malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  22 Iunie 2012
Babsy
Babsy: dawaj foto!

Masz w profilu, tylko na zdjęciu to taaak widać że o boże :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
madzia2143
madzia2143
  23 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie mam mieszane uczucia. podoba mi się, ale nie wiem czy to jest TO

bardzo fajna, osobiście ja bym postawiła na lilie/kalie czy co to tam :D dają taki świeży, delikatny efekt :tak: na pewno będą pasować do sukienki tego kroju co pokazywałaś :)
mmaryja
mmaryja
  23 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

gdzie cię wcięło?

Konto usunięte
Konto usunięte: dają taki świeży, delikatny efekt na pewno będą pasować do sukienki tego kroju co pokazywałaś

właśnie też tak myślę, ale mimo wszystko róże mnie kuszą wciąż:and:
jeszcze fryzura, bo chciałabym mieć wpięty kwiat więc od tego też zależy
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  23 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: gdzie cię wcięło?

Jestem ogólnie,
tylko jakoś więcej na głowie ostatnio miałam
i jakiś nastrój podły mnie dopadł.

No i wykańcza mnie ta paskudna duchota. Żyć się nie da, a wolne dopiero będę miała w sierpniu :and:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  23 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: gdzie cię wcięło?

Jestem ogólnie,
tylko jakoś więcej na głowie ostatnio miałam
i jakiś nastrój podły mnie dopadł.

No i wykańcza mnie ta paskudna duchota. Żyć się nie da, a wolne dopiero będę miała w sierpniu :and:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  23 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie też tak myślę, ale mimo wszystko róże mnie kuszą wciąż jeszcze fryzura, bo chciałabym mieć wpięty kwiat więc od tego też zależy

Połączenie róż i storczyków wyglądało wg mnie najlepiej.
mmaryja
mmaryja
  23 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko jakoś więcej na głowie ostatnio miałam i jakiś nastrój podły mnie dopadł.

u mnie podobnie. zaczęły mnie dręczyć studyjne sprawy, do tego mieszkanie i ślub.

Konto usunięte
Konto usunięte: No i wykańcza mnie ta paskudna duchota. Żyć się nie da, a wolne dopiero będę miała w sierpniu

w sierpniu na pewno będzie super pogoda! faktycznie, męczące są te wahania pogodowe.

Konto usunięte
Konto usunięte: Połączenie róż i storczyków wyglądało wg mnie najlepiej.

i storczyk i róża ładnie wyglądają we włosach.
sama już nie wiem, teraz jeszcze muszę zadecydować czy ślub i wesele w domu czy nad zegrzem:and:
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  23 Iunie 2012

Ja jestem fanką róż i pewnie walczyłabym o jakiś taki bukiecik

moonlight30
moonlight30
  23 Iunie 2012

ALbo coś w zieleni z pudrowymi różami, na ten wzór ale skromniejszy

moonlight30
moonlight30
  23 Iunie 2012

Przez Was sobie pobuszowałam i wstawie pare co mi się jeszcze podoba, już nie oglądam więcej :nie:

moonlight30
moonlight30
  23 Iunie 2012

Dobra, koniec :D
pijana
pijana
  23 Iunie 2012

Czy Wy też myjecie włosy 5 razy żeby zmyć z nich trzymany całą noc olej ? :/ Nie wiem czy to ma jakikolwiek sens, chyba będę olejować tylko w dni kiedy nie będę nigdzie wychodzić, czyli prawie nigdy :zonk:

styka51
styka51
  23 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy Wy też myjecie włosy 5 razy żeby zmyć z nich trzymany całą noc olej ? :/

Jak biorę i kładę rycynowy, to tylko na końcówki, ale za drugim razem już jest ładnie zmyty.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  23 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie podobnie. zaczęły mnie dręczyć studyjne sprawy, do tego mieszkanie i ślub.

No, ale to ostatnie masz pozytywne,
więc niweluje wg mnie wszystko ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: w sierpniu na pewno będzie super pogoda! faktycznie, męczące są te wahania pogodowe.

Ta burza ostatnia też ładnie dopieprzyła. W ogóle nie szło usnąć przy tych odgłosach.

Konto usunięte
Konto usunięte: i storczyk i róża ładnie wyglądają we włosach. sama już nie wiem, teraz jeszcze muszę zadecydować czy ślub i wesele w domu czy nad zegrzem

Moim zdaniem do włosów fajniej wyglądałby storczyk, tak mi się przynajmniej wydaje.
A ślub / wesele na dużo osób?

Konto usunięte
Konto usunięte: Czy Wy też myjecie włosy 5 razy żeby zmyć z nich trzymany całą noc olej ? :/ Nie wiem czy to ma jakikolwiek sens, chyba będę olejować tylko w dni kiedy nie będę nigdzie wychodzić, czyli prawie nigdy

Nie olejuje, więc nie mam problemu ;>
mmaryja
mmaryja
  23 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

dwa z ostatniego posta mi się podobają. tzn. podobają mi się wszystkie, ale gdybym miała wybierać dla siebie to dwa ostatnie.
zielony jest super!

Konto usunięte
Konto usunięte: Czy Wy też myjecie włosy 5 razy żeby zmyć z nich trzymany całą noc olej ?

ja zmywam za pierwszym razem. tzn. po całej nocy i czasami jeszcze dniu myję włosy tylko raz. żadnych problemów. (olej kokosowy, macadamia albo ze słodkich migdałów)

Konto usunięte
Konto usunięte: Ta burza ostatnia też ładnie dopieprzyła. W ogóle nie szło usnąć przy tych odgłosach.

powiem ci, że mój partner mi rano powiedział, że była mega burza;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Moim zdaniem do włosów fajniej wyglądałby storczyk, tak mi się przynajmniej wydaje. A ślub / wesele na dużo osób?

też mi się podoba, ale taka ala kalia też byłaby całkiem ciekawa.
na razie wyszło +/- 150 osób
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.