Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1030 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Doszła mi moja paczuszka z YR
Zamówiłam głównie same żele pod prysznic
Ziarna kawy to mój ulubiony, musze miec go w zapasie, jest mega wydajny i ma cudny zapach,taki słodki kawowy, nie cierpki/gorzki. jest kremowy i cudnie sie pieni
Ziarna kakao mam pierwszy raz, pachnie tak delikatnie kakaowo czekoladowo, fajna konsystencja, kremowa
Wetiwier jest dla mojego meza, dobralam bo brakowalo do 100 zl, ale ogolnie on ich nie uzywa, woli adidasa ladnie pachnie, ale delikatnie jak na meski zapach
Migdal tez jest niczego sobie, ma delikatny zapach
No i dwie kulki aloesowe - kocham ten zapach i pachnie mega dlugo!!! Nie brudzi bielizny i swietnie chroni przed potem. tylko jest dosyc niewydajny... Albo ja za duzo smaruje zajednym razem
Papaja i mango to edycja letnia limotowana z seri plezir natjur fajnie pachnie, ale wole standartowo wanilie, maline, owies, kokos, truskawke
No i mleczko waniliowe - w domu mam kokos i owies, teraz chcialam cos slodkiego, jest na bazie olejku ze slodkich migdalow i masła shea zapach dlugo sie trzyma i ma bardzo delikatna konsystencje, dobrze nawilza i wygladza
No i so elixir w limitowanej złotej butelce, cudo.
Za calosc zaplacilam 102,42 gr, wiec mysle ze cena przystepna 'wliczajac' prezent w gratisie o wartosci 170 zl
Gdyby nie perfumy to bym nie zamowila, czekałabym na telefon a na pewno zadzwonia 16stego bo mam urodziny, tam sa najlepsze oferty, moze prezenty do kitu jakies chinskie typu zegarki na reke, jakies dupsy torby kosmetyczki itp ale oferta jest mega, najtaniej idzie kupic wszystko, to za to zaplacilabym z 70/80 zł bo na wszystko jest 40 i 30% znizki, a tu mialam tylko 20... ;/ ale co tam
Ale i tak ladnie zaoszczedzilas :)
Na ulicy nie, ale na blogu Macademian Girl owszem, wylosowano mnie jako jedyną i dostałam bon na 100 dolarów na sheinside.com :D :D :D :D :D