malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
kedi
kedi
  4 Iulie 2012
Sylvinka
Sylvinka: tylko gdyby jeszcze miała rękawy

ta mi się najbardziej podoba. dzięki za podpowiedzi, coś będę kombinować :)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  4 Iulie 2012
moonlight30
moonlight30: Taniej niz w sklepie czy tak samo?

normalnie te masełka kosztują ok 70 zł a kato jest teraz promocja i sa po 33 i po 35 zł :tak:
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  4 Iulie 2012
styka51
styka51: Dziewuchy, wyciągnęłam mój rower z piwnicy, a tam flaki przy oponach. Poszłam do wuja po sprężarkę (moją, w senie mojego taty) i nie chciał oddać ;/ jak oddał, to musiałam iść po końcówki, bo "zapomniał" oddać. A i tak jednej końcówki brakuje -,- I nie mogę go napompować. Znalazłam jakąś ręczną pompkę i pompowałam, ale spociłam sie jak świnia. Na dodatek powietrze uchodzi i musze kleić, albo kupić nową dentkę ;/

Moze cos nie tak z wentylem? A co do dentki, to lepiej nowa kupic, niz kleic - mniej brudnej roboty :D
styka51
styka51
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Moze cos nie tak z wentylem?

Z jednej opony właśnie wentylem uchodzi, a drugą musze skleić. Bo łatki mam, a dętki nie. A masz motywację na rowerowanie i o :tak:
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  4 Iulie 2012
styka51
styka51: Z jednej opony właśnie wentylem uchodzi, a drugą musze skleić. Bo łatki mam, a dętki nie. A masz motywację na rowerowanie i o

No to nie jest zle :)
Ja ostatnio tez na rowerku zasuwam, na starszym ode mnie :D
mirra20
mirra20
  4 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Cieszę się, że moja rada się na coś przydała

radą radą, ale wiedząc że ktoś też skaczę i widzi efekty, można się bardziej zmobilizować:D
SailorMoon
SailorMoon
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: radą radą, ale wiedząc że ktoś też skaczę i widzi efekty, można się bardziej zmobilizować:D

To prawda :D Sylwia też ma zamiar zacząć :D
SailorMoon
SailorMoon
  4 Iulie 2012

Dżasmina wrzuciła ałtfita ze swoimi nowymi butami :ninja:

mirra20
mirra20
  4 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: To prawda :D Sylwia też ma zamiar zacząć :D

która??
coraz więcej nas można stworzyć fanklub skakanki:P
SailorMoon
SailorMoon
  4 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: która??

styka :D
mirra20
mirra20
  4 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Dżasmina wrzuciła ałtfita ze swoimi nowymi butami

Jeżeli to te z ćwiekami to pogratulować zapachu stóp w taki upał:lol:
mirra20
mirra20
  4 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: styka :D

To niech kupi dobry sportowy stanik, bo sobie oczy powybija z jej cycami:D
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  4 Iulie 2012
Babsy
Babsy: oglaszam, ze sie nie poce. ze mnie sie leje strumieniami

Podbijam... :and:

Przytachałam sobie dzisiaj do pokoju termometr - wybiło 30st. C! :rock: A ja się dziwię, że siedzę nieruchomo i się lepie... :zonk: A i wlało, pootwierałam okna i rozkoszuję się chłodnym powietrzem. :zakochany: Pal sześć stada komarów które mnie będą gryzły w tyłek w nocy i to, że burza rośliny na dworze połamała. :lol2:

Propo tej skakanki - zaciekawiło mnie. :) Może mi któraś z Was wytłumaczyć dokładniej ile trzeba skakać, co to daje? Nudzę się czasami to mogłabym poskakać. ;)
SoDope
SoDope
  5 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: co sie dzieje na fotka.pl? ;d dopiero teraz zobaczylam ten reportaż uwagi ;d http://www.wiocha.pl/437657,Co_sie_dzieje_na_fotka.tv

to było jak zaczęło się to cała Fotka.tv ... teraz regularnie zaglądają tam moderatorzy i w razie czego blokują transmisje :D
SoDope
SoDope
  5 Iulie 2012

idę się kapać i do pracy - po 15:00 wrócę :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.