malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
sylwik
sylwik
  28 Iunie 2012
kedi
kedi: niech ktoś prowadzi a Ty na tym łózku zostań, jak szaleć to do końca

niech bedzie cieplej to w bikini i sie opalac po drodze, plus drinki z palemka:crylol:
styka51
styka51: A co :D A potem coś o wpływie rolników na coś bezrobocie, or sezonowe bezrobocie :D

odechciewa sie wszystkiego:crylol:
mmaryja
mmaryja
  28 Iunie 2012
styka51
styka51: Tylko teraz umyj te okna

najgorsze co może być - mycie okien i odkurzanie.
miałam mieszkanie gdzie jedna ściana to były same okna, dziękuję, nigdy więcej.
Babsy
Babsy
  28 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jedna ściana to były same okna,

szalenie mi sie to podoba, no ale wlasnie- to mycie...:lol:
styka51
styka51
  28 Iunie 2012
kedi
kedi: bierzesz długie spodnie, bierzesz nożyczki i do dzieła

Już tak jedne zrobiłam, ale coś mi się w nich nie podoba...Muszę pomyśleć -,-

kedi
kedi: chociaż można powiedzieć, że firan tu nie ma ale chodzi o to co wisi, jak zwał tak zwał

No właśnie u mnie tak wisi, tylko całe białe...W ogóle chciałabym meble zmienić w pokoju, bo za dużo ich jest, biurko wyrzucić..tylko skąd pieniądze? :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: najgorsze co może być - mycie okien i odkurzanie. miałam mieszkanie gdzie jedna ściana to były same okna, dziękuję, nigdy więcej.

No niestety..jak myje się często, to nie jest źle. Ale ja mam takiego pecha, że za każdym razem co umyję okna, to następnego dnia pada :ninja:
Choć podobają mi się duże okna strasznie... np.

:zakochany:
sylwik
sylwik
  28 Iunie 2012
styka51
styka51: Choć podobają mi się duże okna strasznie... np.
o, takie sa mega przy wyjsciu do ogrodu, ale w bloku... nieeee :nie:
styka51
styka51
  28 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: o, takie sa mega przy wyjsciu do ogrodu, ale w bloku... nieeee

Nooo..aż muszę sobie to zdjęcie zapisać na kompie :D
A swoją drogą nie umiałabym mieszkać w bloku...straszne to jest :ninja:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  28 Iunie 2012
kedi
kedi: no prosze Cię, to wygląda co najmniej źle moim zdaniem
Czemu :woot: całkiem nieźle jak dla mnie, zresztą mi w ogóle klepsydry się podobają, z moich długich też upinam :tak:
styka51
styka51: Ja mam okno 260x150 cm :D A przecież firany nie rozciągnę, trzeba pomarszczyć. A takich okien mam 5 chyba, i 4 okna 280 x 170 plus dwa balkonowe. Jak w zeszłym roku moi rodzice kupowali firany, do pokoju w którym są dwa duże okna, jedno mniejsze plus balkonowe, to po 350 zł za jedno okno płacili Ala mamuśka jaka szczęśliwa Tylko teraz umyj te okna
O shit i kup teraz firany do wszystkich okien, właśnie w castoramach kupisz tanio, ikea itp ale szyj na zamówienie takie jakich nie ma w sklepie, to bankrut :woot:
moonlight30
moonlight30: naprawdę? : o Dla mnie straszne bezguście, tzn . takie firanki.
to że ktoś ma inny gust nie oznacza że jest bezguściem :tak: a skoro są modne to muszą coś w sobie mieć, u mnie w każdym salonie firan wiszą na witrynach, sprawdz allegro jak nie wierzysz :) zresztą co rusz w oknie widzę tylko że różnią się krojem czy materiałem :nie:
styka51
styka51: A odnośnie firan, ja ostatnio kupiłam sobie mega gładkie w castoramie za 19,90 sztuka x2. I za mało ich jest, bo źle sobie w głowie wyliczyłam, podobno lipnie wygląda, ale mnie się podoba ten minimalizm
wiem ktore! ale to bardziej zasłony niż firany, ja też mam takie z IKEI, to moje pierwsze jakie kupiłam i jeszcze nie umiałam ich podwiązać czy upiąć, o te Ci chodzi? Zresztą one są na 3 m i puszczone luźno walają się po ziemi, coś trzeba było wymyślić na szybko. widac ze jeszcze mebli nie ma :ziober2:
Ja też takie lubię, fajne są ale ja muszę mieć kilka na zmianę bo szybko mi się nudzi, a bez sensu mieć kilkanaście takich samych firan tylko w różnych kolorach :woot:

