Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1002 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Pozostaje mi czekać na 2000 stronę

No co Ty... w Dżasminę nie wierzysz? Ja wierzę, że nas jeszcze zaskoczy :D Ona będzie sławną blogerką! jak Kasia Tusk!
A w jakich sobie obtarłaś nogi?
Hej, mam wielką prośbę :)
Wiem, że nie jestem Wam znana, napisałam już na dziale muzyka, ale frekwencja tam jest znikoma. Potrzebuję propozycji Waszych ulubionych piosenek (RACZEJ polskich), które są odpowiednie na pierwszy taniec i podziękowania dla rodziców. Wiem, że powinny być to utwory ulubione moje, jak i mojego narzeczonego, ale słuchamy muzyki niezbyt nadające się na wesela. Bardzo proszę o podanie piosenek, które według Was, mogłyby nadawać się na tego typu okazję.
Martyna :)
Moze Edyta Geppert - Nie Zaluje, na przyklad.
Urszula Sipińska - Cudownych rodziców mam
Magda Niewińska - To dzięki Wam
Anna Jantar - Radość najpiękniejszych lat
Bayer full - Walc dla rodziców
Cliver - Podziękowania dla rodziców
Janusz Laskowski - Śnił mi się rodzinny dom
ały chór wielkich serc - Dzięki Wam
Bernadeta Kowalska - Kochani rodzice
Czesław Niemen - Wspomnienie
cudownych rodziców mam

wykonawcy nie znam :P ale to absolutny klasyk weselny
podpisuję się pod tym, co napisałaś.
poza tym- po co pisać na forum skoro nie toleruje się krytyki i wie się wszystko samemu? ja nie widzę sensu.
i tylko jak ktoś przytakuje to jest super i ekstra, a jak ktoś grzecznie powie że ma inne zdanie na dany temat to już jadą zonki.
z resztą- zauważyłam, że kilka osób tutaj totalnie ignoruje tą Panią i teraz wiem dlaczego.
Na pierwszy taniec podoba mi się Walc z Nocy i Dni, poza tym większość utworów Tiersena lub Bajora (tylko trzeba pomyśleć nad ukłądem) ...