malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
Paulinessa
  1 Iulie 2012

jakie zdublowane posty :rotfl:

LuznyGosc
LuznyGosc
  1 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jakie zdublowane posty

Tylko w tym temacie zawsze mi sie dubluja. :ninja:
Paulinessa
Paulinessa
  1 Iulie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Tylko w tym temacie zawsze mi sie dubluja.

Natura tematu do nabijania - posty same się nadbijają :ziober2:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  1 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Natura tematu do nabijania - posty same się nadbijają

Mi też o dziwo jednego na tamtej stronie zdubolowało..

to zaraźliwe :ziober2:
WilczeLyko
WilczeLyko
  1 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlatego też o ile sama popieram w przypadku niektórych ras kubraczek na zimę (zwykły, prosty, bez udziwnień) bo mają taką a nie inną budowę okolicy skórnej, że tak powiem, to o tyle wszelkie ubranka w dziwacznych kolorach, z napisami, kapturami i innymi gównami uważam za debilizm właściciela, który ewidentnie miał za mało lalek w dzieciństwie.

Dla mnie ubieranie psa ma sens tylko w przypadku psów miniaturowych o krótkim włosiu, jak np. ratlerki. No i w ekstremalne temperatury niektóre inne rasy. Ubieranie np. Yorków już od wczesnej jesieni to zwykły idiotyzm właścicieli bo w imię "mody" robią z psów kaleki niezdolne do poruszania się w zimnie. Oczywiście - jak psa się wpakuje do torebki to nie ma siły - i tak zmarznie, ale jak będzie biegł przy właścicielu to 15minutowy intensywny spacer nie zrobi mu krzywdy a przede wszystkim zwiększy tolerancję na skrajne temperatury. Zresztą to ludzie z psów robią zabawki do towarzystwa, a pies zabawką nie jest. Moda na psie wdzianka mnie zwyczajnie przeraża, moja ciotka posiada małego psa - rasy wiadomej - i to co ona z nim robi przechodzi ludzkie pojęcie. Nie będę pisał o tym na forum bo to zwyczajnie podchodzi pod chorobę umysłową, ale jak ktoś chce mieć kogoś do ubierania, wiązania warkoczyków, przypinania spineczek, to polecam dzieciaczka, który to na pewno doceni, lub lalkę - której będzie to obojętne :).
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  1 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dla mnie ubieranie psa ma sens tylko w przypadku psów miniaturowych o krótkim włosiu, jak np. ratlerki. No i w ekstremalne temperatury niektóre inne rasy. Ubieranie np. Yorków już od wczesnej jesieni to zwykły idiotyzm właścicieli bo w imię "mody" robią z psów kaleki niezdolne do poruszania się w zimnie. Oczywiście - jak psa się wpakuje do torebki to nie ma siły - i tak zmarznie, ale jak będzie biegł przy właścicielu to 15minutowy intensywny spacer nie zrobi mu krzywdy a przede wszystkim zwiększy tolerancję na skrajne temperatury. Zresztą to ludzie z psów robią zabawki do towarzystwa, a pies zabawką nie jest. Moda na psie wdzianka mnie zwyczajnie przeraża, moja ciotka posiada małego psa - rasy wiadomej - i to co ona z nim robi przechodzi ludzkie pojęcie. Nie będę pisał o tym na forum bo to zwyczajnie podchodzi pod chorobę umysłową, ale jak ktoś chce mieć kogoś do ubierania, wiązania warkoczyków, przypinania spineczek, to polecam dzieciaczka, który to na pewno doceni, lub lalkę - której będzie to obojętne :).
Zdecydowanie lalkę.Dziecko też strach takiemu dać ;)
Tak czy siak skłonnam Cię poprzeć, ale się nie przyzwyczajaj :-D
WilczeLyko
WilczeLyko
  1 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zdecydowanie lalkę.Dziecko też strach takiemu dać ;) Tak czy siak skłonnam Cię poprzeć, ale się nie przyzwyczajaj :-D

Jakie dać? Niech się sami namęczą :ziober2:.
Dobrze, nie potrzebuję zbyt częstego popierania, jam nie z politycznej klasy, piszę jako plebs :rotfl:.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  1 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobrze, nie potrzebuję zbyt częstego popierania, jam nie z politycznej klasy, piszę jako plebs .

