malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  14 Iunie 2012

wróciłam :D

mirra20
mirra20
  14 Iunie 2012

Zainspirowała mnie Marta i też zdecydowałam się odkurzyć moją skakankę:D

SoDope
SoDope
  14 Iunie 2012

a ja jestem on-line na kamerce :D

mirra20
mirra20
  14 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja jestem on-line na kamerce :D

na fotka tv?? :pavarotti:
SailorMoon
SailorMoon
  14 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zainspirowała mnie Marta i też zdecydowałam się odkurzyć moją skakankę:D

To teraz życzę wytrwałości bo systematyczność to podstawa:D

Konto usunięte
Konto usunięte: a ja jestem on-line na kamerce :D

ładnaś :zakochany:
mirra20
mirra20
  15 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: linka mi leci ja mam sporo miejsca i mieszkam na parterze to daję radę zawsze możesz zacząć biegać, to też daje dobre efekty :D Prinz mi kiedyś dał dobry plan biegania :

Myślę, że jak minimum 3 razy w tyg. będę skakać po pół godziny to nie będzie źle na początek
madzia2143
madzia2143
  15 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Właśnie do mnie dotarło, że ja nie wypiłam ani jednego w ciągu żadnego meczu... Schodzę na psy.

ja też, ani kropelki :and:
SailorMoon
SailorMoon
  15 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Myślę, że jak minimum 3 razy w tyg. będę skakać po pół godziny to nie będzie źle na początek

Ja tak robię. Pon, śr i pt. 2 minuty skakania - 2 minuty przerwy. Pól godziny, 45 minut... Czasami zdarzało się i godzinę ale potem nogi na drugi dzień zmęczone były :) Mi to wystarcza bo efekty widzę :) Poza tym dużo spaceruje z małym :)

Konto usunięte
Konto usunięte: ja też, ani kropelki

Popatrz jak to z wiekiem człowiek porządnieje :rotfl: ;)
mirra20
mirra20
  15 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Ja tak robię. Pon, śr i pt. 2 minuty skakania - 2 minuty przerwy. Pól godziny, 45 minut... Czasami zdarzało się i godzinę ale potem nogi na drugi dzień zmęczone były :) Mi to wystarcza bo efekty widzę :) Poza tym dużo spaceruje z małym

Ja wczoraj sobie ok pół godziny skakałam , wyszło jakieś tysiąc obrotów skakanki, ale dzisiaj mam trochę zakwasów. A spacerować to nie mam z kim, no chyba że w pracy za klientkami:P
SailorMoon
SailorMoon
  15 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja wczoraj sobie ok pół godziny skakałam , wyszło jakieś tysiąc obrotów skakanki

Bo to mniej więcej tyle wychodzi 1000 - 1200. Też sobie liczę :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ale dzisiaj mam trochę zakwasów

No niestety, ale szybko się przyzwyczaisz i zakwasów już nie będzie :)

Konto usunięte
Konto usunięte: A spacerować to nie mam z kim, no chyba że w pracy za klientkami:P

A po pracy z menem? :pavarotti:
mirra20
mirra20
  15 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Bo to mniej więcej tyle wychodzi 1000 - 1200. Też sobie liczę :D

Mi liczy skakanka, dostałam taką na wypasie z licznikiem :P

SailorMoon
SailorMoon: No niestety, ale szybko się przyzwyczaisz i zakwasów już nie będzie

I tak myślałam, że po tym pierwszym razie będzie gorzej, tylko dziwi mnie że mam je nawet w okolicy karku...

SailorMoon
SailorMoon: A po pracy z menem? :pavarotti

Nie mieszkamy razem więc nie da rady;P
Psa mam ale też jest za stary na długie spacerki:P
SailorMoon
SailorMoon
  15 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mi liczy skakanka, dostałam taką na wypasie z licznikiem :P

Cholera, też chcę taką :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: I tak myślałam, że po tym pierwszym razie będzie gorzej, tylko dziwi mnie że mam je nawet w okolicy karku...

Widzisz jak Ci mięśnie pracowały :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie mieszkamy razem więc nie da rady;P Psa mam ale też jest za stary na długie spacerki:P

Ja jeszcze rower lubię ale ostatnio coś nie ma pogody. Kurde, mam nadzieję, że te lato w końcu przyjdzie :/
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  15 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Właśnie do mnie dotarło, że ja nie wypiłam ani jednego w ciągu żadnego meczu... Schodzę na psy.

nie pisz o alkoholu... wczoraj poszedlem z jednym do baru, wytrabilem 2 long island, wiedzialem ze sie uchlalem bo juz wezykiem szedlem.. w pociagu na moja wies usnalem, obudzilem sie stacje dalej, pociagu powrotnego o polnocy ni uja. i pojechalem taksowka za 60 frankow ;////

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

SailorMoon
SailorMoon
  15 Iunie 2012
Prinz
Prinz: nie pisz o alkoholu... wczoraj poszedlem z jednym do baru, wytrabilem 2 long island, wiedzialem ze sie uchlalem bo juz wezykiem szedlem.. w pociagu na moja wies usnalem, obudzilem sie stacje dalej, pociagu powrotnego o polnocy ni uja. i pojechalem taksowka za 60 frankow ;////

Wybacz, ale śmiecham :rotfl:
styka51
styka51
  15 Iunie 2012

Jutro idę na ślub do koleżanki z roku i nie wiem co założyć... ;C

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.