malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  27 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a plec nadal nieznana?

niestetyd83dde21
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  27 Iunie 2012
razotka
razotka: Dzięki! :)

Nie ma sprawy. :) Wybór i tak należy do Ciebie, ale skoro napisałaś, że obawiasz się tego koloru, to wydaje mi się, że w takich wypadkach zawsze warto postawić na coś naturalnego/klasycznego - zawsze to bezpieczniejsze wyjście. ;) Stosuję tą zasadę do wszystkiego, m.in. strój, makijaż.
styka51
styka51
  27 Iunie 2012
Babsy
Babsy: no za 3 msce, 26.09

Panna będzie ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: a plec nadal nieznana?

No właśnie?
razotka
razotka
  27 Iunie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Nie ma sprawy. :) Wybór i tak należy do Ciebie, ale skoro napisałaś, że obawiasz się tego koloru, to wydaje mi się, że w takich wypadkach zawsze warto postawić na coś naturalnego/klasycznego - zawsze to bezpieczniejsze wyjście. ;) Stosuję tą zasadę do wszystkiego, m.in. strój, makijaż.
Jestem drużką na tym weselu i w sumie zależało mi na tym żeby wszystko do siebie pasowało ale myślę, że z tym makijażem do nie do końca tak musi być:P wolę czuć się pewnie w stonowanym, niż jak papuga z pomarańczowymi powiekami :/
styka51
styka51
  27 Iunie 2012
razotka
razotka: wolę czuć się pewnie w stonowanym

Co klasyka, to jednak klasyka ;)
sylwik
sylwik
  27 Iunie 2012
Babsy
Babsy: niestety

coz, najdalej za 3 miesiace sie dowiesz, jakis postep jest:rotfl:
razotka
razotka
  27 Iunie 2012
styka51
styka51: Co klasyka, to jednak klasyka ;)
no właśnie :)
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  27 Iunie 2012
razotka
razotka: Jestem drużką na tym weselu i w sumie zależało mi na tym żeby wszystko do siebie pasowało ale myślę, że z tym makijażem do nie do końca tak musi być:P wolę czuć się pewnie w stonowanym, niż jak papuga z pomarańczowymi powiekami :/

Dokładnie! :) Naturalny makijaż będzie pasował Ci do wszystkiego. Skoro jesteś drużką, to powinnaś się martwić o Pannę Młodą i sprawy związane z uroczystością, a nie o to, że np wyglądasz jak cyrkowiec w niedopasowanym makijażu. :P

styka51
styka51: Co klasyka, to jednak klasyka ;)

Podbijam! :tak:
Babsy
Babsy
  27 Iunie 2012
styka51
styka51: Panna będzie

zywiol ziemi, jak mamusia:ziober2:

styka51
styka51: No właśnie?

Konto usunięte
Konto usunięte: coz, najdalej za 3 miesiace sie dowiesz, jakis postep jest

dokladnie:lol:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  27 Iunie 2012
razotka
razotka: Jeśli tak rozwiązujesz sprawy, gdy coś w domu się"pobrudzi" to gratuluję. Kupuj nowy zlew, a najlepiej to dwa tak na zapas drugi.

Ależ Ty jesteś mądra. Łał. Gdyby się pobrudziło to bym umyła, ale to jest wyżarte i wygląda jak brudne, na zdjęciu wygląda lajtowo a na żywo 100x gorzej, prawdopodobnie powłoka została przeżarta i za niedługo zacznie rdzewieć :-) stal nierdzewna rdzewieje - to fakt. Jeśli coś jest zniszczone to trzeba kupić nowe, trudno za swoje błędy się płaci. A jak jesteś mądra to napisz czym to doczyścić to Ci zrobię przelew na 100 zł jeśli zejdzie
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  27 Iunie 2012
Babsy
Babsy:

Będziesz miała dzidzie? Gratuluję:)
razotka
razotka
  27 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ależ Ty jesteś mądra. Łał. Gdyby się pobrudziło to bym umyła, ale to jest wyżarte i wygląda jak brudne, na zdjęciu wygląda lajtowo a na żywo 100x gorzej, prawdopodobnie powłoka została przeżarta i za niedługo zacznie rdzewieć :-) stal nierdzewna rdzewieje - to fakt. Jeśli coś jest zniszczone to trzeba kupić nowe, trudno za swoje błędy się płaci. A jak jesteś mądra to napisz czym to doczyścić to Ci zrobię przelew na 100 zł jeśli zejdzie
Hahahaha, mądra to Ty dopiero jesteś :) Gdyby w rzeczywistości wyglądało to faktycznie paskudnie to na byle jakim zdjęciu rzucałoby się to w oczy. Jak by taki problem dotyczył wanny to wiem, że jest spray chyba jakiś do zamalowania jakiś przebarwień itd, musiałabyś popytać w sklepach o coś do stali nierdzewnej. Ale jak dla mnie to bezcelowe bo serio nie wygląda to tragicznie, raka od tego nie dostaniesz jedynie będziesz miała nauczkę za każdym razem, gdy będziesz myła naczynia. Gdybyś miała taki zlew: http://zlew.org/zlew.org.png to faktycznie jest się czego wstydzić i w takiej kwestii to trzeba jak najszybciej rozglądać się za nowym.
pijana
pijana
  27 Iunie 2012

No i moje pierwsze (i pewnie ostatnie) szparagi do kosza :and: Nie wyszły...

styka51
styka51
  27 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wyszły...

Nie smakowały?

Jutro mam konsultację z profesorkiem, ciekawe co wymyśli... A potem do rossmanna i pepco :D
Babsy
Babsy
  27 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Będziesz miała dzidzie? Gratuluję:)

dziekujed83dde01
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.