malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko, że u Nas w Ostrowie to ten sklep był bardzo duży połączony z gabinetem kosmetycznym. A teraz nie ma gabinetu kosmetycznego a sklep zmniejszyli o połowe. Postawili tam ściane i obok jest teraz sklep z garnkami O_o

Centra urody tak zwane :tak: moze im nie szło :D w sensie zabiegi i zostawili sam sklep
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja odkad nie pracuje jestem jeszcze bardziej leniwa niz wtedy kiedy bylam zmeczona po pracy. Im dluzej siedze w domu tym bardziej nic mi sie nie chce

Ja ostatnio siedialam (pogoda nie sprzyjala pracy na zewnatrz) to jak sie po tygodniu wzielam, by kontynuawac renowacje ogrodu, to myslalam, ze mnie szlag trafi... w ogole, moje tluste dupsko z wyra podniesc... :(
SoDope
SoDope
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Centra urody tak zwane moze im nie szło :D w sensie zabiegi i zostawili sam sklep

to, że im nie szło to nawet pewne bo nigdy tam nie widziałam jakiś 'dużych' kolejek. ale chyba dzisiaj się przejde tam.

po 15:00 pojade sbie za zakupy ... :D
mirra20
mirra20
  29 Iunie 2012
styka51
styka51: Rozumiem. Sama nie jestem pewna czy na pewno mój facet chce tych wakacji. Ciągle przeżywa, że tydzień mniej od interesu...

U mnie jak nic z tego nie wyjdzie, to pojadę na urlop z koleżankami ooooo:D
SoDope
SoDope
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to pojadę na urlop z koleżankami ooooo:D

mogę jechać z Toba - ja też nie mam z kim jechac XD
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja ostatnio siedialam (pogoda nie sprzyjala pracy na zewnatrz) to jak sie po tygodniu wzielam, by kontynuawac renowacje ogrodu, to myslalam, ze mnie szlag trafi... w ogole, moje tluste dupsko z wyra podniesc... :(

Ale to Ty robisz swoj ogrod czy pracujesz dla kogos w sensie komus ogrod urzadzasz/projektujesz?
Konto usunięte
Konto usunięte: to, że im nie szło to nawet pewne bo nigdy tam nie widziałam jakiś 'dużych' kolejek. ale chyba dzisiaj się przejde tam. po 15:00 pojade sbie za zakupy ... :D

Daj znac jak bylo, szczegolnie zakrec sie przy seri jardins du monde ogrody swiata i plaisirs nature :zakochany: warto :-) a i oliwka pod prysznic tradition de hammam jest zarąbista, ale droga 29 zł najlepiej kupic 2w cenie 1
mirra20
mirra20
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mogę jechać z Toba - ja też nie mam z kim jechac XD

hehe spoko im większa ekipa tym lepiej, nie można się wtedy nudzić:D
SoDope
SoDope
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Daj znac jak bylo, szczegolnie zakrec sie przy seri jardins du monde ogrody swiata i plaisirs nature warto :-) a i oliwka pod prysznic tradition de hammam jest zarąbista, ale droga 29 zł najlepiej kupic 2w cenie 1

póki co to ja poluje na jeden błyszczyk :D
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale to Ty robisz swoj ogrod czy pracujesz dla kogos w sensie komus ogrod urzadzasz/projektujesz?

Komus, dwa ogrody, jeden na terenie, gdzie maja dom, jeden w miejscu gdzie mieszkam, czesc przynalezna do domu, ktory szef ludziom wynajmuje. No i swoj do tego. Od poczatku, od projektu do wykonania wiekszosci rzeczy.
Wszystko ladnie pieknie, gdyby nie to, ze oba tereny, to po prostu ruina, jakich malo... od 20 lat nic nie robione.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: póki co to ja poluje na jeden błyszczyk :D

a blyszczyki tez maja fajne, ja mam coleurs nature czy jak to sie tam pisze piaskowy roz, bardzo dobrze kryją i sie nie rozwarstwiają i długo się utrzymują :tak: a Ty chyba chcesz ten morelowy czy jakis tam, tak?
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Komus, dwa ogrody, jeden na terenie, gdzie maja dom, jeden w miejscu gdzie mieszkam, czesc przynalezna do domu, ktory szef ludziom wynajmuje. No i swoj do tego. Od poczatku, od projektu do wykonania wiekszosci rzeczy. Wszystko ladnie pieknie, gdyby nie to, ze oba tereny, to po prostu ruina, jakich malo... od 20 lat nic nie robione.

współczuję, pewnie jest roboty. nie wiedziałam, że Ty się tym zajmujesz :ziober2:
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: współczuję, pewnie jest roboty. nie wiedziałam, że Ty się tym zajmujesz

No, jest sporo, ale tez jest calkiem ciekawie, swieze powietrze, wies zabita dechami... :lol: darmowe solarium i silownia :lol:
Ja z zawodu jestem architektem krajobrazu, a ogrodnictwo wszelakie to juz tradycja rodzinna.
SoDope
SoDope
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a Ty chyba chcesz ten morelowy czy jakis tam, tak?
tak ten morelowy
SoDope
SoDope
  29 Iunie 2012

tak w ogóle to musze kupić sukienke do butów ...

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No, jest sporo, ale tez jest calkiem ciekawie, swieze powietrze, wies zabita dechami... darmowe solarium i silownia Ja z zawodu jestem architektem krajobrazu, a ogrodnictwo wszelakie to juz tradycja rodzinna.

o masz, nie wiedzialam :) fajnie, mi się marzy ogródek ale działki takie drogie, że daj spokój. 17 tys za maly ogrodek to bardzo duzo kasy. ;/
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.