malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 Iunie 2012

dołączam do grona okresowatych :nie: ja dostałam wczoraj, ale bardzo się cieszę :tak:

Babsy
Babsy
  29 Iunie 2012

drugi raz od dawna w koncu sobie pospalam jakos przyzwoicie:)

juz prawie zapomnialam, jak to jest miec okres:lol:

styka51
styka51
  29 Iunie 2012
kedi
kedi: a ja czekam czekam i nie ma

Mi się tydzień przesunął, przez te stresy z sesją. Zawsze tak mam :ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: zazdraszczam ja nawet nie mam jeszcze urlopu zaplanowanego...:/

Ja od marca i już planowałam i pieniądze zbierałam :lol: A ciężko jest bezrobotnej...
Konto usunięte
Konto usunięte: pomoooocy

Wierzę w Ciebie :tak:
styka51
styka51
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja dostałam wczoraj, ale bardzo się cieszę

Ja też wczoraj. Zdążyłam się poseksić, umyć, położyć do łóżka i o:D

Babsy
Babsy: juz prawie zapomnialam, jak to jest miec okres

:pavarotti:
W moim Manku ciągle instynkt tacierzyński jest rozbudzony :lol:
mirra20
mirra20
  29 Iunie 2012
styka51
styka51: Ja od marca i już planowałam i pieniądze zbierałam A ciężko jest bezrobotnej...

u mnie z kasą nie jest tak źle, jeszcze firma mi daje kasę jak pójdę na 2 tyg nieprzerwanego urlopu, więc byłoby za co gdzieś pojechać, tylko mam faceta pracoholika i nie pójdzie na urlop w lipcu, bo podobno nie może, w sierpniu może dostanie, ale to też nie wiadomo:/
Babsy
Babsy
  29 Iunie 2012
styka51
styka51: W moim Manku ciągle instynkt tacierzyński jest rozbudzony

korzystaj, o ile i Ty chcesz:) gdyby mi sie nie przydarzyla ciaza, jeszcze ze 2-3 lata bym swiadomie sie nie decydowala;)
kedi
kedi
  29 Iunie 2012
styka51
styka51: Mi się tydzień przesunął, przez te stresy z sesją. Zawsze tak mam

ja mam mega nieregularnie ostatnio, właśnie przez z stres, nerwy itp. strasznie schudłam i w ogóle czuje się nieciekawie, ale teraz już myślę, że będę do siebie dochodzić.
popakowałam wszystko i wyszło mi tyle, że głowa mała :and:
styka51
styka51
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko mam faceta pracoholika i nie pójdzie na urlop w lipcu, bo podobno nie może, w sierpniu może dostanie, ale to też nie wiadomo:/

Rozumiem. Sama nie jestem pewna czy na pewno mój facet chce tych wakacji. Ciągle przeżywa, że tydzień mniej od interesu...

Babsy
Babsy: korzystaj, o ile i Ty chcesz:) gdyby mi sie nie przydarzyla ciaza, jeszcze ze 2-3 lata bym swiadomie sie nie decydowala;)

No ja nie czuję się gotowa. Wiadomo, gdyby się coś przydarzyło, to byłoby ok. Ale jednak chciałabym poczekać jeszcze trochę...

kedi
kedi: ja mam mega nieregularnie ostatnio, właśnie przez z stres, nerwy itp. strasznie schudłam i w ogóle czuje się nieciekawie, ale teraz już myślę, że będę do siebie dochodzić. popakowałam wszystko i wyszło mi tyle, że głowa mała

Jak byłam w maturalnej klasie, to w maju w ogóle okresu nie miałam. Jak się kiedyś "rozsądnie" odchudzałam, to też nie przyszedł. Strasznie wszystko na mnie działa.
No mam nadzieję, że będziesz czuć się lepiej ;) Po przeprowadzce :D
sylwik
sylwik
  29 Iunie 2012
kedi
kedi: popakowałam wszystko i wyszło mi tyle, że głowa mała
ja jeszcze nie wszystko, a juz mam problem z wepchnieciem czegokolwiek do auta:ninja: a to sredniej wielkosci sedan a nie smart:crylol:
mmaryja
mmaryja
  29 Iunie 2012

ja dzisiaj byłam na zakończeniu roku 'przedszkolnego' u siostry. dzieci? NIE, DZIĘKUJĘ.

kedi
kedi
  29 Iunie 2012
styka51
styka51: No mam nadzieję, że będziesz czuć się lepiej ;) Po przeprowadzce :D

też mam taka nadzieję. tylko na początku nie będę mieć neta, jak ja przeżyję to nie wiem :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja jeszcze nie wszystko, a juz mam problem z wepchnieciem czegokolwiek do auta a to sredniej wielkosci sedan a nie smart

:ninja: u mnie na jeden kurs nie pójdzie, nie ma mowy :ninja:
sylwik
sylwik
  29 Iunie 2012
kedi
kedi: u mnie na jeden kurs nie pójdzie, nie ma mowy
a czy Ty przypadkiem nie przeprowadzasz sie do wawy? :rotfl:
kedi
kedi
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a czy Ty przypadkiem nie przeprowadzasz sie do wawy?

na szczęście dopiero za trzy miesiące :mrgreen: teraz tylko na inną dzielnicę. do tego czasu muszę pozbyć się trochę rzeczy :ninja:
Babsy
Babsy
  29 Iunie 2012
styka51
styka51: No ja nie czuję się gotowa. Wiadomo, gdyby się coś przydarzyło, to byłoby ok. Ale jednak chciałabym poczekać jeszcze trochę...

i racja:)
styka51
styka51: Jak byłam w maturalnej klasie, to w maju w ogóle okresu nie miałam. Jak się kiedyś "rozsądnie" odchudzałam, to też nie przyszedł. Strasznie wszystko na mnie działa.

ja odkad dostalam pierwszy okres, tak zawsze mialam potem regularna jak w zegarku, co msc:) z wahaniami kilkudniowymi, moze tygodniowymi na poczatku ale nie zdarzylo mi sie nie miec okresu dwa msce albo wiecej.
SoDope
SoDope
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja dzisiaj byłam na zakończeniu roku 'przedszkolnego' u siostry. dzieci? NIE, DZIĘKUJĘ.

co tam się stało ? :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.