malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  15 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Wybacz, ale śmiecham

dzieki za wsparcie ;]

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mirra20
mirra20
  15 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Cholera, też chcę taką :and

Dobry bajer nie powiem.

SailorMoon
SailorMoon: Widzisz jak Ci mięśnie pracowały :rotfl

Może tak mi głowa podskakiwała podczas skakania:P

SailorMoon
SailorMoon: Ja jeszcze rower lubię ale ostatnio coś nie ma pogody. Kurde, mam nadzieję, że te lato w końcu przyjdzie :/

Ja nie mam roweru, chociaż jeździć byłoby gdzie.
Daj spokój ta pogoda już chyba każdego irytuje:/
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  15 Iunie 2012
:w00t:

doszły! :D
a co najmilsze spinke i tą kokardę która leży krzywo (biało różowo złota) dostałam w gratisie, jaka miła babka :rotfl:
madzia2143
madzia2143
  15 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Popatrz jak to z wiekiem człowiek porządnieje ;)

ale dzisiaj sobie wypiję, tak dla luzu bo ostatnio strasznie się stresuję ;/

Prinz
Prinz: w pociagu na moja wies usnalem, obudzilem sie stacje dalej, pociagu powrotnego o polnocy ni uja. i pojechalem taksowka za 60 frankow ;////

uuu, a wieczór wart był tego?

styka51
styka51: Jutro idę na ślub do koleżanki z roku i nie wiem co założyć... ;C

masz taką śliczną figurę że wiele nie trzeba byś ładnie wyglądała :) jutro chyba w całej Polsce ma być ładnie więc generalnie szykuje Ci się fajny dzień !
madzia2143
madzia2143
  15 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: doszły! :D

cóż za kolekcja, ja nawet nie mam tylu ozdób do włosów ;p
styka51
styka51
  15 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: masz taką śliczną figurę że wiele nie trzeba byś ładnie wyglądała :)

Jej, dziękuję ślicznie ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: jutro chyba w całej Polsce ma być ładnie więc generalnie szykuje Ci się fajny dzień !

Wiem ;) Idę tylko do kościoła, bo fajnie będzie ją zobaczyć szczęśliwą, ale nie wiem w co się ubrać -,- Żeby nie przesadzić...
madzia2143
madzia2143
  15 Iunie 2012
styka51
styka51: Wiem ;) Idę tylko do kościoła, bo fajnie będzie ją zobaczyć szczęśliwą, ale nie wiem w co się ubrać -,- Żeby nie przesadzić...

aaa że w ten sposób. Hmm myślę, że elegancko ale na luzie. Jakaś marynarka, dopasowane spodnie, obcasy i powinno być ok :) chyba nie ma co się w kiecki bawić.
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  15 Iunie 2012

Witam, dawno mnie nie było, życze udanego dnia :ziober2:

http://nieznanisprawcy.wrzuta.pl/audio/1wIsEuI2QGN/nieznani_sprawcy_-_ulani

zakochałam się :zakochany:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  15 Iunie 2012

Witam, dawno mnie nie było, życze udanego dnia :ziober2:

http://nieznanisprawcy.wrzuta.pl/audio/1wIsEuI2QGN/nieznani_sprawcy_-_ulani

zakochałam się :zakochany:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

SailorMoon
SailorMoon
  15 Iunie 2012
Prinz
Prinz: dzieki za wsparcie ;]

No współczuję Ci, że musiałeś tyle wydać ale teraz masz nauczkę, że pić trzeba z umiarem :D Nie fochaj :*

Konto usunięte
Konto usunięte: Może tak mi głowa podskakiwała podczas skakania:P

Ja tak skaczę przedwczoraj a mój się na mnie patrzy i patrzy, i wypala - fajnie ci cycki podskakują :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Daj spokój ta pogoda już chyba każdego irytuje:/

Kurde czerwiec niby a tu taka ujnia :/ Jutro ma być ciepło. Oby ta druga połowa czerwca i reszta wakacji była lepsza :D

Konto usunięte
Konto usunięte: doszły! :D a co najmilsze spinke i tą kokardę która leży krzywo (biało różowo złota) dostałam w gratisie, jaka miła babka

Rozpieszczasz tą swoją psinkę :D słodkie te kokardki :)

Konto usunięte
Konto usunięte: ale dzisiaj sobie wypiję, tak dla luzu bo ostatnio strasznie się stresuję ;/

Ja jutro mam zamiar :D przez egzaminy pewnie ? :) masz rację, czasem trzeba się odstresować :)
Babsy
Babsy
  15 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: doszły!

sliczne:) ale uwazam, ze ciut za duzo jednak kosztuja;)

Konto usunięte
Konto usunięte: styka51: Jutro idę na ślub do koleżanki z roku i nie wiem co założyć... ;C masz taką śliczną figurę że wiele nie trzeba byś ładnie wyglądała jutro chyba w całej Polsce ma być ładnie więc generalnie szykuje Ci się fajny dzień !

dokladnie:)

kupilam glukoze i najpewniej w pon ide do labu zrobic krzywa cukrowa... juz mi niedobrze ::haft::
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  15 Iunie 2012
Babsy
Babsy: kupilam glukoze i najpewniej w pon ide do labu zrobic krzywa cukrowa... juz mi niedobrze ::

Hahaha prawie babie wymiotowałam jak miałąm to pić, i chyba jak dobrze pamiętam częsć wylałam do kosza na smieci jak nie widziała.
Babsy
Babsy
  15 Iunie 2012
Psyche30
Psyche30: Hahaha prawie babie wymiotowałam jak miałąm to pić, i chyba jak dobrze pamiętam częsć wylałam do kosza na smieci jak nie widziała.

taak... juz za dobrze mialam, z ponad miesiac raptem nie hafce ::and::
pijana
pijana
  15 Iunie 2012

Poważnie taka ohydna ta glukoza ? :ninja: Z cukrem się kojarzy, myślałam, że dobre :rotfl: Lekarka mi to zaleciła ale nie zrobiłam, bo nie miałam czasu, zrobiłam tylko cukier z krwi, na szczęście dobry i nie ma go w moczu (przy ilości słodyczy jakie wpieprzam dobry cukier i cholesterol to szok xd)

SoDope
SoDope
  15 Iunie 2012
Prinz
Prinz: dzieki za wsparcie ;]

Doszła widokóweczka dziękuje bardzo :*:**:*:*:*:*
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.