malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  1 Iulie 2012

wypiłam dw REdd'sy i mnie rozjheb.... :D

Kameleon
Kameleon
  1 Iulie 2012

Zjadłem jajecznicę. Ide po herbatę.

WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  1 Iulie 2012

zrobiłem klate trica i kupe i czekam na rozmowe o psach i papugach na miu

Kameleon
Kameleon
  1 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zrobiłem klate trica i kupe i czekam na rozmowe o psach i papugach na miu

dwie kupy dzisiaj here xd
Postuj swój outfit w temacie outfit. Polecam.
WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  1 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dwie kupy dzisiaj here xd Postuj swój outfit w temacie outfit. Polecam.

strój adama tutaj wiec nie ma co postować
dwie kupy to nie jest tak źle, jakbyś robił np 1 na dwa dni to juz gorzej
prinz zapostuj ile razy robisz kupe dziennie lub tygodniowo
bedziemy mieli punkt odniesienia
Gad
Gad
  1 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: sdwie kupy to nie jest tak źle, jakbyś robił np 1 na dwa dni to juz gorzej

A Ty tylko raz na 2 dni ? :(
WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  1 Iulie 2012
Gad
Gad: A Ty tylko raz na 2 dni ? :(

robie teraz badanie kupy do nowej roboty to siła rzeczy musze minimum raz dziennie, w piatek powiozłem mój piekny kał ale smutna pani mówie ze 3 dni pod rząd trza to ja mysle co mi tam, zostawiłem ten zacny pojemniczek na siedzeniu w autobusie linii 1
pozdrawiam
Gad
Gad
  1 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: robie teraz badanie kupy do nowej roboty to siła rzeczy musze minimum raz dziennie, w piatek powiozłem mój piekny kał ale smutna pani mówie ze 3 dni pod rząd trza to ja mysle co mi tam, zostawiłem ten zacny pojemniczek na siedzeniu w autobusie linii 1 pozdrawiam

Otwarty ?
WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  1 Iulie 2012
Gad
Gad: Otwarty ?

no co ty, ale na pewno znalazł sie jakis ciekawski człowiek
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  1 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zostawiłem ten zacny pojemniczek na siedzeniu w autobusie linii 1

dobrze, że ostatnio nie jeździłam jedynką :rotfl:

WilczeLyko
WilczeLyko
  2 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: O widzisz? Mówiłam! Nawet już partia odpowiednia się znalazła :D

Mam pierwszy głos! :rotfl:.
Konto usunięte
Konto usunięte: Lało 5 minut i teraz wszystko paruje i jest jeszcze gorzej niż było.. W mieszkaniu 29,3

Chryste..Ty naprawdę masz jakąś ekskomunikę nałożoną, 30 stopni w domie? :lol:.
Konto usunięte
Konto usunięte: Zamknij mnie w takiej. Prooooszę.

Zapraszam serdecznie, pomijając fakt, że w zimie będziesz prosiła pewnie o te 26 stopni :ziober2:.
Kiniowska
Kiniowska: Zanim by ta ziemianka powstała, to już by przyszła chłodniejsza pogoda, więc szkoda mi podwórka rozkopywać. :P

Niby swoja kobieta, niby Chełmianka, a nie ogarnia zalet Kumowej Doliny! Tam Ci w każdym zboczu wykopią pieczarę! ; D.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  2 Iulie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Btw. Wam też się okienko, w którym piszecie, nie "powiększa" i nie widzicie co piszecie? Ja nijak tego rozciągnąć nie umiem. :/

U mnie jest całkiem spore no i ma scrolla z prawej :woot:
Chyba, ze nie mówisz w tym momencie o forum, wtedy jest to możliwe :ziober2:
styka51
styka51
  2 Iulie 2012

Wczoraj wypiłam trochu piwska, na wirtualnym alkomacie mi wyszło, że trzeźwa będę o 10 dopiero, a ja o 9.00 muszę z domu wyjechać ;C A przeca dobrze się czuję....co począć?

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  2 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam pierwszy głos! .

W sensie czyj? :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Chryste..Ty naprawdę masz jakąś ekskomunikę nałożoną, 30 stopni w domie? .

Generalnie przydałoby się chyba jakieś egzorcyzmy odprawić.
Wczoraj jak przez te pięć minut lało, tak zacinało, że napadało mi do mieszkania :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Zapraszam serdecznie, pomijając fakt, że w zimie będziesz prosiła pewnie o te 26 stopni .

Zależy le w zimę masz :P
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  2 Iulie 2012
styka51
styka51: Wczoraj wypiłam trochu piwska, na wirtualnym alkomacie mi wyszło, że trzeźwa będę o 10 dopiero, a ja o 9.00 muszę z domu wyjechać ;C A przeca dobrze się czuję....co począć?

Nie wiem :ninja:
Lubisz ryzyko? :ninja: :rotfl:

Dobra idę się szykować do pracy.
Alemisięcholernieniechcenic. Ja pieprzę.
Idę i nie marudzę, baj Wam :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.