malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  25 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: UŻYWA KTOŚ TZW KOMINKÓW ZAPACHOWYCH?

uzywalam- pachni zaje.biscie intensywnie, a w pomieszczeniu o malej powierzchni jakim jest lazienka bedzie pewnie wrecz cuchnac ::mrgreen:: tylko nie wiem, czy z moim kominkiem, czy olejkami bylo cos nie tak, bo po nie wiem juz jakim czasie palenia olejek zaczynal sie w kominku gotowac. ::wtf:: raz mi wystrzelilo i zapapralo szafke i sciane ::lol::
pijana
pijana
  25 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mmaryja

Dzięki wielkie, prawdopodobnie jutro będę gotować to dam znać jak wyszło :)
pijana
pijana
  25 Iunie 2012

Pojutrze, kurde*

mmaryja
mmaryja
  25 Iunie 2012
Babsy
Babsy: tylko nie wiem, czy z moim kominkiem, czy olejkami bylo cos nie tak, bo po nie wiem juz jakim czasie palenia olejek zaczynal sie w kominku gotowac.

ciekawe! mi się nigdy tak nie zrobiło, a w okresie zimowym palę dzień w dzień.
olejki są cholernie intensywne dlatego trzeba uważać, bo po pierwszej kropli leci już jak z kraniku.
spróbuj wosku, nie potrzeba wody i na pewno się nie zagotuje, a zapachy obłędne:zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: Dzięki wielkie, prawdopodobnie jutro będę gotować to dam znać jak wyszło

powodzenia! :)
madzia2143
madzia2143
  26 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: UŻYWA KTOŚ TZW KOMINKÓW ZAPACHOWYCH? Takich na podgrzewacze i olejki ?

ja miałam, są mega intensywne. wystarczyły 2 krople i zapach czasami był aż zbyt mocny.

Konto usunięte
Konto usunięte: 3bit?

wygląda bosko :wtf:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  26 Iunie 2012
Babsy
Babsy: uzywalam- pachni zaje.biscie intensywnie, a w pomieszczeniu o malej powierzchni jakim jest lazienka bedzie pewnie wrecz cuchnac :: tylko nie wiem, czy z moim kominkiem, czy olejkami bylo cos nie tak, bo po nie wiem juz jakim czasie palenia olejek zaczynal sie w kominku gotowac. :: raz mi wystrzelilo i zapapralo szafke i sciane ::

Konto usunięte
Konto usunięte: ja miałam, są mega intensywne. wystarczyły 2 krople i zapach czasami był aż zbyt mocny.

DOBRA, KUPUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A nie wiecie dziewczyny gdzie idzie najłatwiej kupić? Jakieś supermarkety tesco itp czy sklepy typu ikea castorama? :and: bo z netu nie chce zamawiac, i gdzie idzie olejki kupic?
Babsy
Babsy
  26 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ciekawe! mi się nigdy tak nie zrobiło, a w okresie zimowym palę dzień w dzień. olejki są cholernie intensywne dlatego trzeba uważać, bo po pierwszej kropli leci już jak z kraniku. spróbuj wosku, nie potrzeba wody i na pewno się nie zagotuje, a zapachy obłędne

a moze za duzo lalam tego olejku ::woot::

Konto usunięte
Konto usunięte: DOBRA, KUPUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A nie wiecie dziewczyny gdzie idzie najłatwiej kupić? Jakieś supermarkety tesco itp czy sklepy typu ikea castorama? bo z netu nie chce zamawiac, i gdzie idzie olejki kupic?

ja kupowalam w sklepach typu wszystko po 5 zl:)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  26 Iunie 2012
Babsy
Babsy: ja kupowalam w sklepach typu wszystko po 5 zl:)

a ja zrobilam wersje do it yourself hahaha, wzielam szklaneczke taką ozdobną jak miałam na podgrzewacze, na tym połozyłam kawałek takiego metalowego cienkiego paska, z podgrzewacza wyskubałam resztke wosku i knot w ten sposob powstala miseczka, nakroplilam olejek postawilam na tym metalowym pasku pod spod dalam swieczke i dziala :D ale i tak musze sie rozejrzec za jakims ladnym
styka51
styka51
  26 Iunie 2012

Moje cieniowane paznokcie po raz pierwszy:

Miało być lepiej...

pijana
pijana
  26 Iunie 2012

Dżasmina jaki outfit odj**ała, to głowa mała :(

SailorMoon
SailorMoon
  26 Iunie 2012

A daj spokój... "czarna wdowa" normalnie. Tragedia. jak bym tak z domu wyszła to by mnie chyba ludzie śmiechem zabili.
Cytowanie padło. Znów coś działają chyba.

pijana
pijana
  26 Iunie 2012

Rzeczywiście :ninja:Styka, jak na pierwszy raz wcale nie jest źle !

styka51
styka51
  26 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Styka, jak na pierwszy raz wcale nie jest źle !

A daj spokój...miałam takie piękne wyobrażenie ...
Teraz czaję się na te gazetowe.
kedi
kedi
  26 Iunie 2012

Jaśmina z tymi czerwonymi powiekami w poprzedniej stylizacji wygląda jakby przyćpała.

SailorMoon
SailorMoon
  26 Iunie 2012

O, emotki nowe d83dde31

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.