malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SailorMoon
SailorMoon
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przyszła mi nowa oferta z Yves Rocher w prezencie otrzymam wodę perfumowana So Elixir 50 ml o wartosci 170 zł Zrobiłam spore zamowienie, glowne same zele, jak paczka dotrze to sie pochwale

Mi też to przyszło. Za 50 zł trzeba coś zamówić żeby ją dostać, może się skuszę :)
styka51
styka51: A ja dostałam okres (w końcu) i nad morzem będę wolna

Mi się właśnie dziś kończy :) A miałam sen, że córeczkę urodziłam d83dde03
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 Iunie 2012
styka51
styka51: Ja też wczoraj. Zdążyłam się poseksić, umyć, położyć do łóżka i o:D

Farciara, ja dostałam rano o 4 :nie:
SoDope
SoDope
  29 Iunie 2012

a mi się nic nie chce ... :(

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Mi też to przyszło. Za 50 zł trzeba coś zamówić żeby ją dostać, może się skuszę :)

No, fajna nawet oferta ja pozamawiałam głównie żele pod prysznic i kulki aloesowe bo bardzo je lubie, długo pachną i świetnie chronią przed potem a także łagodzą po goleniu pach :) mi wyszło bodaj 102 zł i 42 gr
SoDope
SoDope
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

ja tam nawet nic nie mówie bo jeszcze nie zdążyłam pójść do tego sklepu u mnie :crylol:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tam nawet nic nie mówie bo jeszcze nie zdążyłam pójść do tego sklepu u mnie

Haha, dobra jesteś :lol: a szkoda, bo warto, ja jestem zakochana w żelach pod prysznic i już nigdy nie umyję się innym :) szczególnie uwielbiam ziarna kawy i les plaisirs nature wanilie, mmm. Czasem leję sobie wodę do kabiny bo mam b. głęboki brodzik i leję tą wanilię to piana jest mega i pachnie w całej łazience :zakochany:
styka51
styka51
  29 Iunie 2012
kedi
kedi: też mam taka nadzieję. tylko na początku nie będę mieć neta, jak ja przeżyję to nie wiem

Może wyciszysz się wewnętrznie i będzie jeszcze lepiej?
Babsy
Babsy: i racja:)

Wiem ;p

Babsy
Babsy: ja odkad dostalam pierwszy okres, tak zawsze mialam potem regularna jak w zegarku, co msc:) z wahaniami kilkudniowymi, moze tygodniowymi na poczatku ale nie zdarzylo mi sie nie miec okresu dwa msce albo wiecej.

A ja raczej nigdy....to znaczy jak nic mnie nie stresuje i nie jestem chora, ani nie zmieniam klimatu, to jest regularnie. Ale jak jest coś niesprzyjającego, to o.

Konto usunięte
Konto usunięte: co tam się stało ? :D

Podbijam pytanie ;)
styka51
styka51
  29 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Mi się właśnie dziś kończy :) A miałam sen, że córeczkę urodziłam

To może znak, że trzeba rozpoczac starania :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Farciara, ja dostałam rano o 4

Hahah:d Zastanawia mnie to, jak kobiety w nocy czują, że to już i wiedzą, że trza się obudzić :D Albo, że trzeba podpaskę zmienić w nocy...instynkt :lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: a mi się nic nie chce ... :(

Mi też... Wstałam o 7 i zawiozłam siostrę na zakończenie roku, targałam te kwiaty śmieszne, potem byłam za zakupach i zdążyłam ugotować obiad. Ale pogoda śliczna :zakochany:
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tam nawet nic nie mówie bo jeszcze nie zdążyłam pójść do tego sklepu u mnie

Podbijam :lol: Tyle razy koło niego przechodzę i nic...
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 Iunie 2012
styka51
styka51: Hahah:d Zastanawia mnie to, jak kobiety w nocy czują, że to już i wiedzą, że trza się obudzić :D Albo, że trzeba podpaskę zmienić w nocy...instynkt

Ja zawsze dostaje rano, zawsze 4-7 cos kolo tego nigdy nie dostalam popoludniu ani wieczorem. Mnie zawsze budzi ból brzucha i wiem ze okres, jak szybko tabletki nie wezme to rzygam z bólu :and:
SoDope
SoDope
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

nigdy mi tam nie jest po drodze jakos O_o
zresztą zmniejszyli u nas ten sklep i teraz w wielkości przypomina jak jakiś kiosk O_o
SoDope
SoDope
  29 Iunie 2012
styka51
styka51: Mi też... Wstałam o 7 i zawiozłam siostrę na zakończenie roku, targałam te kwiaty śmieszne, potem byłam za zakupach i zdążyłam ugotować obiad. Ale pogoda śliczna

a mi jeszcze jakieśfundusze zostały ... - jako, że wieczór samotny to chyba sobie coś 'zakupie' O_o
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nigdy mi tam nie jest po drodze jakos O_o zresztą zmniejszyli u nas ten sklep i teraz w wielkości przypomina jak jakiś kiosk O_o

Ogolnie wiekszosc sklepow YR jest mniejsza i bardzo przytulna, sa stylizowane na apteke, ale babki w kazdym u nas na slasku sa bardzo mile i zawsze ladnie pakuja rzeczy niezaleznie co kupisz :)
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a mi się nic nie chce ... :(

nie tylko Tobie, mi tez sie nie chce... a tu ogrodek czeka, psia mac, architektur i ogrodnictwa mi sie zachcialo, moglam na dupsku w biurze siedzec! :ziober2:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie tylko Tobie, mi tez sie nie chce...

Ja odkad nie pracuje jestem jeszcze bardziej leniwa niz wtedy kiedy bylam zmeczona po pracy. Im dluzej siedze w domu tym bardziej nic mi sie nie chce :wtf:
SoDope
SoDope
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ogolnie wiekszosc sklepow YR jest mniejsza i bardzo przytulna, sa stylizowane na apteke, ale babki w kazdym u nas na slasku sa bardzo mile i zawsze ladnie pakuja rzeczy niezaleznie co kupisz :)

tylko, że u Nas w Ostrowie to ten sklep był bardzo duży połączony z gabinetem kosmetycznym. A teraz nie ma gabinetu kosmetycznego a sklep zmniejszyli o połowe. Postawili tam ściane i obok jest teraz sklep z garnkami O_o
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.