malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  19 Iunie 2012
http://www.zeberka.pl/art.php?id=18048

:rotfl::rotfl::rotfl:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  19 Iunie 2012
styka51
styka51: http://www.zeberka.pl/art.php?id=18048

Jaka szpachla... :lol2:
mmaryja
mmaryja
  19 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kosztowo i ogolnie, ktora jest najlepsza jesli chodzi o mobilny net?

wydaje mi się, że play. przynajmniej ja używam i w laptopie działa w miarę ok. dość szybko, choć jak jadę na wieś to trochę gorzej to działa.
tanio, ale konkretnych cen to ci nie podam.
mirra20
mirra20
  19 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hej laseczki! (i laseczkowie zreszta tez). Mozecie mi powiedziec jak to wyglada z internetem na fonie w polskich sieciach? Kosztowo i ogolnie, ktora jest najlepsza jesli chodzi o mobilny net? bylabym wdzieczna :D (oczywiscie chodzi mi o karty do tel co sie doladowywuje, zadne kontrakty). Z gory dziex. Aga.

pokazałam to mojemu facetowi i napisał mi tak
" mówię Ci jeśli jej zalezy tylko na internecie to Plus 150mb 9zł 500mb 15zł,( Najlepsze mają predkosci) albo play 9zł 200mega albo 15zł 500mb"
kedi
kedi
  20 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mozecie mi powiedziec jak to wyglada z internetem na fonie w polskich sieciach? Kosztowo i ogolnie, ktora jest najlepsza jesli chodzi o mobilny net? bylabym wdzieczna :D

ja mam Play i nie narzekam.
ogólnie to skończyła mi się umowa w Play, ale chyba zostanę bo lepszej oferty nie dostanę nigdzie.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  20 Iunie 2012

Robię gulasz. I wstawiliśmy olej na frytki.. :and:
5 min w ustach, 2 godziny w żołądku, całe życie w biodrach.

w suknie i tak juz sie nie dopinam :ziober2:

smacznego :LOL:

pijana
pijana
  20 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 5 min w ustach

Sorry, ale padłam :rotfl: xD
Konto usunięte
Konto usunięte: 5 min w ustach, 2 godziny w żołądku, całe życie w biodrach.

A w ogóle to dodałabym jeszcze przed ustami godzinę albo więcej przy garach :F

Np. ostatnio zachciało mi się jeść, a że jadam zazwyczaj poza domem to w lodówce same sosy, ketchupy i światło. Ale wyjątkowo znalazłam maminą kajzerkę, pieczarki i ser, no to mówię zrobię sobie zapiekankę (z jednej małej kajzerki, podkreślam). Zanim obrałam, pokroiłam, usmażyłam pieczarki, później do pieca na bułce, przykryte serem to zeszła mi prawie godzina, a jadłam jakieś 4 minuty :rotfl: Samej siebie mi się zrobiło żal xD
agoosiaaa
agoosiaaa
  21 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Powiem Ci, że w Polsce to się chyba taki Internet nie opłaca w ogóle ...

moze nie, ale nie mam neta na domu w polsce bo za zadko tam jestesmy, zeby sie to oplacalo, plus zdarzylam przez ostatni rok (w sumie ponad) przyzwyczaic sie do odczytywania maili jak tylko przychodza, na fonie :)

Konto usunięte
Konto usunięte: W mojej ocenie co słyszałam to albo Plus albo Play z takim Internetem. Orange sobie odpuść.

orange zazwyczaj jak jestem w polsce to sobie odpuszczam, ma gorszy zasieg niz inne sieci :)

W mojej ocenie co słyszałam to albo Plus albo Play z takim Internetem. Orange sobie odpuść.
orange zazwyczaj jak jestem w polsce to sobie odpuszczam, ma gorszy zasieg niz inne sieci :)

Konto usunięte
Konto usunięte: wydaje mi się, że play. przynajmniej ja używam i w laptopie działa w miarę ok. dość szybko, choć jak jadę na wieś to trochę gorzej to działa. tanio, ale konkretnych cen to ci nie podam.

