malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: York to jedna z najbardziej nielubianych przeze mnie rasy psow. Takie malutkie gowienka biegajace i skrzeczace, ze az ma sie ochote poslac je w powietrze kopem niczym futbolowke. Typowe psy dla kobiet.

Wiesz co, szczerze to popieram co napisałeś po części :and: z przykroscia musze stwierdzic ze to wina ludzi, i przez złe wychowanie te psy są tak nielubiane. Ciągle miniaturyzują rasę a dodatkowo źle wychowują, jak dziecko, pozwalają na wszystko i w efekcie wyrasta mały terrorysta który szczeka na wszystko co się tylko poruszy, warczy i gryzie a dodatkowo jest głupi jak but :and:
SoDope
SoDope
  29 Iunie 2012
Prinz
Prinz: na pare dni tak :D

więc widzimy się :D
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zapobiegawczo noś przy sobie wiatrówke - może być przydatna :D

Albo granat ręczny :zakochany:
mirra20
mirra20
  29 Iunie 2012

będzie dym o psy zaraz:D

SoDope
SoDope
  29 Iunie 2012

a mi zostało jeszcze 8 postów i będę pozdrawiać mame :D

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: będzie dym o psy zaraz:D

nie, co Ty, popieram po części to co napisał luznygosc, to wina ludzi ze taka krazy opinia o tych psach. Ale moja sunia jest najlepszym przykladem ze Yorki to bystrzaki, tylko musza byc odpowiednio prowadzone, wychowywane i szkolone :rock:
SoDope
SoDope
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

u mnie pod blokiem jest taki jeden którego bym mogła kijem wytrzaskać ..
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: więc widzimy się :D

czekolade przywioze :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

SoDope
SoDope
  29 Iunie 2012

dobra idę .. - mam nadzieje, że wróce z jakąś kreacją ... :O_o:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie pod blokiem jest taki jeden którego bym mogła kijem wytrzaskać ..

Wiem, u moich rodzicow tez jest taka mała jedna, Wiki. Omg jak tylko ją wyprowadzą to jest szczekanie, tak mnie to wkurza :/ albo rzuci Ci sie do buta i ch, nogawki gryzie. Ani to kopnąć ani nic bo mozna zabic. Na szczescie juz tam nie mieszkam i Chanelka nie uczy się złych nawyków :P szczeka tylko na komendy
SoDope
SoDope
  29 Iunie 2012
Prinz
Prinz: czekolade przywioze :D

z tego co mi wiadomo to już na mnie czeka
mirra20
mirra20
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie, co Ty, popieram po części to co napisał luznygosc, to wina ludzi ze taka krazy opinia o tych psach. Ale moja sunia jest najlepszym przykladem ze Yorki to bystrzaki, tylko musza byc odpowiednio prowadzone, wychowywane i szkolone

jaka szkoda liczyłam na potyczki słowne, a tu nic:D
LuznyGosc
LuznyGosc
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiesz co, szczerze to popieram co napisałeś po części z przykroscia musze stwierdzic ze to wina ludzi, i przez złe wychowanie te psy są tak nielubiane. Ciągle miniaturyzują rasę a dodatkowo źle wychowują, jak dziecko, pozwalają na wszystko i w efekcie wyrasta mały terrorysta który szczeka na wszystko co się tylko poruszy, warczy i gryzie a dodatkowo jest głupi jak but

No widzisz. Ja nie jestem anty zwierzecy, tylko zachowanie niektorych psow potrafi byc denerwujace. Na przyklad na wsi - te wszystkie psy szczekaja calymi dniami. Rozumiem, sa tak wychowane, zeby nikt sie nie wkradl na posesje wlascicieli, ale czesto rycza one nawet bez powodu. Inna sprawa - moj sasiad mial labradora; bardzo fajna psina, ale zachowywal sie, jakby mial ADHD; biegal jak porabany, slinil wszystkich, skakal i nawet zlizywal z chodnika swoje odchody. Nie jest to przyjemne dla czlowieka.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jaka szkoda liczyłam na potyczki słowne, a tu nic:D

coz.. :D :ziober2: znam wartość swojego psa, i to ze ktos napisze ze wszystkie yorki są głupie to mnie absolutnie nie rusza. :-) może są wszystkie które ktoś spotkał, mojego nie widział ot co :P
LuznyGosc
LuznyGosc
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to co napisał luznygosc

Patryk jestem. :tak:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.