Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 962 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Dobry bajer nie powiem.
Może tak mi głowa podskakiwała podczas skakania:P
SailorMoon: Ja jeszcze rower lubię ale ostatnio coś nie ma pogody. Kurde, mam nadzieję, że te lato w końcu przyjdzie :/
Ja nie mam roweru, chociaż jeździć byłoby gdzie.
Daj spokój ta pogoda już chyba każdego irytuje:/

doszły! :D
a co najmilsze spinke i tą kokardę która leży krzywo (biało różowo złota) dostałam w gratisie, jaka miła babka

ale dzisiaj sobie wypiję, tak dla luzu bo ostatnio strasznie się stresuję ;/
Prinz: w pociagu na moja wies usnalem, obudzilem sie stacje dalej, pociagu powrotnego o polnocy ni uja. i pojechalem taksowka za 60 frankow ;////
uuu, a wieczór wart był tego?
masz taką śliczną figurę że wiele nie trzeba byś ładnie wyglądała :) jutro chyba w całej Polsce ma być ładnie więc generalnie szykuje Ci się fajny dzień !
Jej, dziękuję ślicznie ;)
Konto usunięte: jutro chyba w całej Polsce ma być ładnie więc generalnie szykuje Ci się fajny dzień !
Wiem ;) Idę tylko do kościoła, bo fajnie będzie ją zobaczyć szczęśliwą, ale nie wiem w co się ubrać -,- Żeby nie przesadzić...
Witam, dawno mnie nie było, życze udanego dnia
http://nieznanisprawcy.wrzuta.pl/audio/1wIsEuI2QGN/nieznani_sprawcy_-_ulani
zakochałam się
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Witam, dawno mnie nie było, życze udanego dnia
http://nieznanisprawcy.wrzuta.pl/audio/1wIsEuI2QGN/nieznani_sprawcy_-_ulani
zakochałam się
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
No współczuję Ci, że musiałeś tyle wydać ale teraz masz nauczkę, że pić trzeba z umiarem :D Nie fochaj :*
Ja tak skaczę przedwczoraj a mój się na mnie patrzy i patrzy, i wypala - fajnie ci cycki podskakują

Kurde czerwiec niby a tu taka ujnia :/ Jutro ma być ciepło. Oby ta druga połowa czerwca i reszta wakacji była lepsza :D
Konto usunięte: doszły! :D
a co najmilsze spinke i tą kokardę która leży krzywo (biało różowo złota) dostałam w gratisie, jaka miła babka
Rozpieszczasz tą swoją psinkę :D słodkie te kokardki :)
Ja jutro mam zamiar :D przez egzaminy pewnie ? :) masz rację, czasem trzeba się odstresować :)
sliczne:) ale uwazam, ze ciut za duzo jednak kosztuja;)
Konto usunięte: styka51:
Jutro idę na ślub do koleżanki z roku i nie wiem co założyć... ;C
masz taką śliczną figurę że wiele nie trzeba byś ładnie wyglądała jutro chyba w całej Polsce ma być ładnie więc generalnie szykuje Ci się fajny dzień !
dokladnie:)
kupilam glukoze i najpewniej w pon ide do labu zrobic krzywa cukrowa... juz mi niedobrze :