Kto Cię tam wie, w każdej chwili możesz zmienić zdanie i startować w przyszłych wyborach z jakiejś dziwnej listy :rotfl:
DESZCZ! Ajm lowin it!
WilczeLyko
WilczeLyko
  1 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kto Cię tam wie, w każdej chwili możesz zmienić zdanie i startować w przyszłych wyborach z jakiejś dziwnej listy

Z moim podejściem byłbym traktowany jak jakiś oszołom :D. Polska Partia Nieprzyjaciół Innych Partii czeka na mnie z otwartymi ramionami :rotfl:.
Konto usunięte
Konto usunięte: DESZCZ! Ajm lowin it!

Ale szczęściara ;o. Od dwóch dni niewyobrażalny skwar - nie wiem ile, ale na mój nos coś około 30-34 w cieniu. Ale mieszkam w piwnicy więc stała temperatura 22 stopni wita :ziober2:.
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  1 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: stała temperatura 22 stopni

Też bym tak chciała. :(

Konto usunięte
Konto usunięte: DESZCZ!

Mam nadzieję, że i to ukojenie do mnie przyjdzie! :D Bo spiekota niemiłosierna, na dwór wychodzę tylko wtedy, kiedy muszę. Nie idzie nic zrobić. :/ U Was też tak? Tylko żeby mi porzeczek nie wytłukło, bo mam pomysł na koktajl a kupowac nie będę. :pavarotti:
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  1 Iulie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Mam nadzieję, że i to ukojenie do mnie przyjdzie! :D Bo spiekota niemiłosierna, na dwór wychodzę tylko wtedy, kiedy muszę. Nie idzie nic zrobić. :/ U Was też tak? Tylko żeby mi porzeczek nie wytłukło, bo mam pomysł na koktajl a kupowac nie będę.

U mnie wczoraj tak bylo, myslalam, ze szlag mnie trafi... a jak w nocy burza przyszla, to tak walilo, ze spac sie nie dalo.
U mnie, na szczescie, pogoda owocow nie rusza :D Tylko szpaki i sasiedzi wpieprzyli mi wszystkie czeresnie :zonk:
WilczeLyko
WilczeLyko
  1 Iulie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Też bym tak chciała. :(

Poproś jakiegoś miłego kolegę o wykopanie ziemianki :ziober2:.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  1 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Z moim podejściem byłbym traktowany jak jakiś oszołom :D. Polska Partia Nieprzyjaciół Innych Partii czeka na mnie z otwartymi ramionami .

O widzisz? Mówiłam!
Nawet już partia odpowiednia się znalazła :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale szczęściara ;o

Lało 5 minut i teraz wszystko paruje i jest jeszcze gorzej niż było.. W mieszkaniu 29,3 :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale mieszkam w piwnicy więc stała temperatura 22 stopni wita .

Zamknij mnie w takiej. Prooooszę.

Kiniowska
Kiniowska: Mam nadzieję, że i to ukojenie do mnie przyjdzie! :D Bo spiekota niemiłosierna, na dwór wychodzę tylko wtedy, kiedy muszę. Nie idzie nic zrobić. :/ U Was też tak? Tylko żeby mi porzeczek nie wytłukło, bo mam pomysł na koktajl a kupowac nie będę.

Dokładnie tak samo, chociaż u mnie jeszcze gorzej.
Bo mieszkam praktycznie przy jednym wielkim placu budowy, gdzie pełno piachu, blach i pracujących maszyn, więc jakoś jeszcze goręcej :ble:
SoDope
SoDope
  1 Iulie 2012

wróciłam - kto tęsknił : D

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  1 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czeresnie

AAA!!! :zakochany: Zawsze, jak jest coś dobrego, to zeżre ktoś inny. :lol2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Poproś jakiegoś miłego kolegę o wykopanie ziemianki .

Zanim by ta ziemianka powstała, to już by przyszła chłodniejsza pogoda, więc szkoda mi podwórka rozkopywać. :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Dokładnie tak samo, chociaż u mnie jeszcze gorzej.
Szkoda że przy takiej pogodzie nie topi się nadmiar ciałka - chociaż jakiś pożytek by z tych 30 stopni na plusie był. :crylol:

Btw. Wam też się okienko, w którym piszecie, nie "powiększa" i nie widzicie co piszecie? :zonk: Ja nijak tego rozciągnąć nie umiem. :/
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.