malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  28 Iunie 2012
styka51
styka51: Ja byłam kilka razy, bo familję tam mam. Ogólnie ode mnie cięzko pociągiem dojechać, nie wiem jak od Ciebie ;) Miasto samo w sobie bez szału, strasznie brudne ( w porównaniu z Poznaniem). Ale Manu z Elektrownią im się udała :D

no ja właśnie od siebie bezpośrednio mam od siebie do Wrocławia/Poznania/Łodzi/ Warszawy ...
kedi
kedi
  28 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No właśnie nie, w sobote mam ostatni egzamin z filozofii. dni zajęte, uczę się nocami, zdechnęęęę... :(

wez to olej, narób ściąg i nara, filozofia nikomu w życiu potrzebna nie będzie. a co bidulko robisz w dzień?
Paulinessa
Paulinessa
  28 Iunie 2012
kedi
kedi: wez to olej, narób ściąg i nara, filozofia nikomu w życiu potrzebna nie będzie.

Ustny... u księdza... i to takiego hm, niemiłosiernego.

kedi
kedi: a co bidulko robisz w dzień?

zrywam maliny i truskawki. :smutny:
styka51
styka51
  28 Iunie 2012
kedi
kedi: bez kitu, całkiem dobre. i niedrogie

Tylko musze sobie jakiś klej skołowac i koronkę :D

moonlight30
moonlight30: Fajne to, podoba mi się, ja zamierzam porobić jak moja kumpela, jak masz te wazoniki różne szklane , niedrogie, o przeróżnych kształtach kuli, czy prostokątne, to wziąć to obkleić czarną koronką, swietnie to wyglada też.

O właśnie! Też dobre :D Jakbym sobie z 3 takie wazoniki z jakiejś Ikei kupiła, to byłby dobry motyw :D
kedi
kedi
  28 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ustny... u księdza... i to takiego hm, niemiłosiernego.

przewalone, zapomniałam że Ty z kulu

Konto usunięte
Konto usunięte: zrywam maliny i truskawki.

są już maliny? :o będę musiała pojechać do babci i jej pomóc.
współczuje , bo lekko to nie masz...
Paulinessa
Paulinessa
  28 Iunie 2012
kedi
kedi: są już maliny? :o będę musiała pojechać do babci i jej pomóc. współczuje , bo lekko to nie masz...

No niestety, trzeba to trzeba :D

kedi
kedi: przewalone, zapomniałam że Ty z kulu

Właśnie. Ksiądz ma podejście: "Wy sobie nie myślcie, że jak studiujecie angielski, to filozofia jest mniej ważna."

!!!
styka51
styka51
  28 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja właśnie od siebie bezpośrednio mam od siebie do Wrocławia/Poznania/Łodzi/ Warszawy ...

Bezpośredni mam do Poznania i Warszawy, do Łodzi mam przesiadkę w Kutnie, a do Wrocławia w Poznaniu :ninja: Tylko tyle, że Expres Warszawa-Berlin i Moskwa-Berlin koło mnie lata :lol:

kedi
kedi: wez to olej, narób ściąg i nara

Ostatnio tak zrobiłam, wszystko zjechałam ze ściągi, a i tak mnie usrał. Dziś byłam na konsultacjach, we wtorek mam ustny, a jak nie to wrzesień :pavarotti:
Paulinessa
Paulinessa
  28 Iunie 2012
styka51
styka51: a jak nie to wrzesień

jak zostanę na wrzesień z filozofią, zdając wszystkie egzaminy z ang i niemieckiego naprawde dobrze, to sobie NIE WYOBRAŻACIE jak się wkuwię.
kedi
kedi
  28 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie. Ksiądz ma podejście: "Wy sobie nie myślcie, że jak studiujecie angielski, to filozofia jest mniej ważna."

ja nie wiem w ogóle co wy sobie wyobrażacie :rotfl:

styka51
styka51: Ostatnio tak zrobiłam, wszystko zjechałam ze ściągi, a i tak mnie usrał. Dziś byłam na konsultacjach, we wtorek mam ustny, a jak nie to wrzesień

zepnij się w sobie to dasz rade i bedziesz miala spokoj. mi sie jakos przez 3 lata udawało bez zadnych poprawek za to na koniec ta obrona :and: niby formalność, ale siedzi w głowie.

lece się pakować :bye:
SoDope
SoDope
  28 Iunie 2012
styka51
styka51: Bezpośredni mam do Poznania i Warszawy, do Łodzi mam przesiadkę w Kutnie, a do Wrocławia w Poznaniu Tylko tyle, że Expres Warszawa-Berlin i Moskwa-Berlin koło mnie lata

a masz czas w niedziele ? :D
styka51
styka51
  28 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak zostanę na wrzesień z filozofią, zdając wszystkie egzaminy z ang i niemieckiego naprawde dobrze, to sobie NIE WYOBRAŻACIE jak się wkuwię.

A prosze Cię... żadnego semestru takiego ładnego nie miałam jak teraz. Na 17 przedmiotów jedno 3,0 i dwa 3,5 a reszta wyżej. A teraz się modlę o tą trójczynę, bo tez się wkuwię. Tym bardziej, że wymyślił sobie, że może zrobimy poprawę w LIPCU a nie we wrześniu :ninja":
kedi
kedi: zepnij się w sobie to dasz rade i bedziesz miala spokoj. mi sie jakos przez 3 lata udawało bez zadnych poprawek za to na koniec ta obrona niby formalność, ale siedzi w głowie.

Ja miałam w zeszłym roku poprawkę, która była po prostu śmieszna...no ale teraz jest mi wybitnie źle.
styka51
styka51
  28 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a masz czas w niedziele ? :D

Kochana uczyć się będe, bo mam ustny we wtorek i muszę 16 pozycji z sylabusa przerobić plus swoją własną :lol2:
SoDope
SoDope
  28 Iunie 2012
styka51
styka51: Kochana uczyć się będe, bo mam ustny we wtorek i muszę 16 pozycji z sylabusa przerobić plus swoją własną

:smutna: wychodzi na to,że będe musiała w Ostrowie przepierdzielić pieniądze :(
styka51
styka51
  28 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: :smutna: wychodzi na to,że będe musiała w Ostrowie przepierdzielić pieniądze :(

A proszę Cię... wczoraj miałam być na grillu i popijawie i nie pykło, bo musiałam być dziś na uczelni. Umówiłam się na wtorek z ludźmi, to jadę na uczelnię... A potem to już na Mielno walę z ukochanym...Poza tym mam tyle spotkań w powietrzu, że głowa mała. Ludzie z LO za mną tęksnią :zakochany:
A przepierdziel :D
SoDope
SoDope
  28 Iunie 2012
styka51
styka51:

ale spotkać się też musimy ...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.