malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No no! pogratulować wiedzy w temacie :)

Smiej sie ;) a to wcale nie jest zabawne, moglabym napisac duzo wiecej ale po kiego. To tylko zwierzeta...
Babsy
Babsy
  29 Iunie 2012

nabijam drugiego posta na 1000 stronied83dde0f

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  29 Iunie 2012

Skoro już tak 'rozmawiacie' o Waszych psiakach to i ja coś dodam :) To jest mój kochany Czacza:

który nie jest psem domowy, nie obsikuje mi dywanów a jest tak cudowny, że każdy kto składa mi wizyty nie potrafi się oprzeć jego wzrokowi. Nie aportuje, umie tylko podać łapę i usiąść na zawołanie, śpi sobie w budzie koło domu, ale nie jest nigdy wiązany. Nie chodzi do fryzjera, nie nosi ubrań, kąpie się tylko i wyłącznie wtedy, kiedy ma na to ochotę w pobliskiej rzeczce gdy wypuścimy go poza zabudowania, uwielbia huśtać się z nami na huśtawce, a co najważniejsze zawsze wiernie pilnuje naszego domu nawet wtedy gdy nas nie ma. Inaczej szczeka na ludzi, inaczej na zwierzęta a w szczególności warczy na koty bo ich nienawidzi. Zostaje sam na całe dnie i sobie radzi, ma wodę, ma jedzenie, nie je specjalnych warzywno-mięsnych karm tylko to, co lubi, a jest takim okazem zdrowia jak mało który pies.

I Marta możesz sobie mówić co chcesz o wychowaniu psów, bo trochę dobrze gadasz ale nie róbmy z psa człowieka, który niedługo będzie sikał do sedesu, bo to jest po prostu śmieszne. Z tego co pamiętam, a pamiętam Cię od dawna to nigdy nie byłaś tak zafascynowana psami, ich wyglądem i ich pielęgnacją od kiedy masz swojego yorka. Troszcz się o niego ile tylko chcesz, ale nie wmawiaj dziewczynom, że pies to członek rodziny, bo każda tutaj chyba szanuje swoje zwierzątka, a pies nie jest najważniejszy! :)

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  29 Iunie 2012
Sylvinka
Sylvinka: który nie jest psem domowy, nie obsikuje mi dywanów a jest tak cudowny, że każdy kto składa mi wizyty nie potrafi się oprzeć jego wzrokowi. Nie aportuje, umie tylko podać łapę i usiąść na zawołanie, śpi sobie w budzie koło domu, ale nie jest nigdy wiązany. Nie chodzi do fryzjera, nie nosi ubrań, kąpie się tylko i wyłącznie wtedy, kiedy ma na to ochotę w pobliskiej rzeczce gdy wypuścimy go poza zabudowania, uwielbia huśtać się z nami na huśtawce, a co najważniejsze zawsze wiernie pilnuje naszego domu nawet wtedy gdy nas nie ma. Inaczej szczeka na ludzi, inaczej na zwierzęta a w szczególności warczy na koty bo ich nienawidzi. Zostaje sam na całe dnie i sobie radzi, ma wodę, ma jedzenie, nie je specjalnych warzywno-mięsnych karm tylko to, co lubi, a jest takim okazem zdrowia jak mało który pies.

Podbijam razy 43535467457457547 :tak:
pijana
pijana
  29 Iunie 2012

Dzisiaj szparagi wyszły ! Choć mogłam pogotować jeszcze dłużej, ale i tak były ok :-)

agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Iunie 2012

postuje na tej epickiej stronie.

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  29 Iunie 2012

A to ja też zapostuję. :D Mam nadzieję, że na tej nr 1000 się załapię. Przy okazji - Sylvinka, fajna psina! :) Nie wiem czemu, pasuje mi do niego imię... Bobik/Bobek. :lol2: Możliwe, że widziałam podobnego psiaka kiedyś o takim imieniu lub podobnym. On ma taką szorstką sierść?

SoDope
SoDope
  29 Iunie 2012

i kolejny post za 1000 XD

SoDope
SoDope
  29 Iunie 2012

6999 .... i ... już za chwilę już za moment :D

SoDope
SoDope
  29 Iunie 2012

Pozdrawiam Mamusie :* :* ******************************************

która teraz śpi obok w pokoju i pewnie zaraz przyleci bo trzaskam na klawiaturze :***********************

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  29 Iunie 2012

jestem na tysiecznej! pozdrawiam mmaryję, moją muzę :zakochany :calusek:

Konto usunięte
Konto usunięte: 7000

:kv3:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Paulinessa
Paulinessa
  30 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Smiej sie ;) a to wcale nie jest zabawne, moglabym napisac duzo wiecej ale po kiego. To tylko zwierzeta...

mam ironie w naturze, ale pisalam szczerze.
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  30 Iunie 2012

Mimo iż nie jestem stałym bywalcem tego forum, ale również nie odmówie sobie napisania na tej stronie :zabawa:.

Dodać chciałam, że znajoma mi opowiadała, ze ktoś tam miałm jorka, i ten stale się kręcił pod nogami, i ten ktoś pewnego dnia otworzył drzwi od zamrażalki, upuścił kawał zamrożonego mięcha, ktory nieszczęsliwie spadł na psa, który tego nie przeżył.
Kocham psy, ale ta historia mnie rozbawiła swego czasu, mam nadzieje że nie ma wiele wspolnego z prawdą.

:ziober2:
styka51
styka51
  30 Iunie 2012

Mam jeszcze szansę zapostować na 1000 stronie?
Jeśli tak, to życzę wszystkim miłego, słonecznego i spokojnego weekendu ;*
Oraz pozdrawiam maj fejwret userki ^^

styka51
styka51
  30 Iunie 2012

HHAHHAHAH UDAŁO SIĘ :ziober2:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.