Konto usunięte: Powiem Ci, że w Polsce to się chyba taki Internet nie opłaca w ogóle ...
moze nie, ale nie mam neta na domu w polsce bo za zadko tam jestesmy, zeby sie to oplacalo, plus zdarzylam przez ostatni rok (w sumie ponad) przyzwyczaic sie do odczytywania maili jak tylko przychodza, na fonie :)
Konto usunięte: W mojej ocenie co słyszałam to albo Plus albo Play z takim Internetem. Orange sobie odpuść.
orange zazwyczaj jak jestem w polsce to sobie odpuszczam, ma gorszy zasieg niz inne sieci :)
W mojej ocenie co słyszałam to albo Plus albo Play z takim Internetem. Orange sobie odpuść.
orange zazwyczaj jak jestem w polsce to sobie odpuszczam, ma gorszy zasieg niz inne sieci :)
Konto usunięte: wydaje mi się, że play. przynajmniej ja używam i w laptopie działa w miarę ok. dość szybko, choć jak jadę na wieś to trochę gorzej to działa.
tanio, ale konkretnych cen to ci nie podam.
jak bylam ostatnim razem w polsce (a kurcze to juz bylo prawie 2 lata temu) to wlasnie mialam playv i teraz tez sie zastanawialam, czy jej nie wziasc.
Ale jak mowisz ze internet jest spoko to chyba sie na nia zdecyduje :)
Konto usunięte: pokazałam to mojemu facetowi i napisał mi tak
" mówię Ci jeśli jej zalezy tylko na internecie to Plus 150mb 9zł 500mb 15zł,( Najlepsze mają predkosci) albo play 9zł 200mega albo 15zł 500mb"
a ze tak jeszcze spytam jakimis kodami sie to wlacza? bo serio nie mam pojecia :)
15 zlotych? kurcze, tanio, spodziewalam sie czegos przynajmniej 3 razy tyle :P
kedi: ja mam Play i nie narzekam.
ogólnie to skończyła mi się umowa w Play, ale chyba zostanę bo lepszej oferty nie dostanę nigdzie.
to play wygralo :P