sylwik
sylwik
  28 Iunie 2012
styka51
styka51: A swoją drogą nie umiałabym mieszkać w bloku...straszne to jest
...daj spokoj, domy i dzialki w promieniu 10-15km od duzych miast sa taaaak nieludzko drogie...:and:
a mi sie marzy taki pod lasem, z takim przeszklonym wyjsciem na ogrod i wlasne owoce z drzew, a skonczy sie na 50m2 w bloku zapewne:and:
Babsy
Babsy
  28 Iunie 2012
styka51
styka51: Choć podobają mi się duże okna strasznie... np.

Konto usunięte
Konto usunięte: mi sie marzy taki pod lasem, z takim przeszklonym wyjsciem na ogrod i wlasne owoce z drzew,

dokladnie:w00t:
styka51
styka51
  28 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: O shit i kup teraz firany do wszystkich okien, właśnie w castoramach kupisz tanio, ikea itp ale szyj na zamówienie takie jakich nie ma w sklepie, to bankrut

To tez kupujemy rzadko firany..., no i nie mgoę sobie kupić gotowych firan, które są tańsze, tylko za każdym razem na metry. No ale cóż :D

Konto usunięte
Konto usunięte: wiem ktore! ale to bardziej zasłony niż firany, ja też mam takie z IKEI, to moje pierwsze jakie kupiłam i jeszcze nie umiałam ich podwiązać czy upiąć, o te Ci chodzi? Zresztą one są na 3 m i puszczone luźno walają się po ziemi, coś trzeba było wymyślić na szybko. widac ze jeszcze mebli nie ma

No coś takiego mam właśnie i tez miałam tak powiązane w pęczki, ale okno za szerokie i dupnie wyglądało, to puściłam i sobie wiszą. Tylko u mnie nawet na luźno podłogi nie sięgają :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: ...daj spokoj, domy i dzialki w promieniu 10-15km od duzych miast sa taaaak nieludzko drogie... a mi sie marzy taki pod lasem, z takim przeszklonym wyjsciem na ogrod i wlasne owoce z drzew, a skonczy sie na 50m2 w bloku zapewne

Wiem właśnie, ceny są straszne. Ja mieszkam w dość dużym domu, mój chłopak w takim małym, zwykłym, domku, 3 pokoje i kuchnia plus łazienka. Chcielibyśmy razem zamieszkać, ale... on się do mnie nie przeprowadzi, bo ma gospodarstwo. A ja do niego nie pójdę, bo tam jest jego mama i brat i się cisnąć nie będę. Marzy mi się domek, swój, taki ładny, mały ale z dużymi oknami. Tylko jak moja siostra się wyprowadzi i mojego faceta brat, a my sobie wybudujemy domek, to będą w przyszłości dwa domy puste :and:
kedi
kedi
  28 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: niech bedzie cieplej to w bikini i sie opalac po drodze, plus drinki z palemka

:rotfl:

styka51
styka51: No właśnie u mnie tak wisi, tylko całe białe...W ogóle chciałabym meble zmienić w pokoju, bo za dużo ich jest, biurko wyrzucić..tylko skąd pieniądze?

