malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: , tylko ze względu na to, że właścicielowi nie chce się sprzątać po swoim psie - tak na marginesie oczywiście

Może wynika to z faktu, ze nie produkują torebek na psie odchody w kolorze różu z elementami swarovskiego.
WilczeLyko
WilczeLyko
  30 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Może wynika to z faktu, ze nie produkują torebek na psie odchody w kolorze różu z elementami swarovskiego.

Kurcze, musiałem wygoglować o co chodzi z tym swarovskim :ninja:. Mnie rynek psich "ozdób" przeraża. Sprzęt dedykowany psom ma służyć wygodzie ich i po części właścicieli, a wszelkiego rodzaju "czapeczki" uważam za chorobę XXI wieku. Decydujemy się na psa, bądźmy odpowiedzialni za jego poczynania z pogryzieniem innego psa do zrobienia kupy w miejscu publicznym włącznie :tak:.
Babsy
Babsy
  30 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No na pewno Tobie jest ciężej biedulko, ale nie kracz!

jak mi sie jakos milo zrobilo^^ moze jakos maluch wytrzyma do terminu, musze nogi zaciskac. i moczyc sie w chlodnej wodzie:)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  1 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kurcze, musiałem wygoglować o co chodzi z tym swarovskim . Mnie rynek psich "ozdób" przeraża. Sprzęt dedykowany psom ma służyć wygodzie ich i po części właścicieli, a wszelkiego rodzaju "czapeczki" uważam za chorobę XXI wieku. Decydujemy się na psa, bądźmy odpowiedzialni za jego poczynania z pogryzieniem innego psa do zrobienia kupy w miejscu publicznym włącznie .

Dlatego też o ile sama popieram w przypadku niektórych ras kubraczek na zimę (zwykły, prosty, bez udziwnień) bo mają taką a nie inną budowę okolicy skórnej, że tak powiem, to o tyle wszelkie ubranka w dziwacznych kolorach, z napisami, kapturami i innymi gównami uważam za debilizm właściciela, który ewidentnie miał za mało lalek w dzieciństwie.

Babsy
Babsy: ak mi sie jakos milo zrobilo^^ moze jakos maluch wytrzyma do terminu, musze nogi zaciskac. i moczyc sie w chlodnej wodzie:)

Musi ;) Maluchowi też pewnie nie widzi się pchanie na taki upał i duchotę ;))
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  1 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kurcze, musiałem wygoglować o co chodzi z tym swarovskim . Mnie rynek psich "ozdób" przeraża. Sprzęt dedykowany psom ma służyć wygodzie ich i po części właścicieli, a wszelkiego rodzaju "czapeczki" uważam za chorobę XXI wieku. Decydujemy się na psa, bądźmy odpowiedzialni za jego poczynania z pogryzieniem innego psa do zrobienia kupy w miejscu publicznym włącznie .

Dlatego też o ile sama popieram w przypadku niektórych ras kubraczek na zimę (zwykły, prosty, bez udziwnień) bo mają taką a nie inną budowę okolicy skórnej, że tak powiem, to o tyle wszelkie ubranka w dziwacznych kolorach, z napisami, kapturami i innymi gównami uważam za debilizm właściciela, który ewidentnie miał za mało lalek w dzieciństwie.

Babsy
Babsy: ak mi sie jakos milo zrobilo^^ moze jakos maluch wytrzyma do terminu, musze nogi zaciskac. i moczyc sie w chlodnej wodzie:)

Musi ;) Maluchowi też pewnie nie widzi się pchanie na taki upał i duchotę ;))
styka51
styka51
  1 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: grunt to dobra samoocena, kto wie lepiej niz ja? :D ja jestem jajko mądrzejsze od kury i zdaje sobie z tego sprawe. jak narazie moja teoria działa, a papugi są cudne tak jak mój pies, mąż i mieszkanie :D

Cieszę się, że poprawiłam Ci humor, nawet nie wiesz jak bardzo :tak: Mam nadzieję, że zaczniesz sobie zdawać sprawę z tego, że nie zawsze Twoje zdanie jest najmądrzejsze i najlepsze, a po to jest forum by dyskutować bądź krytykować, więc byłoby milo gdybyś rozsądnie i godnie przyjmowała na klatę opinie innych, które zaprawdę może być czasem dużo mądrzejsza ;)
A jako, że jesteś kobietą mądrą potrafisz przyjąć krytykę bez zonkania oraz bezpodstawnych fochów, które doprawdy nie przystoją kobiecie, które założyła rodzinę ;)

Powodzenia więc życzę :tak:
styka51
styka51
  1 Iulie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Kwestia kolejnych pieciu dni, kiedy zwatpisz.

Z dwa lata temu zwątpiłam na 2którymś dniu, więc myślę, że dam radę :tak:
LuznyGosc
LuznyGosc
  1 Iulie 2012
styka51
styka51: Z dwa lata temu zwątpiłam na 2którymś dniu, więc myślę, że dam radę

W takim razie wytrwalosci zycze. :)
LuznyGosc
LuznyGosc
  1 Iulie 2012
styka51

LuznyGosc
LuznyGosc
  1 Iulie 2012
styka51

LuznyGosc
LuznyGosc
  1 Iulie 2012
styka51

LuznyGosc
LuznyGosc
  1 Iulie 2012
styka51

LuznyGosc
LuznyGosc
  1 Iulie 2012
styka51

LuznyGosc
LuznyGosc
  1 Iulie 2012
styka51

LuznyGosc
LuznyGosc
  1 Iulie 2012
styka51

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.