jak bylam ostatnim razem w polsce (a kurcze to juz bylo prawie 2 lata temu) to wlasnie mialam playv i teraz tez sie zastanawialam, czy jej nie wziasc.
Ale jak mowisz ze internet jest spoko to chyba sie na nia zdecyduje :)

Konto usunięte
Konto usunięte: pokazałam to mojemu facetowi i napisał mi tak " mówię Ci jeśli jej zalezy tylko na internecie to Plus 150mb 9zł 500mb 15zł,( Najlepsze mają predkosci) albo play 9zł 200mega albo 15zł 500mb"

a ze tak jeszcze spytam jakimis kodami sie to wlacza? bo serio nie mam pojecia :)
15 zlotych? kurcze, tanio, spodziewalam sie czegos przynajmniej 3 razy tyle :P

kedi
kedi: ja mam Play i nie narzekam. ogólnie to skończyła mi się umowa w Play, ale chyba zostanę bo lepszej oferty nie dostanę nigdzie.

to play wygralo :P
styka51
styka51
  21 Iunie 2012

Byłam dziś w bibliotece. Oddałam chyba z 15 książek (same "inteligentne") i wypożyczyłam 3 na odmóżdżenie i "Inny Świat". W przyszłym tygodniu pójdę znowu, bo 4 to mało na całe wakacje. Macie jakieś propozycje?

mirra20
mirra20
  21 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Ja mam playa i z tego co pamiętam są kody ale ja włączam sobie zawsze przez *111# i potem już wybiera się odpowiednie cyferki w zależności o co chodzi np. 1- stan konta 2- promocje itd żeby włączyć pakiet internetu z tego co pamiętam wchodzi się przez promocje> internet potem wybiera odpowiedni pakiet i pojawi się jego cena po potwierdzeniu "włącz" w ciągu 24h włączają ale zazwyczaj robią to wcześniej , jeszcze sprawdzę dokładnie bo pisze to z pamięci a z nią bywa różnie w moim przypadku;)
agoosiaaa
agoosiaaa
  21 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja mam playa i z tego co pamiętam są kody ale ja włączam sobie zawsze przez *111# i potem już wybiera się odpowiednie cyferki w zależności o co chodzi np. 1- stan konta 2- promocje itd żeby włączyć pakiet internetu z tego co pamiętam wchodzi się przez promocje> internet potem wybiera odpowiedni pakiet i pojawi się jego cena po potwierdzeniu "włącz" w ciągu 24h włączają ale zazwyczaj robią to wcześniej , jeszcze sprawdzę dokładnie bo pisze to z pamięci a z nią bywa różnie w moim przypadku;)

brzmi prosto, dzieki za info, nie wiesz czasem czy przy zakupie karty nie dolaczaja ulotki z wypisanymi takimi rzeczami? :)

styka51
styka51: Macie jakieś propozycje?

zalezy jakie ksiazki lubisz ~:)
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  21 Iunie 2012
styka51
styka51: Macie jakieś propozycje?

Agatha Christie! :zakochany: Mam za sobą na razie 'Samotny dom', 'Niemy świadek' i zaczynam 'Kurtyna', bo jakimś dziwnym trafem w mojej okolicy są trudno dostępne w bibliotekach. :/ To kryminały, ale łagodne - bez flaków na wierzchu, barwnych opisów agonii bohatera czy wszechobecnej policji. :D Mi się spodobały bardzo, bo ciągle coś zmusza do czytania dalej, a nóż widelec ujawni się jakiś kolejny szczegół.
styka51
styka51
  21 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zalezy jakie ksiazki lubisz ~:)

Sparks'a mi się podobają. Coś w stylu "Córki Nomadów" albo "11 minut" Coelho. Ale w sumie Coelho trochę przereklamowany jak dla mnie;p

Kiniowska
Kiniowska: Agatha Christie!

Czytałam jakąś książkę jej. Nie moje klimaty, ale moja mamuśka zgodziłaby się z Tobą;p
mirra20
mirra20
  21 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Nie wiem, ale zapytam faceta kiedyś pracował w play, poza tym nadal się tymi tematami interesuje, więc powinien wiedzieć.
kedi
kedi
  21 Iunie 2012

jakie paznokcie do czerwonej sukienki? :ninja:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.