malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  27 Iunie 2012
styka51
styka51: dzis?

nom:mrgreen:
tak w ogole to trzeci trymestr mode on^^ d83dde31
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  27 Iunie 2012
RATUNKU!!!

Zepsułam zlew! OMG mąż mnie przechrzci :and: nalałam do zlewu domestosa bo gdzieś czytałam że chlor odkaża powierzchnie ze stali nierdzewnej i zrobiły się zacieki i nie idzie tego niczym domyć! Zacieki mają kolor ciemniejszy, jakby brudnosrebrny. Próbowałam to wyrównać ale się nie da co robić?!

Boże boże boże co za idiotka
LuznyGosc
LuznyGosc
  27 Iunie 2012

Jednak nie kazda kobieta nadaje sie do zlewu. :ziober2:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  27 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Jednak nie kazda kobieta nadaje sie do zlewu.

to nie jest zabawne :| to wszystko przez moją obsesję na punkcie czystości, nie wiedziałam że to aż tak wyżera :and:
LuznyGosc
LuznyGosc
  27 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to nie jest zabawne :| to wszystko przez moją obsesję na punkcie czystości, nie wiedziałam że to aż tak wyżera

No kurde. Przeciez Domestos nie jest do zlewu. Probowalas moze rozpuszczalnikiem albo nitrem sie tego pozbyc?
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  27 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: No kurde. Przeciez Domestos nie jest do zlewu. Probowalas moze rozpuszczalnikiem albo nitrem sie tego pozbyc?

No i co ale zawiera chlor a chlor przecież dezynfekuje... I myślałam że ładnie wyczyści.I aż wyżarł. Rozpuszczalnikiem takim do farb? Ci to jest 'nitr'?
LuznyGosc
LuznyGosc
  27 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No i co ale zawiera chlor a chlor przecież dezynfekuje... I myślałam że ładnie wyczyści.I aż wyżarł. Rozpuszczalnikiem takim do farb? Ci to jest 'nitr'?

Dezynfekuje, ale kible. :ziober2: No takim rozpuszczalnikiem do farb. Nitro to taki lepszy rozpuszczalnik, ktory bardzo mocno wyzera, ale stali akurat nie. :)
styka51
styka51
  27 Iunie 2012
Babsy
Babsy: tak w ogole to trzeci trymestr mode on^^

Na kiedy termin?
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  27 Iunie 2012

Ku przestrodze... :and: probowalam wszystkim co mam w domu, proszkiem, octem, odplamiaczem do tkanin, rozcienczonym domestosem to wyrownac, i nic, chyba trzeba kupic nowy zlew :and: jestem wsciekla!!!

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  27 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Dezynfekuje, ale kible. No takim rozpuszczalnikiem do farb. Nitro to taki lepszy rozpuszczalnik, ktory bardzo mocno wyzera, ale stali akurat nie. :)

wiesz co chyba juz wole nic nie robic bo jeszcze bardziej zepsuje, poczekam na meza zobaczymy co powie :/
LuznyGosc
LuznyGosc
  27 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Nie ma tragedii. Mezulek na pewno cos wymysli. :)
Babsy
Babsy
  27 Iunie 2012
styka51
styka51: Na kiedy termin?

no za 3 msce, 26.09d83cdf89
sylwik
sylwik
  27 Iunie 2012
Babsy
Babsy: no za 3 msce, 26.09
Babsy
Babsy: no za 3 msce, 26.09

a plec nadal nieznana? :ziober2:
razotka
razotka
  27 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba trzeba kupic nowy zlew
Jeśli tak rozwiązujesz sprawy, gdy coś w domu się"pobrudzi" to gratuluję. Kupuj nowy zlew, a najlepiej to dwa tak na zapas drugi.
LuznyGosc
LuznyGosc
  27 Iunie 2012

Hahaha. :ziober2:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.