malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  28 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Od razu sprecyzuje moje potrzeby - chciałam jechać na zakupy

galeria lodzka, manufaktura, port lodz, m1... :mrgreen:
sylwik
sylwik
  28 Iunie 2012
kedi
kedi: omg współczuje. samo przenoszenie rzeczy/pakowanie to katorga a jak dochodzą jeszcze 'imprezy towarzyszące' to już w ogóle

poza znoszeniem komody, ktora lubi sie rozwalac to jest spoko u mnie, ostatnio pelen bagaznik skrzynek przywiozlam i jest w co pakowac:rotfl:
tylko no, to bedzie 2 godziny walki w basenie, na pewno meczace:ninja:
aaaa, parapetowki robisz:ziober2: zawsze jakas rozrywka w tym cholernym przeprowadzaniu sie^^

kedi
kedi: tak, egzaminy na czysto, z tym, że obrona wrześniowa. ale w sumie na własne życzenie. a Ty jak tam?

dzis wyniki z jednego i jedna poprawka w lipcu:tak:
tylko mam problem, bo mam badania do pracy w wakacje przeprowadzic a promotor w szpitalu dlugo byl i go nie widzialam z 2 mies. i nie mam pojecia jakie te ankiety maja byc:crylol:
kedi
kedi
  28 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: poza znoszeniem komody, ktora lubi sie rozwalac to jest spoko u mnie, ostatnio pelen bagaznik skrzynek przywiozlam i jest w co pakowac

jakbym miała jeszcze meble przewozić to nie wiem :ninja:
nie robie parapetówki ale przewożą mnie przyjaciele to pewnie skończy się na tym że pójdzie się po piwko albo dziesięć i parapetówka się sama zorganizuje :rotfl:
mieszkam na 4 piętrze, bez windy, dobrze że mieszkanie do którego się wprowadzam ma windę.

Konto usunięte
Konto usunięte: tylko mam problem, bo mam badania do pracy w wakacje przeprowadzic a promotor w szpitalu dlugo byl i go nie widzialam z 2 mies. i nie mam pojecia jakie te ankiety maja byc

ja muszę skonczyc w koncu to pisanie, a mam mega lipę bo promotor przczepia mi się do każdego zdania, ciągle coś neguje, coś mu się nie podoba, masakra :ninja:
styka51
styka51
  28 Iunie 2012

Siemka !

Dziewuchy byłam w Pepco i zdaję relację: ujnia z patatajnią. Takiego badziewia, to dawno tam nie widziałam, nie ma w czym wybierać.

I pojechałam dziś na tą konsultację śmieszną, profesorek powiedział, że jak ktoś CZUJE się na siłach, to może we wtorek na rozmowę do niego przyjść... I że w końcu nauczymy się sylabusa uproszczonego :ninja:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  28 Iunie 2012
:rock:

:zakochany:

szkoda, że 'flaga' Polski już nie wisi :ziober2: ładnie zdobiła moje okno :tak:
kedi
kedi
  28 Iunie 2012
styka51
styka51: Dziewuchy byłam w Pepco i zdaję relację: ujnia z patatajnią. Takiego badziewia, to dawno tam nie widziałam, nie ma w czym wybierać.

no czyli to samo, jak byłam ostatnio. pepco zeszło na psy :nie:
kedi
kedi
  28 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

nie rozumiem tego zdjęcia ale chyba jestem nie w temacie.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  28 Iunie 2012
kedi
kedi: nie rozumiem tego zdjęcia ale chyba jestem nie w temacie.

jestem na CL u Panny Agnieszki wiec nie moge dodac w temacie co sobie ostatnio kupiłaś :ziober2: chodzi o moją mega piękną fantastyczną super firanę
styka51
styka51
  28 Iunie 2012
kedi
kedi: no czyli to samo, jak byłam ostatnio. pepco zeszło na psy

Kupiłam sobie bokserkę i chłopakowi koszulkę, ale serio bez szału. Wszystko takie jakieś... niby nie brzydkie, ale w żaden sposób mnie nie urzekło.

Konto usunięte
Konto usunięte: moją mega piękną fantastyczną super firanę

Gdybym tylko miała takie male okienka :lol:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  28 Iunie 2012
styka51
styka51: Gdybym tylko miała takie male okienka

Wcale nie takie małe :nie: i pokój wysoki, ostatnio dałam do uszycia firanę z dwóch warstw organdyny, wymiary 160 x 255 CM!!! x 2 bo dwie warstwi i x 2 bo mam dwa okna w salonie więc przyszło mi zapłacić 460 zł... Za gupie firany :wtf: a te nawet tanio mi wyszły 280 zł :tak:
kedi
kedi
  28 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chodzi o moją mega piękną fantastyczną super firanę

aha. może i ładna, nie wiem nie znam się, aczkolwiek totalnie nie mój styl. ważne że Tobie się podoba:)

styka51
styka51: Kupiłam sobie bokserkę i chłopakowi koszulkę, ale serio bez szału. Wszystko takie jakieś... niby nie brzydkie, ale w żaden sposób mnie nie urzekło.

moja koleżanka jakieś 2 miesiące temu kupiła mega haremki, takie panterkowe jak chciałam. ale jak ja byłam to już śladu po nich nie było..
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  28 Iunie 2012
kedi
kedi: aha. może i ładna, nie wiem nie znam się, aczkolwiek totalnie nie mój styl. ważne że Tobie się podoba:)

to klepsydry (bombki), teraz są najmodniejsze :tak:
sylwik
sylwik
  28 Iunie 2012
kedi
kedi: jakbym miała jeszcze meble przewozić to nie wiem

na szczescie tylko

:rotfl:
kedi
kedi: mieszkam na 4 piętrze, bez windy, dobrze że mieszkanie do którego się wprowadzam ma windę.

dobrze, ze masz znajomych do noszenia rzeczy:Crylol:
kedi
kedi: ja muszę skonczyc w koncu to pisanie, a mam mega lipę bo promotor przczepia mi się do każdego zdania, ciągle coś neguje, coś mu się nie podoba, masakra

a jaki temat? :)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  28 Iunie 2012

szkoda, że nie mam balkonu :and:

:w00t:

kedi
kedi
  28 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to klepsydry (bombki), teraz są najmodniejsze

nie śledzę trendów:) ale i tak nie skusiłabym się bo po prostu nie w moim guście.

Konto usunięte
Konto usunięte: na szczescie tylko

a pomyśl sobie jakby do tego było jeszcze łóżko i dywan :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: dobrze, ze masz znajomych do noszenia rzeczy

na daną chwilę nie mam auta więc oni muszą mnie przewieźć. z nimi mam dobrze bo we dwóch mi poprzenoszą wszystko, ja jestem tylko koordynatorem , takie zboczenie zawodowe :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: a jaki temat? :)

mniej więcej audiowizualizacja w kulturze współczesnej. wkopałam się nieźle.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.