malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
kedi
kedi
  2 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dokładnie;) i jeśli pies tego wymaga to się go "ubiera" a nie "stroi" w te śmieszne, różowe, tandetne ciuszki;)

właśnie jak widzę coś takiego na ulicy, to od razu wiem, że właściciel głupszy niż pies.
ale dobrze, że tacy ludzie zaspokajają się psami, lepsze to niż mieliby się nie daj Boże rozmnażać.
Paulinessa
Paulinessa
  2 Iulie 2012

Chuck no :rotfl: :lol2:

kedi
kedi
  2 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nic tak nie odpręża jak czytanie 10 stron forum MiU, z czego 9 o psach, karmach, mieszkaniach i mężach.

z cyklu "trudne sprawy". dobrze, że niektórzy mają tylko problemy z cyklu "jakie kupić spinki dla psa" . piękne :)
WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  2 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: powodzenia! pokaż nam się później :F

pokazuje sie wam jpg
mirra20
mirra20
  2 Iulie 2012

a mówiłam że będzie dym o psy:D

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  2 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Niby swoja kobieta, niby Chełmianka, a nie ogarnia zalet Kumowej Doliny! Tam Ci w każdym zboczu wykopią pieczarę! ; D

Ćśśś, fejkuję. Nie Chełmianka. :ziober2: Ale wrastam powoli w miasto, więc znajdę jelonka który wydrapie mi w jakimś zboczu pieczarę do przeczekiwania gorętszych dni. ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie jest całkiem spore no i ma scrolla z prawej Chyba, ze nie mówisz w tym momencie o forum, wtedy jest to możliwe

A u mnie nie ma. :wtf: Tak, tak, mówię o forum. ;) Może przelądarkę mam lewą, może to się jakoś włącza a ja nie umiem... no nic, ale piszę na ślepo i jakoś wychodzi. :lol2:
styka51
styka51
  3 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Maniek mnie widział - powiedział, że jestem spoko laska :D

Zgadza się, nie ma nic przeciwko piciu browarów na kamerkach :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: mam egzamin jutro a siedzę na forum zamiast produkować ściągi. czy tylko mi się jeszcze nie skończyła sesja? chce już wakacjeee...

Dziś mam poprawę egzaminu...nic się nie uczyłam. Nie było sensu. Jak będzie mu się chciało, to każdego obleje bez wyjątku :lol: Soł jestem przygotowana na wrzesień :ninja:
styka51
styka51
  3 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 4). Czyj piesek robi zdrową kupkę? Marty czy Sylwii ? ( pytanie do ekspertów)

Pytanie nie do mnie, jam nie godna odpowiadać na nie. To, że moje psy mają po 10 lat i ciągle są strasznie aktywne nic nie znaczy, ale co ja wiem. To tylko kundle, które jedzą resztki rosołu czy mielonego ;)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jestem znawcą .. nie kłóć się..

Wybacz o Pani :crylol:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pokazuje sie wam jpg

Nic się nie starasz, nic.

kedi
kedi: z cyklu "trudne sprawy".

Tudzież Pamiętniki z wakacji :-D

Kiniowska
Kiniowska: A u mnie nie ma. Tak, tak, mówię o forum. ;) Może przelądarkę mam lewą, może to się jakoś włącza a ja nie umiem... no nic, ale piszę na ślepo i jakoś wychodzi.

Jak na pisanie po omacku jesteś w tym całkiem dobra :-D
Nie wiem, czy to ma związek z przeglądarką :-) Ja używam google chrome, jakby co :P
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 Iulie 2012

Dobra, miłego dnia dziewczyny, idę do kamieniołomów :rotfl:

I znów się robi gorąco i duszno.
Za jakie grzechy :smutny:

styka51
styka51
  3 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: I znów się robi gorąco i duszno. Za jakie grzechy

Dziś w nocy jaka burza u mnie była... o jaaaaaa :ninja:
Tak grzmiało i błyskało, że było widno jak w dzień, i cały dom się trząsł :lol:Musiałam okno zamknąć, bo deszcze zacinał i do rana w duchocie spałam :and:
kedi
kedi
  3 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: I znów się robi gorąco i duszno. Za jakie grzechy

no :and: mam okres, wzięłam tabsa ale dalej mnie strasznie boli a po prostu muszę jechać w jedno miejsce, boję się że padnę :and:
SoDope
SoDope
  3 Iulie 2012

A ja za tydzień ide na wesele ... a co sobie będę załować ide na 4 próbne fryzury dlaczego ? BO MNIE NA TO STAĆ

:crylol:

moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  3 Iulie 2012

Zabierzcie ten upał, nie potrafię normalnie funkcjonować.... plus też okres dzisiaj albo jutro, cyce bolą i hormony mi szaleją :c

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.