malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SailorMoon
SailorMoon
  6 Iulie 2012

sÓper ideał ! Jak Ken!

Musiałam d83dde01

sylwik
sylwik
  6 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W wielu biorę udział, to fakt ;d Ale właściwie co tydzień coś wygrywam, szkoda, że tym razem fałszywy alarm...
pozycz szczescie, tylko na dzisiaj i tylko na jeden konkurs, ploooosie:lol: 350tys w rmf fm:ninja:
sylwik
sylwik
  6 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: czy u was też taki upał, że nie idzie wytrzymać?
w domu tak. dlatego siedze prawie caly czas w aucie zaparkowanym w budynku gosp. i sobie czytam:crylol: tam najchlodniej:ninja:
pijana
pijana
  6 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak Cię kiedyś spotkam na ulicach Częstochowy

O, jest tu w końcu ktoś z Czewy :o Aż ciężko uwierzyć xD Tyle ludu, a na forum prawie nic !
pijana
pijana
  6 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pozycz szczescie, tylko na dzisiaj i tylko na jeden konkurs, ploooosie 350tys w rmf fm

Do kasy akurat nie mam szczęścia, same nagrody rzeczowe albo kasa w bonach :C Ale ładna sumka :zakochany:
pijana
pijana
  6 Iulie 2012

Nawet nie mówcie o tej pogodzie, dramat jakiś... Miałam jazdy (tak, wciąż robię prawko xD), w aucie cudownie chłodno, a jak wyszłam... Siedzę w domu z bibułkami matującymi przyklejonymi do czoła :crylol: A później mam randkę, to będzie naprawdę GORĄCA randka w taki upał :zonk: A jeszcze później na melanż, ale jak nie włączą klimy to wychodzę XD

PS Sorry za 3 posty ;d

Paulinessa
Paulinessa
  6 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: czy u was też taki upał, że nie idzie wytrzymać? Dziś ta pogoda to już przebiła wszystko... Do popołudnia już nie wynurzam się z chaty.

Tak, 34 stopnie. dlatego też od 6 do 15 spedziłam miło czas pracując w malinach. To dopiero jest masakra.
kedi
kedi
  6 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, 34 stopnie. dlatego też od 6 do 15 spedziłam miło czas pracując w malinach. To dopiero jest masakra.

o rany... :and:
u mnie teraz lekko się ochłodziło, czekam z utęsknieniem na deszcz.
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  6 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, 34 stopnie. dlatego też od 6 do 15 spedziłam miło czas pracując w malinach. To dopiero jest masakra.
Znam ten bol, sama na zewnatrz tyram, a u mnie podobne temperatury...
Paulinessa
Paulinessa
  6 Iulie 2012
kedi
kedi: o rany... u mnie teraz lekko się ochłodziło, czekam z utęsknieniem na deszcz.

Ja też, wszystko usycha :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Znam ten bol, sama na zewnatrz tyram, a u mnie podobne temperatury...

No po prostu topię się:and:
styka51
styka51
  6 Iulie 2012

Byłam u fryzjera, ale babka powiedziała, że skoro jadę nad morze, to nie ma sensu ich przycinać teraz skoro nie chce mocno skracać. I za dwa tyg mam przyjść na same końcówki.

Poza tym posprzeczałam się z jedną babą na temat poziomu nauczania w okolicznych szkołach oraz podejściu nauczycieli. Wkurzyła mnie niemiłosiernie, starucha jedna! :martuska:

UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  6 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No po prostu topię się

Nie dziwie sie, mi kumpel wlasnie mowil, ze u niego na podworku, w sloncu 49 stopni dzis bylo.
kedi
kedi
  6 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja też, wszystko usycha

grzmi, chyba bedzie burza ^^
kedi
kedi
  6 Iulie 2012

Kaśka na Openerze i jest ogień :rock:

mmaryja
mmaryja
  6 Iulie 2012
kedi
kedi: Kaśka na Openerze i jest ogień

jamie woon:zakochany: zazdroszczę trochę, bo mi po raz drugi od samego początku nie było dane pojechać:and:

szukam weselnej piosenki, pierwszy taniec czy coś takiego i jak na razie JEST CIĘŻKO
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.