kedi: no prosze Cię, to wygląda co najmniej źle moim zdaniem
Czemu

całkiem nieźle jak dla mnie, zresztą mi w ogóle klepsydry się podobają, z moich długich też upinam
styka51: Ja mam okno 260x150 cm :D A przecież firany nie rozciągnę, trzeba pomarszczyć. A takich okien mam 5 chyba, i 4 okna 280 x 170 plus dwa balkonowe. Jak w zeszłym roku moi rodzice kupowali firany, do pokoju w którym są dwa duże okna, jedno mniejsze plus balkonowe, to po 350 zł za jedno okno płacili Ala mamuśka jaka szczęśliwa Tylko teraz umyj te okna
O shit i kup teraz firany do wszystkich okien, właśnie w castoramach kupisz tanio, ikea itp ale szyj na zamówienie takie jakich nie ma w sklepie, to bankrut
moonlight30: naprawdę? : o Dla mnie straszne bezguście, tzn . takie firanki.
to że ktoś ma inny gust nie oznacza że jest bezguściem

a skoro są modne to muszą coś w sobie mieć, u mnie w każdym salonie firan wiszą na witrynach, sprawdz allegro jak nie wierzysz :) zresztą co rusz w oknie widzę tylko że różnią się krojem czy materiałem
styka51: A odnośnie firan, ja ostatnio kupiłam sobie mega gładkie w castoramie za 19,90 sztuka x2. I za mało ich jest, bo źle sobie w głowie wyliczyłam, podobno lipnie wygląda, ale mnie się podoba ten minimalizm
wiem ktore! ale to bardziej zasłony niż firany, ja też mam takie z IKEI, to moje pierwsze jakie kupiłam i jeszcze nie umiałam ich podwiązać czy upiąć, o te Ci chodzi? Zresztą one są na 3 m i puszczone luźno walają się po ziemi, coś trzeba było wymyślić na szybko. widac ze jeszcze mebli nie ma

Ja też takie lubię, fajne są ale ja muszę mieć kilka na zmianę bo szybko mi się nudzi, a bez sensu mieć kilkanaście takich samych firan tylko w różnych kolorach