malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
sylwik
sylwik
  3 Iulie 2012
styka51
styka51: Musisz w niej zayebiście wyglądać
zayebiscie to by bylo bez tego bikini:crylol:
styka51
styka51
  3 Iulie 2012

Swoją droga na budowie niedaleko mnie takie fajne chłopaki pracują:d Bez koszulek w jeansach, opaleni, umięśnieni.... o jaaaa :w00t:

styka51
styka51
  3 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zayebiscie to by bylo bez tego bikini

Żaden problem zdjąć :rotfl:
SoDope
SoDope
  3 Iulie 2012
styka51
styka51: Spoko. Musze mój terminarz ogarnąć jakoś ^^

No jak wrócisz z wakacji :D
styka51
styka51
  3 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No jak wrócisz z wakacji :D

Dopsze mamo ;)
sylwik
sylwik
  3 Iulie 2012
styka51
styka51: Swoją droga na budowie niedaleko mnie takie fajne chłopaki pracują:d Bez koszulek w jeansach, opaleni, umięśnieni.... o jaaaa
i jeszcze nie zrobilas zdjec? :Rotfl:

styka51
styka51: Żaden problem zdjąć
sasiad by sie ucieszyl- posadzil porzeczki w plocie i sterczy tak od tygodnia zrywajac:crylol:
styka51
styka51
  3 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i jeszcze nie zrobilas zdjec?

Ale oni już szczyty ciągną, a ja samochodem jeżdzę. Musiałabym jechać wolniej niż zwykle ;C

Konto usunięte
Konto usunięte: posadzil porzeczki w plocie i sterczy tak od tygodnia zrywajac

Hohoho :D No to widzę, że obrodziły mu te porzeczki :D
sylwik
sylwik
  3 Iulie 2012
styka51
styka51: Ale oni już szczyty ciągną, a ja samochodem jeżdzę. Musiałabym jechać wolniej niż zwykle ;C
nie mow ze i tak nie zwalniasz zeby sie przyjrzec:ziober2:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  3 Iulie 2012
styka51
styka51: Spoko. Musze mój terminarz ogarnąć jakoś ^^

a mnie tam nie ma ;(((

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  3 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wygodne to na upaly

Podbijam! :lol2:
WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  3 Iulie 2012
styka51
styka51: Swoją droga na budowie niedaleko mnie takie fajne chłopaki pracują:d Bez koszulek w jeansach, opaleni, umięśnieni.... o jaaaa

robie screeny i wysyłam do faceta na fejsbuku xd
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  3 Iulie 2012

Byłam dzisiaj w The Body Shop'ie. Muszę przyznać że bardzo fajny sklepik :tak:
Zakupiłam 3 rzeczy:
Carrot Carrote - czyli krem do twarzy poprawiający koloryt, już przetestowany nie obciąża skóry, świetnie nawilża i ma przyjemny zapach i konsystencje 12 zł w promocji
Mleczko do ciała arbuzowe - cudnie pachnie nawilżanie - tego jeszcze nie wiem ale myślę, że będzie ok. 12 zł

I coś szałowego - dwa suche olejki aczkolwiek nazwy nie pamiętam bo zostawiłam w aucie a nie chce mi się iść na garaż. Rewelacyjne zapachy, było kilka rodzajów, świetnie nawilżają jeden jest taki jakiś cytrynowy a drugi z masłem shea? czy kokosowy? coś takiego, ale naprawdę cudo :tak:

styka51
styka51
  3 Iulie 2012
Prinz
Prinz: a mnie tam nie ma ;(((

Bo w Polandii Cię nie ma ;C

Konto usunięte
Konto usunięte: robie screeny i wysyłam do faceta na fejsbuku xd

Spoczko ziomeczku :tak:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  3 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i ta sama, która stwierdziła konieczność kupna nowego zlewu, bo na obecnym jest trochę smug.

Bo jest zniszczony :tak: i trzeba rozejrzeć się za nowym zanim zacznie rdzewieć. To niezdrowe ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: może jakoś potwierdzisz swoje przypuszczenia?

To było w kontekście skoro ja traktuję zwierzęta jak zabawki to ona zdradza faceta. To tak samo dwie absurdalne rzeczy :tak:
Konto usunięte
Konto usunięte: tak samo można by rzec o Tobie, że wyszłaś za mąż tylko dla kasy swego wybranka, w końcu sama kiedyś żaliłaś się, że jako fryzjerka zarabiasz grosze a Twój facet kilka tysięcy.

Oczywiście, jako fryzjerka zarabiam (zarabiałam) grosze, a czy doliczyłaś tańczenie? :ziober2: 200 zł 'za noc' w klubie (czyt. dyskotece), pracuje się w czwartki piątki i soboty a także niedziele, policz razy wszystkie 'weekendy' a srednio są 4 to Ci wyjdzie suma :tak: i tak było od 16 do 18, a nawet prawie 19 roku zycia :tak: więc sorki, ale kasy miałam tyle że mogłam sobie pozwalać na wszystko co chciałam i jeszcze odkładałam.
Konto usunięte
Konto usunięte: no tak, w sumie od kiedy jesteś mężatką to na bieżąco chwalisz się nowymi nabytkami, a to firany za kilkaset złotych, a to rasowy pies z rodowodem, który też na pewno miał odpowiednią cenę...

Jak nie byłam mężatką też ciągle miałam nowe nabytki :woot: tylko nie miałam potrzeby kupować np firan za kilkaset złotych ponieważ moja mama urządzała mieszkanie. Tak samo jak nie miałam potrzeby kupować szafy czy stolika pod rtv - logiczne. :tak: teraz jestem u siebie i urządzamy się po swojemu :tak: a pieski z rodowodem idzie kupić już od 1500 zł (czasem nawet i mniej, zalezy od rodzicow i hodowli ale zdarzaja sie i za 1200) - uważam, że to nie jest jakaś astronomiczna suma, niektóre szczenięta 'chodzą' po 3,5 - 4 tys np po inter championach.
Konto usunięte
Konto usunięte: nie martw się, rozumiemy czemu ma służyć podpinanie grzywki, ale wystarczy jedna gumka, dwie, a nie cały zestaw ciapatych spineczek i gumeczek za kilkadziesiąt złotych.

to przejedź się na wystawę albo zerknij fotogalerię z wystaw i zobacz, czy któryś pies miał samą gumkę czy raczej wszystkie miały kokardy :tak: wszyscy właściciele yorków to kretyni, bo zapinają im spinki i psy też wyglądają kretyńsko, już napisaliśmy i powtarzac się nie będziemy :tak:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  3 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jemu jest obojętne

ale mi nie jest obojętne w czym chodzi. a czy dziecko to choinka żeby je stroić? mało dzieci ma koszulki z napisem:
od jutra będę grzeczna
kocham mamę
kocham tatę
itp?
moze dzieci też będe ubierać w srakowate rzeczy bo komuś się tak widzi. o nie :nie:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.