(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
29 Iunie 2012
Konto usunięte:
fajne buty
SoDope
29 Iunie 2012
Konto usunięte:
w chińskim za 49 zł ...
Babsy
29 Iunie 2012
Konto usunięte: Ja odkad nie pracuje jestem jeszcze bardziej leniwa niz wtedy kiedy bylam zmeczona po pracy. Im dluzej siedze w domu tym bardziej nic mi sie nie chce
dokladnie! szlag mnie trafia w chalupie, a nie moge sie zebrac zeby zrobic cokolwiek.
UkradneCiTaczke
29 Iunie 2012
Konto usunięte: o masz, nie wiedzialam :) fajnie, mi się marzy ogródek ale działki takie drogie, że daj spokój. 17 tys za maly ogrodek to bardzo duzo kasy. ;/
Masakrycznie...
Choc to inwestycja na cale zycie w sumie, kupic dzialke i dom... tylko, ze w dzisiejszych czasach, trzeba kredyt splacac przez 30 lat..
iFeelSooLost
29 Iunie 2012
Konto usunięte: w chińskim za 49 zł ...
mi kolezanka mowila ze w new look sa przeza*ebiaszcze szpile, mega wysokie, koturny i nawet tanio za ok 100 - 150 zl, musze sie wybrrac :D
Babsy: dokladnie! szlag mnie trafia w chalupie, a nie moge sie zebrac zeby zrobic cokolwiek.
ja mam doslownie to samo, nie chce mi sie w domu siedziec ale wyjsc z domu tez nie
Babsy
29 Iunie 2012
Konto usunięte: ak w ogóle to musze kupić sukienke do butów ...
faaaajne
SoDope
29 Iunie 2012
Babsy: dokladnie! szlag mnie trafia w chalupie, a nie moge sie zebrac zeby zrobic cokolwiek.
też dlatego trzeba zrobić zlocik ...
iFeelSooLost
29 Iunie 2012
Konto usunięte: Masakrycznie... Choc to inwestycja na cale zycie w sumie, kupic dzialke i dom... tylko, ze w dzisiejszych czasach, trzeba kredyt splacac przez 30 lat..
tzn ja pisalam o ogrodkach dzialkowych, a dzialke i dom to juz w ogole
SoDope
29 Iunie 2012
Konto usunięte: mi kolezanka mowila ze w new look sa przeza*ebiaszcze szpile, mega wysokie, koturny i nawet tanio za ok 100 - 150 zl, musze sie wybrrac :D
ja ostatnio w CCC kupiłam ale je oddałam dna nastepnego te.
UkradneCiTaczke
29 Iunie 2012
Konto usunięte: tzn ja pisalam o ogrodkach dzialkowych, a dzialke i dom to juz w ogole
Mi juz slonce leb przepala
Ogrodek dzialkowy niezla rzecz, zawsze sie mozna z miasta wyrwac na chwilke...
UkradneCiTaczke
29 Iunie 2012
Zwijam sie, bo do konca swiata roboty nie skoncze
Babsy
29 Iunie 2012
Konto usunięte: też dlatego trzeba zrobić zlocik ...
jestem za
styka51
29 Iunie 2012
Konto usunięte: tak w ogóle to musze kupić sukienke do butów ...
Oooooo:d zeyebiste max Te paski jasne są "ruchawe"? W sensie można je bardziej naciągnąć by było ciaśniej?
SoDope
29 Iunie 2012
styka51: Te paski jasne są "ruchawe"? W sensie można je bardziej naciągnąć by było ciaśniej?
znaczy się ten co tam jest luźny nie zapinałam go to jego można jak się chce ciasno..
a tamte dwa ruchliwe co są to one są .. po bokach na gumce więc one się trzymają w zależności od tego jaką kto ma noge..
styka51
29 Iunie 2012
Konto usunięte: Ja z zawodu jestem architektem krajobrazu,
Moja siostra teraz na to papiery złożyła do technikum
Konto usunięte: U mnie jak nic z tego nie wyjdzie, to pojadę na urlop z koleżankami ooooo:D
Też bym tak chciała. Jak będę zarabiać, to sobię pojadę, a co