malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  16 Iunie 2012
styka51
styka51: styka51

biale spodnie i gacie na cala dupe?nie o taka Sylwie walczylem
madzia2143
madzia2143
  16 Iunie 2012
styka51
styka51: kotlety ze szpinakiem

yumi :)

Babsy
Babsy: troja chyba bedzie;P

no to gratuluję :D
styka51
styka51
  16 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: biale spodnie i gacie na cala dupe?nie o taka Sylwie walczylem

Nie prawda! Stringacze miałam :pavarotti:
Babsy
Babsy
  16 Iunie 2012
styka51
styka51: Wróciłam ze ślubu właśnie. Panna młoda pięknie wyglądała A teraz idę robić kotlety ze szpinakiem...

u mnie znajomi z grupy hajtaja sie w lipcu i tez zaprosili caly rocznik na slub:) trzeba bedzie sie przejsc:)
mielone? ze szpinakiem nie jadlam jeszcze;)
Babsy
Babsy
  16 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no to gratuluję

dzieki^^ jeszcze jutro dwa zaliczenia i heja:) tyle ze od rana bede musiala piechtolotem sie wybrac te 3 km (okolo) do szkoly, bo Piekny pojechal na zjazd. nie chce mi sie;)
styka51
styka51
  16 Iunie 2012
Babsy
Babsy: u mnie znajomi z grupy hajtaja sie w lipcu i tez zaprosili caly rocznik na slub:) trzeba bedzie sie przejsc:) mielone? ze szpinakiem nie jadlam jeszcze;)

Na serio piękna była:d Ale szpilki 12 cm :ninja: Ja bym nie założyła;p

Nie...piersi z kurczaka porozbijałam na kotlety i w to szpinak duszony z fetą...zobaczymy co wyjdzie :ninja:

Babsy
Babsy: jeszcze jutro dwa zaliczenia i heja:) tyle ze od rana bede musiala piechtolotem sie wybrac te 3 km (okolo) do szkoly, bo Piekny pojechal na zjazd. nie chce mi sie;)

Ja jesio tylko egzamin we wtorek mam, na który się nie uczę, bo nie ma sensu, w ogóle. W czwartek facet nam przepisze oceny z ćwiczeń do tabelki z egzaminem i sweet holidays:D
madzia2143
madzia2143
  16 Iunie 2012
styka51
styka51: Ja jesio tylko egzamin we wtorek mam, na który się nie uczę, bo nie ma sensu, w ogóle. W czwartek facet nam przepisze oceny z ćwiczeń do tabelki z egzaminem i sweet holidays:D

ja 3 mam za sobą i jeszcze 2 przede mną ;/
ale niestety jeden już na wrzesień się przesunął -___-
styka51
styka51
  16 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja 3 mam za sobą i jeszcze 2 przede mną ;/ ale niestety jeden już na wrzesień się przesunął -___-

Ja mam za sobą 3, plus ustny angielski :ninja: A ten wtorkowy na bank będe mieć we wrześniu... no ale cóż.
I w sumie w tym roku nawet nie mam takich złych ocen :lol:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 Iunie 2012

Myślałam, że na zawał zejdę dziś.

Generalnie wszystko bym mogła zgubić, ale nie telefon.
Wsadziłam go dziś do małej kieszonki w torebce, bo nie miałam czegoś co miało kieszenie na sobie.
Po jakimś czasie wkładam łapę, szukam, telefonu nie ma.
Przetrzepałam całą torebkę, każdą kieszeń, środek - nie ma.
Już dziwne odczucie miałam, poszłam do domu, przeszukuje dom - nie ma.
Sobie myślę, no kurna ładnie, już koniec, amen i w ogóle..

Siostra ze swojego do mnie dzwoni - dzięki Bogu telefon słychać.
A jak się okazało w kieszonce w torebce miałam dziurkę małą i gdzieś wpadł między poszewkę wewnętrzną a materiał wierzchni.

Ale ile stresów :ninja:

Paulinessa
Paulinessa
  16 Iunie 2012

Ja dziś miałam 4 egzaminy, już wcześniej 5 examów zaliczyłam. No i reszta przedmiotów "na zaliczenie" zaliczona. Jutro mam wyniki z tych 4 :and: i na koniec czerwca ostatni, akie gófno, filozofia :ble:

Paulinessa
Paulinessa
  16 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A jak się okazało w kieszonce w torebce miałam dziurkę małą i gdzieś wpadł między poszewkę wewnętrzną a materiał wierzchni.

Jeeeezuuu, znam to :rotfl:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  16 Iunie 2012
styka51
styka51: piersi z kurczaka porozbijałam na kotlety i w to szpinak duszony z fetą

Mniam! :w00t:
A u mnie kanapki... :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: A jak się okazało w kieszonce w torebce miałam dziurkę małą i gdzieś wpadł między poszewkę wewnętrzną a materiał wierzchni.

Miałam tak z kluczami od domu. Nerwy podobne. :D
Babsy
Babsy
  16 Iunie 2012
styka51
styka51: Na serio piękna była:d Ale szpilki 12 cm Ja bym nie założyła;p

łoo kurde;) albo dobrze w nich chodzi, albo ma jakies na zmiane;) no ale w sumie za niskich na zmiane tez nie moglaby miec, bo kieca jej sie szargac po ziemi bedzie...

styka51
styka51: Ja jesio tylko egzamin we wtorek mam, na który się nie uczę, bo nie ma sensu, w ogóle. W czwartek facet nam przepisze oceny z ćwiczeń do tabelki z egzaminem i sweet holidays:D

no i gitara:) w ogole to wczoraj minal rok jak sie bronilam.

Konto usunięte
Konto usunięte: ja 3 mam za sobą i jeszcze 2 przede mną ale niestety jeden już na wrzesień się przesunął -___-

dasz rade!:) i nie martw sie kampania wrzesniowa:)

Konto usunięte
Konto usunięte: A jak się okazało w kieszonce w torebce miałam dziurkę małą i gdzieś wpadł między poszewkę wewnętrzną a materiał wierzchni. Ale ile stresów

huh, ile rzeczy mi nawpadalo za poszewke torby/kurtki;/

Konto usunięte
Konto usunięte: 4 egzaminy

łoo ludzie ::wtf::
Paulinessa
Paulinessa
  16 Iunie 2012
Babsy
Babsy: łoo ludzie ::

Studiuję filologię ang. Miałam egaminy z praktycznego ang - writing, speaking, lexis, grammar. :and:

i co i co, zamiast od razu to najpierw mnie przeciągnęli po podłodze hist lit ang, hist lit amerykanskiej, historia anglii, historia usa, niemieckim :and:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  16 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Studiuję filologię ang. Miałam egaminy z praktycznego ang - writing, speaking, lexis, grammar.

Ja też! :) Dzisiaj?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.