malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: zamknęłam się w sobie i przeżywam

Łącze się z Tobą w bólu :D

SailorMoon
SailorMoon: Btw... fajne buty dostała Dżasmina od swojego Alladyna

nic nie przebije chyba tej czarnej kiecki.
A ja niestety muszę chodzić w balerinach, bo sobie obtarłam nogi w ostatnim zakupie :and:
SailorMoon
SailorMoon
  30 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Łącze się z Tobą w bólu :D

Pozostaje mi czekać na 2000 stronę d83dde2a

Konto usunięte
Konto usunięte: nic nie przebije chyba tej czarnej kiecki.

No co Ty... w Dżasminę nie wierzysz? Ja wierzę, że nas jeszcze zaskoczy :D Ona będzie sławną blogerką! jak Kasia Tusk!

Konto usunięte
Konto usunięte: A ja niestety muszę chodzić w balerinach, bo sobie obtarłam nogi w ostatnim zakupie

A w jakich sobie obtarłaś nogi?
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Pozostaje mi czekać na 2000 stronę

Zbanujemy wszystkich i nikt Cię nie ubiegnie :P

SailorMoon
SailorMoon: A w jakich sobie obtarłaś nogi?

palec największy :woot: tak jakby w tym miejscu, co są właśnie odkryte na palce
WychowanaPrzezRaap
WychowanaPrzezRaap
  30 Iunie 2012

Hej, mam wielką prośbę :)
Wiem, że nie jestem Wam znana, napisałam już na dziale muzyka, ale frekwencja tam jest znikoma. Potrzebuję propozycji Waszych ulubionych piosenek (RACZEJ polskich), które są odpowiednie na pierwszy taniec i podziękowania dla rodziców. Wiem, że powinny być to utwory ulubione moje, jak i mojego narzeczonego, ale słuchamy muzyki niezbyt nadające się na wesela. Bardzo proszę o podanie piosenek, które według Was, mogłyby nadawać się na tego typu okazję.
Martyna :)

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  30 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Btw... fajne buty dostała Dżasmina od swojego Alladyna

Zajebiste :rotfl: właśnie miałam o tym wspomnieć.
Nie wiem, ale straaaaasznie dziwi mnie to, że dlaczego ona ciągle dostaje od kogoś kosmetyki, nawet od teściowej :ziober2:.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
LuznyGosc
LuznyGosc
  30 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hej, mam wielką prośbę :) Wiem, że nie jestem Wam znana, napisałam już na dziale muzyka, ale frekwencja tam jest znikoma. Potrzebuję propozycji Waszych ulubionych piosenek (RACZEJ polskich), które są odpowiednie na pierwszy taniec i podziękowania dla rodziców. Wiem, że powinny być to utwory ulubione moje, jak i mojego narzeczonego, ale słuchamy muzyki niezbyt nadające się na wesela. Bardzo proszę o podanie piosenek, które według Was, mogłyby nadawać się na tego typu okazję. Martyna :)

Moze Edyta Geppert - Nie Zaluje, na przyklad.
WychowanaPrzezRaap
WychowanaPrzezRaap
  30 Iunie 2012

To strasznie smutne, choć piękne :) i tak płaczę, za każdym razem, jak słyszę tę piosenkę,a co mowa na moim weselu ma być, to bym chyba zapłakała się jak głupia, choć i tak na będę płakać. Ale dzięki za propozycję :)

LuznyGosc
LuznyGosc: Moze Edyta Geppert - Nie Zaluje, na przyklad.
LuznyGosc
LuznyGosc
  30 Iunie 2012

Violetta Vilas - Do Ciebie Mamo jeszcze moze.

LuznyGosc
LuznyGosc
  30 Iunie 2012

Urszula Sipińska - Cudownych rodziców mam
Magda Niewińska - To dzięki Wam
Anna Jantar - Radość najpiękniejszych lat
Bayer full - Walc dla rodziców
Cliver - Podziękowania dla rodziców
Janusz Laskowski - Śnił mi się rodzinny dom
ały chór wielkich serc - Dzięki Wam
Bernadeta Kowalska - Kochani rodzice
Czesław Niemen - Wspomnienie

JestemFejkiem
JestemFejkiem
  30 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hej, mam wielką prośbę :) Wiem, że nie jestem Wam znana, napisałam już na dziale muzyka, ale frekwencja tam jest znikoma. Potrzebuję propozycji Waszych ulubionych piosenek (RACZEJ polskich), które są odpowiednie na pierwszy taniec i podziękowania dla rodziców. Wiem, że powinny być to utwory ulubione moje, jak i mojego narzeczonego, ale słuchamy muzyki niezbyt nadające się na wesela. Bardzo proszę o podanie piosenek, które według Was, mogłyby nadawać się na tego typu okazję. Martyna :)

cudownych rodziców mam :nutki:
wykonawcy nie znam :P ale to absolutny klasyk weselny
WychowanaPrzezRaap
WychowanaPrzezRaap
  30 Iunie 2012

tego nie chcę, bo to klasyk :)

JestemFejkiem
JestemFejkiem: cudownych rodziców mam
kedi
kedi
  30 Iunie 2012
styka51
styka51: Wiesz nie chcę być wredna... ale...

podpisuję się pod tym, co napisałaś.
poza tym- po co pisać na forum skoro nie toleruje się krytyki i wie się wszystko samemu? ja nie widzę sensu.
i tylko jak ktoś przytakuje to jest super i ekstra, a jak ktoś grzecznie powie że ma inne zdanie na dany temat to już jadą zonki.
z resztą- zauważyłam, że kilka osób tutaj totalnie ignoruje tą Panią i teraz wiem dlaczego.
styka51
styka51
  30 Iunie 2012

Na pierwszy taniec podoba mi się Walc z Nocy i Dni, poza tym większość utworów Tiersena lub Bajora (tylko trzeba pomyśleć nad ukłądem) ...

kedi
kedi
  30 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Btw... fajne buty dostała Dżasmina od swojego AlladynaTypowo letnie, nie ma co... Nie mogę się doczekać stylizacji w nich

mnie się nawet podobają, ale jestem pewna że zestawi je źle i spieprzy ich urok.
LuznyGosc
LuznyGosc
  30 Iunie 2012

Stycz poke killer. :ziober2:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.