malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  2 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: powinniśmy raczej cieszyć się, iż możemy przeczytać tyle świetnych rad najlepszej specjalistki w każdej dziedzinie, podziękuj i wdrażaj w życie, leć nabyć różowy kaftanik dla swojego pupila :)

Chyba będę musiała uszyć, albo jakąś swoją bluzę mu przerobić :ninja:
WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  2 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Łukaszku skąd.

nikogo tu nie hejtowałem, propsuje dupeczki MiU gdziekolwiek jestem a tu taka obojętność na moje meskie wzgledy i zaloty
ide golic glowe elo xd
SoDope
SoDope
  2 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba będę musiała uszyć, albo jakąś swoją bluzę mu przerobić

jak potrzebujesz sukienki dla psa to mi jeszcze z mojej studnówki została ...
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  2 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nikogo tu nie hejtowałem, propsuje dupeczki MiU gdziekolwiek jestem a tu taka obojętność na moje meskie wzgledy i zaloty ide golic glowe elo xd

powodzenia!
pokaż nam się później :F
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  2 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak potrzebujesz sukienki dla psa to mi jeszcze z mojej studnówki została ...

Nie wejdzie kurde, za mała jesteś. :and:
SoDope
SoDope
  2 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wejdzie kurde, za mała jesteś.

W czasach licealnych byłam trochę ... GRUBSZA.

Owczarek wejdzie mówie Ci.. :tak:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  2 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Owczarek wejdzie mówie Ci..

Mój jest dorodny w cyckach.
Nie wlezie :smutny:
SoDope
SoDope
  2 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mój jest dorodny w cyckach.

Jestem znawcą .. nie kłóć się..

:crylol:
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  2 Iulie 2012

Nic tak nie odpręża jak czytanie 10 stron forum MiU, z czego 9 o psach, karmach, mieszkaniach i mężach. :ziober2:

Podsumowując te kilkanaście stron tematu trzeba odpowiedzieć sobie na pytania:
1) Co powinien jeść pies? Czy karmę czy rosół/pomidorową, jeśli tak to czy z makaronem czy z ryżem? Makaron/ryż ugotowany al dente?
2) Jak powinien ubierać się pies? Modnie,stylowo? Czy wcale?
3) Na jaką fryzurę powinniśmy strzyc psa? Irokez czy może Król Lew?

Z chęcią poczytam i dokształcę się :ziober2:

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  2 Iulie 2012

Aha i zapomniałem o najważniejszym :zonk:
4). Czyj piesek robi zdrową kupkę? Marty czy Sylwii ? ( pytanie do ekspertów)

Aneczka17f
Aneczka17f
  2 Iulie 2012
http://demotywatory.pl/3854481/Pies

Nie mogłam się powstrzymać:D
Aneczka17f
Aneczka17f
  2 Iulie 2012
http://w.fotka.pl/f9f50bb0f6.jpg
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  2 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie mogłam się powstrzymać:D

słodki psiak :) ale jego mina nie wyraża raczej zadowolenia :D
w sumie to nie mam nic przeciwko takiemu przebieraniu psów, jeśli zrobi się to jednorazowo, dla zabawy i na chwilę (a nie każe się mu w tym chodzić), do zdjęcia na pamiątkę można, ale na co dzień - nie.
Aneczka17f
Aneczka17f
  2 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: słodki psiak :) ale jego mina nie wyraża raczej zadowolenia :D w sumie to nie mam nic przeciwko takiemu przebieraniu psów, jeśli zrobi się to jednorazowo, dla zabawy i na chwilę (a nie każe się mu w tym chodzić), do zdjęcia na pamiątkę można, ale na co dzień - nie.

Dokładnie;) i jeśli pies tego wymaga to się go "ubiera" a nie "stroi" w te śmieszne, różowe, tandetne ciuszki;)
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  2 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dokładnie;) i jeśli pies tego wymaga to się go "ubiera" a nie "stroi" w te śmieszne, różowe, tandetne ciuszki;)

mam małą suczkę, jest już stara więc czasy swej młodości miała kawał czasu temu. zawsze bardzo marzła w zimę więc mam postanowiła uszyć jej jakąś kurtkę - wówczas ubranka dla psów nie były jeszcze modne i nie można było znaleźć nic takiego w zoologicznych. w sumie to miała chyba 3 takie wdzianka, mama zawsze starała się coś udoskonalić :) początek był jednak trudny, pies nie był przyzwyczajony do kurtki i po założeniu jej stał nieruchomo, był skrępowany. jednak po jakimś czasie przekonał się, iż owo dziwactwo utrzymuje mu ciepło więc zaczął cieszyć się na widok ubranka, prosił nawet, aby mu to założyć przed wyjściem :) problem był tylko z łapkami - psina strasznie w nie marzła więc i z tym mama próbowała się uporać, jednak w żadnych moja sunia nie potrafiła chodzić, nawet w tych ze sklepu. nie wciskaliśmy jej tego na siłę na łapki - nie chciała, więc nie mówiliśmy, że tego 'wymaga'. No ale york pani wszechwiedzącej na pewno żąda różowego futra z kapturem i z cekinami, bez tego mu się nie pokazuj! (pamiętam dokładnie kilkakrotnie użytego słowa 'wymaga')
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.