Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1015 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Swoją droga na budowie niedaleko mnie takie fajne chłopaki pracują:d Bez koszulek w jeansach, opaleni, umięśnieni.... o jaaaa
Byłam dzisiaj w The Body Shop'ie. Muszę przyznać że bardzo fajny sklepik
Zakupiłam 3 rzeczy:
Carrot Carrote - czyli krem do twarzy poprawiający koloryt, już przetestowany nie obciąża skóry, świetnie nawilża i ma przyjemny zapach i konsystencje 12 zł w promocji
Mleczko do ciała arbuzowe - cudnie pachnie nawilżanie - tego jeszcze nie wiem ale myślę, że będzie ok. 12 zł
I coś szałowego - dwa suche olejki aczkolwiek nazwy nie pamiętam bo zostawiłam w aucie a nie chce mi się iść na garaż. Rewelacyjne zapachy, było kilka rodzajów, świetnie nawilżają jeden jest taki jakiś cytrynowy a drugi z masłem shea? czy kokosowy? coś takiego, ale naprawdę cudo
Bo jest zniszczony

To było w kontekście skoro ja traktuję zwierzęta jak zabawki to ona zdradza faceta. To tak samo dwie absurdalne rzeczy

Oczywiście, jako fryzjerka zarabiam (zarabiałam) grosze, a czy doliczyłaś tańczenie?

Jak nie byłam mężatką też ciągle miałam nowe nabytki

to przejedź się na wystawę albo zerknij fotogalerię z wystaw i zobacz, czy któryś pies miał samą gumkę czy raczej wszystkie miały kokardy