malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  23 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dwa z ostatniego posta mi się podobają. tzn. podobają mi się wszystkie, ale gdybym miała wybierać dla siebie to dwa ostatnie. zielony jest super!

Też ten zielony mi się strasznie podoba, generalnie to nie zazdroszczę dylematu, bo wybór ogromny.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  23 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: I nie jest to zwiazane z okresem? Hymm. No chyba nie masz jakiejs ekstremalnej sytuacji, ktora dawalaby Ci zastrzyk takich emocji, co? :)

Żadne PMSy, czy inne wymówki. W ogóle nie wiem czy coś takiego nawet rzeczywiście istnieje ;)
Szczerze powątpiewam.

LuznyGosc
LuznyGosc: Problem tylko w znalezieniu odpowiedniego biura, chociaz wolalbym jechac na wlasna reke, ale tak ciezej znalezc prace. Mamy w Opolu sporo takich agencji, tylko ich ofety nie sa powalajace. Wczesniej jezdzilem przez innego posrednika, to sie oplacalo, ale teraz tam juz nie chca przyjmowac Polakow. Moze wybiore sie tam, gdzie Lukasz byl w te swieta zimowe. :)

A Łukasz zadowolony wrócił rozumiem ?
Jeśli tak, to przynajmniej masz już sprawdzone.
LuznyGosc
LuznyGosc
  23 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Żadne PMSy, czy inne wymówki. W ogóle nie wiem czy coś takiego nawet rzeczywiście istnieje ;) Szczerze powątpiewam.

Ja nie jestem kobieta, wiec ciezko mi powiedziec. :P

Konto usunięte
Konto usunięte: A Łukasz zadowolony wrócił rozumiem ? Jeśli tak, to przynajmniej masz już sprawdzone.

W sumie zadowolony, ale bylby bardziej, gdyby nie musial tam placic wysokiego mandatu i gdyby nie mial wypadku. :)
LuznyGosc
LuznyGosc
  23 Iunie 2012

Uciekam na mecz Agus. :bye: :**

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  23 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: W sumie zadowolony, ale bylby bardziej, gdyby nie musial tam placic wysokiego mandatu i gdyby nie mial wypadku. :)

A o tym nic nie mówił mi, więc nie jestem w temacie :and:

LuznyGosc
LuznyGosc: Uciekam na mecz Agus. :**

Buziaczki :-**
Babsy
Babsy
  23 Iunie 2012
Prinz
Prinz: i zabijasz cale dzialanie oleju, barwa jest silnie oczyszczajaca .

a myslalam, ze chodzi o to, zeby dokladnie go zmyc ::and::
mmaryja
mmaryja
  23 Iunie 2012
Babsy
Babsy: a myslalam, ze chodzi o to, zeby dokladnie go zmyc

mi się wydaje, że to co ma wejść we włosy to i tak wejdzie, a zmyjesz ewentualny 'nadmiar'.
ja zmywam zwykłym szamponem i to też bez specjalnego zmywania. po prostu myję włosy tak jak zawsze.

moonlight30
moonlight30: Też ten zielony mi się strasznie podoba, generalnie to nie zazdroszczę dylematu, bo wybór ogromny.

ogromny i w miarę przeglądania coraz więcej mi się podoba:and:

Konto usunięte
Konto usunięte: No to widzę, że można Cię spokojnie wynieść razem z łóżkiem

na to wygląda! a czasami budzi mnie nawet stąpanie kota po podłodze

Konto usunięte
Konto usunięte: Zmieściliby się na luzie w domu?

w ogrodzie bez problemu, ale w domu to już nie wiem. mam w planie pojemne namioty, takie które nawet w razie deszczu byłyby w porządku - podobno

Konto usunięte
Konto usunięte:

przedostatni jest super:zakochany:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  24 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: na to wygląda! a czasami budzi mnie nawet stąpanie kota po podłodze

No ja na ogół nie mam aż tak twardego snu,
a nad czym ubolewam najbardziej - jak coś mnie przebudzi, lub też sama się przebudzę nad ranem, to już nie usnę.

Konto usunięte
Konto usunięte: w ogrodzie bez problemu, ale w domu to już nie wiem. mam w planie pojemne namioty, takie które nawet w razie deszczu byłyby w porządku - podobno

Jakbym miała takie możliwości, to pewnie mocno bym rozważała, czy nie robić u siebie :-)
Pewnie koszta też się minimalnie zmniejszają wówczas.

Konto usunięte
Konto usunięte: przedostatni jest super

Wiem :zakochany:
madzia2143
madzia2143
  24 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mmaryja

a może by tak róże i lilie :mrgreen: skoro nie potrafisz się zdecydować ;>
styka51
styka51
  24 Iunie 2012

Dziewczynki i chłopcy!
Za 2 tyg jadę nad morze, ale nie będę miała wielu okazji do latania po sklepach. Co wg. jest konieczne nad Bałtykiem z kosmetyków? Bo Wypisałam sobie najpotrzebniejsze rzeczy, ale nie chce przesadzić. Co proponujecie jako najważniejsze?
I na 7 dni jadę ;p

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  24 Iunie 2012
Babsy
Babsy: a myslalam, ze chodzi o to, zeby dokladnie go zmyc ::

to jest wazne, ale barwa ma duzo sls co umyje i wlosy i zniszczy dzialanie oleju.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

shinu
shinu
  24 Iunie 2012
styka51
styka51:

koniecznie to cos czym sie smaruje zeby sie nie spalic za bardzo.

i jakies mydelko nawilżające, morska sol wysusza skore
pijana
pijana
  24 Iunie 2012

Dzisiaj po olejowaniu umyłam te włosy tylko 3 razy, chyba po prostu muszę się przyzwyczaić, że są inne :o) Następnym razem umyję normalnie, 2 razy.

pijana
pijana
  24 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mmaryja

Jadasz może szparagi ? Nigdy nie jadłam i mam ochotę spróbować, ale za cholerę nie wiem jaki sposób jest najlepszy, ugotować, upiec, czym doprawić...
pijana
pijana
  24 Iunie 2012

Oczywiście inni też mogą się wypowiedzieć, zapytałam po prostu największą wielbicielkę warzyw :o)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.