kurcze jakoś ostatnio każdy narzeka na brak kasy (w tym ja) :and: ja u rodziców w domu mam przenosić się do większego pokoju i przenosze też meble bo są stosunkowo nowe, ale jest ich mało i teraz nie wiem co robić. może walne sobie jakaś ogromną kanapę żeby mi zajęło miejsca, no nie wiem :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Czemu całkiem nieźle jak dla mnie, zresztą mi w ogóle klepsydry się podobają, z moich długich też upinam

mi tu zajeżdża takim targiem i tandetą, sam materiał o niee :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: Zresztą one są na 3 m i puszczone luźno walają się po ziemi, coś trzeba było wymyślić na szybko. widac ze jeszcze mebli nie ma

to już wygląda dużo dużo lepiej.
sylwik
sylwik
  28 Iunie 2012
styka51
styka51: Wiem właśnie, ceny są straszne.
znalazlam sobie swoja wymarzona dzialke pod krakowem, ogroomna, tyle miejsca na drzewa owocowe:zakochany: w tym hektar lasu. cena: 2 500 000 :zonk:

styka51
styka51: Ja mieszkam w dość dużym domu, mój chłopak w takim małym, zwykłym, domku, 3 pokoje i kuchnia plus łazienka. Chcielibyśmy razem zamieszkać, ale... on się do mnie nie przeprowadzi, bo ma gospodarstwo. A ja do niego nie pójdę, bo tam jest jego mama i brat i się cisnąć nie będę. Marzy mi się domek, swój, taki ładny, mały ale z dużymi oknami. Tylko jak moja siostra się wyprowadzi i mojego faceta brat, a my sobie wybudujemy domek, to będą w przyszłości dwa domy puste
skoro mieszkacie bardzo blisko siebie, to jakos by sie dalo nawet to gospodarstwo prowadzic od Ciebie:) ale mimo wszystko malo kto chce z tesciami mieszkac.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  28 Iunie 2012
kedi
kedi: mi tu zajeżdża takim targiem i tandetą, sam materiał o niee

ja piernicze, to material najczesciej wykorzystywany na firany nawet te sklepowe, organdyna albo woal :woot: o co Ci chodzi, wolisz takie?:

Ja stanowczo wolę gładkie materiały, moje nastepne do kompletu czekam az z allegro przyjda :w00t:
kedi
kedi: to już wygląda dużo dużo lepiej.

Ktoś kto się zna na firanach i aranżacji wnętrz właśnie o tych pomyśli, że są tanie :tak: a kto się nie zna to...
styka51
styka51
  28 Iunie 2012
kedi
kedi: kurcze jakoś ostatnio każdy narzeka na brak kasy (w tym ja) ja u rodziców w domu mam przenosić się do większego pokoju i przenosze też meble bo są stosunkowo nowe, ale jest ich mało i teraz nie wiem co robić. może walne sobie jakaś ogromną kanapę żeby mi zajęło miejsca, no nie wiem

Liczę, że za rok jakąs pracę znajde, bo ileż można być na garnuszku rodziców. Poza tym chciałabym ślub wziąć, a to wszystko są koszta, ech...
Mnie te meble irytują, bo są za duże, poza tym zmienił mi się pomysł na gospodarowanie przestrzenią i czuję, że pokój jest zagracony :and:
Konto usunięte
Konto usunięte: znalazlam sobie swoja wymarzona dzialke pod krakowem, ogroomna, tyle miejsca na drzewa owocowe w tym hektar lasu. cena: 2 500 000

Ostatnio babka w radio zet wygrała 500 tys :zakochany: Tyle pieniędzy..a jeszcze dom wybudować...O losie.

Konto usunięte
Konto usunięte: skoro mieszkacie bardzo blisko siebie, to jakos by sie dalo nawet to gospodarstwo prowadzic od Ciebie:) ale mimo wszystko malo kto chce z tesciami mieszkac.

No właśnie. Nie widzę mieszkania z moimi rodzicami, tak jak nie wyobrażam sobie, że miałabym u mojego kury oprzątać czy inne zwierzaki :ninja:
W głębi duszy chciałąbym by sprzedał to gospodarstwo, bo w sumie i tak nic na nim nie zarabia, tylko tyle, że jest. No ale on ojcowizny nie sprzeda :and:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  28 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja stanowczo wolę gładkie materiały, moje nastepne do kompletu czekam az z allegro przyjda

już uprzedzę wiem straszne bezguście :nie: jak mogłam, oł gad łaj?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.