malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
LuznyGosc
LuznyGosc
  27 Iunie 2012
moonlight30
moonlight30: W ogóle co tak Cię wzięło na filmy? :D W tamtym temacie polecałam Ci jeszcze dramat "Dom z piasku i mgły" , jak nie widziałeś to obejrzyj kiedyś. Ale to cytowanie jest do bani.

Zawsze lubilem ogladac, tylko za bardzo wciagnelo mnie forum i wolalem tu przesiadywac, niz sobie cos obejrzec. Widzialem, widzialem. Patrzylem juz na filmweb, sprawdzilem komentarze, ale jak zawsze wiekszosc jest negatywna. Ludzie sie nie znaja. Zapisalem sobie na liste filmow do zobaczenia.

Daj spokoj. Te emotki wcale mi nie przeszkadzaja, bo i tak znam komendy do tych starych, ale to cytowanie to masakra. Nie dosc, ze po kliknieciu 'cytuj fragment' strona nie zjezdza w dol do tresci postu, to jeszcze trzeba kursor przestawiac, a cytowana tresc pojawia sie zaraz obok odpowiedzi do poprzedniego postu, ze sie wszystko zlewa w tym okienku.
styka51
styka51
  27 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: swoją drogą idiota który wymyślił cytat pod wypowiedzią odnośnie jego powinien dostać nagrodę

Podbijam.
Za każdym razem musze przewijać w dół i zmieniać kursor -,-

Wymyśliłam obiad^^ Spaghetti robię ;p
LuznyGosc
LuznyGosc
  27 Iunie 2012

Ja nie mam cytatu pod odpowiedzia. Moze to zalezy od przegladarki.

styka51
styka51: Za każdym razem musze przewijać w dół i zmieniać kursor -,-

Ale to wlasnie jest denerwujace.
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  27 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Zapisalem sobie na liste filmow do zobaczenia.

Dobry dramat psychologiczny a Ben Kingsley otrzymał za tą rolę nominacje do oscara.
Ja to kocham kino Davida Lyncha albo Emira Kusturicy , wydaje mi się że Lyncha byś nie przełknął więc Ci nie polecam, Kusturicy mógłbyś kiedyś luknąć Underground albo Czas cyganów , genialne filmy :zakochany:

LuznyGosc
LuznyGosc: Daj spokoj. Te emotki wcale mi nie przeszkadzaja, bo i tak znam komendy do tych starych, ale to cytowanie to masakra. Nie dosc, ze po kliknieciu 'cytuj fragment' strona nie zjezdza w dol do tresci postu, to jeszcze trzeba kursor przestawiac, a cytowana tresc pojawia sie zaraz obok odpowiedzi do poprzedniego postu, ze sie wszystko zlewa w tym okienku.

Niech jeszcze wycofają stare emotki to będzie ujnia, póki co coś się pamięta, te które najczęściej się używało, ale tez nie pamiętam wielu a bym chciała.Ja mam też problem znów z pw, jak pisze dużo tekstu to znów dołu nie widzę co piszę, wcześniej strzałka pomagałą a teraz nic nie działa :/
LuznyGosc
LuznyGosc
  27 Iunie 2012
moonlight30
moonlight30: Dobry dramat psychologiczny a Ben Kingsley otrzymał za tą rolę nominacje do oscara. Ja to kocham kino Davida Lyncha albo Emira Kusturicy , wydaje mi się że Lyncha byś nie przełknął więc Ci nie polecam, Kusturicy mógłbyś kiedyś luknąć Underground albo Czas cyganów , genialne filmy

A jakie filmy rezyseruje ten caly Lynch, ze mialbym nie ogarnac? Z tego co widze, to jakies krotkometrazowe robi.

moonlight30
moonlight30: Niech jeszcze wycofają stare emotki to będzie ujnia, póki co coś się pamięta, te które najczęściej się używało, ale tez nie pamiętam wielu a bym chciała.Ja mam też problem znów z pw, jak pisze dużo tekstu to znów dołu nie widzę co piszę, wcześniej strzałka pomagałą a teraz nic nie działa :/

Wydaje mi sie, ze raczej nie wycofaja, a jesli tak, to ja nie bede uzywal emotek w ogole albo daruje sobie to forum juz. To samo mam w PW, tylko, ze mi czasami ta strzalka dziala, a czasami nie.
daenerys
daenerys
  27 Iunie 2012
moonlight30
moonlight30: jak pisze dużo tekstu to znów dołu nie widzę co piszę, wcześniej strzałka pomagałą a teraz nic nie działa :/

Mój rozmówca ma ten sam problem. ;-)
LuznyGosc
LuznyGosc
  27 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mój rozmówca ma ten sam problem. ;-)

A no. :(
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  27 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: A jakie filmy rezyseruje ten caly Lynch, ze mialbym nie ogarnac? Z tego co widze, to jakies krotkometrazowe robi.

Robi surrealistyczne kino, jak chcesz się podjąć tego wyzwania to obejrzyj "Zagubioną autostradę " albo "Mulholland drive"

LuznyGosc
LuznyGosc: Wydaje mi sie, ze raczej nie wycofaja, a jesli tak, to ja nie bede uzywal emotek w ogole albo daruje sobie to forum juz. To samo mam w PW, tylko, ze mi czasami ta strzalka dziala, a czasami nie.

Ja też nie będę używac tych gówien.

Konto usunięte
Konto usunięte: Mój rozmówca ma ten sam problem. ;-)

No właśnie, i co tu zaradzić? :D
SailorMoon
SailorMoon
  27 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No ja chyba jestem nienormalna?!

"czarna wdowa" i tak lepsza... Ale jakoś mniej po lesie się szlaja, teraz są sesje międzyblokowe
LuznyGosc
LuznyGosc
  27 Iunie 2012
moonlight30
moonlight30: Robi surrealistyczne kino, jak chcesz się podjąć tego wyzwania to obejrzyj "Zagubioną autostradę " albo "Mulholland drive"

Sprawdzimy. Moze mi sie spodoba. :)
LuznyGosc
LuznyGosc
  27 Iunie 2012
moonlight30
moonlight30: Robi surrealistyczne kino, jak chcesz się podjąć tego wyzwania to obejrzyj "Zagubioną autostradę " albo "Mulholland drive"

LuznyGosc
LuznyGosc
  27 Iunie 2012
moonlight30

LuznyGosc
LuznyGosc
  27 Iunie 2012
moonlight30

LuznyGosc
LuznyGosc
  27 Iunie 2012
moonlight30

LuznyGosc
LuznyGosc
  27 Iunie 2012
moonlight30

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.