzienia:)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.