malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SailorMoon
SailorMoon
  13 Iunie 2012

Co ona tak krzyżuje te nogi? Celulit jej bardziej widać przez to... Przytyła znów chyba. Nogi niezbyt zgrabne a się nimi chwaliła... Cała stylizacja zwykła ale przynajmniej w miarę normalnie wygląda :tak: Spodenki fajne ale czy nie przymałe?
Co sądzicie?
http://margii8.pinger.pl/m/13028494/stylizacja-american-girl

mirra20
mirra20
  13 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Co ona tak krzyżuje te nogi? Celulit jej bardziej widać przez to... Przytyła znów chyba. Nogi niezbyt zgrabne a się nimi chwaliła... Cała stylizacja zwykła ale przynajmniej w miarę normalnie wygląda Spodenki fajne ale czy nie przymałe? Co sądzicie? http://margii8.pinger.pl/m/13028494/stylizacja-american-girl

Buty nie pasują, torebkę też bym zmieniła, a figura cóż... Nie wiem po co podniecała się, że jest chuda skoro nie jest
SoDope
SoDope
  13 Iunie 2012

może przytyła może nie ... nie wiem. ale mi też 2 kilo poszły w góre.

SailorMoon
SailorMoon
  13 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Buty nie pasują, torebkę też bym zmieniła

To już u niej norma, nie zwracam uwagi :rotfl: Ale przynajmniej nie cudowała na siłę :)

Konto usunięte
Konto usunięte: a figura cóż... Nie wiem po co podniecała się, że jest chuda skoro nie jest

Jest jej coraz więcej :tak: Chwaliła się, że zmienia styl życia i że będzie teraz chuda :) Ale u niej zdanie zmienia się szybciej niż pogoda w Polsce :rotfl:
SailorMoon
SailorMoon
  13 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: może przytyła może nie ... nie wiem. ale mi też 2 kilo poszły w góre.

Mi też kilogram, bo jak nie wesele to 18-nastka, to się żarło :rotfl: Ale mi i tak gadają niektórzy, że za szczupła jestem a to nie prawda bo jestem wg mnie w sam raz. Ale i tak 2 kilo chce schudnąć :) Teraz już spokój z imprezami to będzie bezproblemowo :)
mirra20
mirra20
  13 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: To już u niej norma, nie zwracam uwagi Ale przynajmniej nie cudowała na siłę

Moje oczy nie potrafią tego zignorować.

SailorMoon
SailorMoon: Jest jej coraz więcej Chwaliła się, że zmienia styl życia i że będzie teraz chuda :) Ale u niej zdanie zmienia się szybciej niż pogoda w Polsce :rotfl

Chorągiewka na wietrze, z czarnego na bond potem brąz...

Konto usunięte
Konto usunięte: może przytyła może nie ... nie wiem. ale mi też 2 kilo poszły w góre

Ja też przytyłam, ale chodź mecze są to pije piwsko jem chipsy i pizze i takie są skutki...
kedi
kedi
  13 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Jest jej coraz więcej Chwaliła się, że zmienia styl życia i że będzie teraz chuda :) Ale u niej zdanie zmienia się szybciej niż pogoda w Polsce

ja nie wiem, nie wypowiadam się bo podobno jet ode mnie szczuplejsza :woot: to zaraz bedzie że zazdroszcze czy coś :rotfl:
SoDope
SoDope
  13 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Ale i tak 2 kilo chce schudnąć :)

no mi by się schudnąć 4-5 przydało. i tak zrobie.

przez 3 dni jeden po drugim wpierdzieliłam duże paczki chipsów to ja sie nie dziwie, że tak mnie wywaliło od razu.
SailorMoon
SailorMoon
  13 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Moje oczy nie potrafią tego zignorować.

Ale jej oczy tego nie dostrzegają niestety :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Chorągiewka na wietrze, z czarnego na bond potem brąz...

Bo ona ma problemy.... z osobowością.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja też przytyłam, ale chodź mecze są to pije piwsko jem chipsy i pizze i takie są skutki...

Ta pizza Ci apetycznie wyszła, aż zgłodniałam na nią patrząc... A potem poszłam skakać na skakance :rotfl: Trenuje silną wolę :ninja:
kedi
kedi
  13 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: przez 3 dni jeden po drugim wpierdzieliłam duże paczki chipsów to ja sie nie dziwie, że tak mnie wywaliło od razu.

też bym zjadła chipsy, ale obiecałam sobie, że nie jem śmieciowego jedzenia ze względu na cerę :( ale przez te mecze za duzo wypiłam już piwa.
SoDope
SoDope
  13 Iunie 2012
kedi
kedi: też bym zjadła chipsy, ale obiecałam sobie, że nie jem śmieciowego jedzenia ze względu na cerę :( ale przez te mecze za duzo wypiłam już piwa.

a ja wpieprzam teraz te ... ostre piri piri Lays'y ... i najlepsze jest to, że mam do wymiany 3 kupony wygrane na 0,5 l pepsi XD
kedi
kedi
  13 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja wpieprzam teraz te ... ostre piri piri Lays'y ... i najlepsze jest to, że mam do wymiany 3 kupony wygrane na 0,5 l pepsi XD

nie jadłam. oo to masz szczęście! ja tylko raz loda wygrałam :rotfl:
SoDope
SoDope
  13 Iunie 2012
kedi
kedi: nie jadłam. oo to masz szczęście! ja tylko raz loda wygrałam

z LION'a ostatnio też piłne z logo EURO wygrałam :crylol:

ale dzisiaj kupiłam sobie kamerke ... i normalnie będę szaleć. :crylol:
kedi
kedi
  13 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: SoDope

wysłałam Ci zapro :pavarotti:
SailorMoon
SailorMoon
  13 Iunie 2012
kedi
kedi: ja nie wiem, nie wypowiadam się bo podobno jet ode mnie szczuplejsza to zaraz bedzie że zazdroszcze czy coś

Tak, jesteś przy niej wielorybem :tak: Od Pauliny też podobno miała być chudsza... Ale zawsze pisała, że ma zgrabne nogi! Ja tego nie widzę, sorki...

Konto usunięte
Konto usunięte: no mi by się schudnąć 4-5 przydało. i tak zrobie.

Nie wiem ile teraz ważysz, ale jak na tak drobną osobę to 4 - 5 kilo to sporo.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.