Konto usunięte: 1. Śmietany nie daje się gdzieś na końcu? To jako sos, czy jakaś zupa szparagowa? (dziwi mnie zdanie "nie zdążyły zmięknąć") 2. Śmietana mogła być i dobra, ale żeby zmniejszyć ryzyko zważenia się jej, dodajesz najpierw trochę wody z gotowania do pudełka ze śmietaną, mieszasz a potem dopiero wlewasz ją :-)
No miały być w śmietanie, ale już wiem w czym problem ;x Zawsze jak dawałam do zupy to właśnie najpierw mieszałam z zupą w kubeczku i dopiero wlewałam do całości.
Konto usunięte: O KURDE SORRY! zapomniałam, że będziesz robiła ze zwykłej śmietany SORRY SORRY SORRY
Nie ma problemu :D Powinnam była się domyślić, ale zazwyczaj robię suche jedzenie i nie miałam wielkiego doświadczenia ze śmietaną, tak jak daenerys pisze robiłam z zupą, ale totalnie mi to nie przyszło dziś na myśl, że się zrobi ser ;d Mama zapiekanki zawsze robi na mleku, myślałam, że wyjdzie to samo, tylko gęstsze, no ale nauczę się na błędzie :-) A takiej "Twojej" śmietany chyba nie dostanę w zwykłym sklepie ?