malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
dont0say0anything
dont0say0anything
  15 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Av

http://www.fotka.pl/forum/moda_i_uroda/1012538,Wybieramy_najprzysto
proszę o wsparcie dla Szczęsnego :ziober2:
madzia2143
madzia2143
  15 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Ja jutro mam zamiar :D przez egzaminy pewnie ? :) masz rację, czasem trzeba się odstresować :)

dokładnie... ześwirowałam już totalnie, gdy się nie uczę to mam wyrzuty sumienia i ciągle się nakręcam i wychodzi na to że od rana do wieczora non stop się uczę z przerwami na wc ;/

Babsy
Babsy: kupilam glukoze i najpewniej w pon ide do labu zrobic krzywa cukrowa... juz mi niedobrze ::

współczuję :ninja: mam nadzieję że wynik będzie negatywny :)
madzia2143
madzia2143
  15 Iunie 2012
Babsy
Babsy: jeszcze kutwa 75g;/ myslalam, ze bede mogla pojsc do domu na te 2 godz czekania, no ale ze ruch falszuje wynik, bede sobie kisnac w labie;) musze jakas gazete wziac i telefon podladowac, zeby szybciej zlecialo;)

3 dni wcześniej dieta niskowęglowodanowa została zalecona? i masz być na czczo? pytam bo chce porównać czy to czego nas uczą jest faktycznie wykonywane w praktyce ;p
styka51
styka51
  15 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: , gdy się nie uczę to mam wyrzuty sumienia i ciągle się nakręcam

Skąd ja to znam :ninja:
SailorMoon
SailorMoon
  15 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 3 dni wcześniej dieta niskowęglowodanowa została zalecona?

Pierwsze słyszę. Ja przyszłam, wypiłam i po pół godzinie, godzinie(?), bo już nie pamiętam, pobrali tą krew.

Konto usunięte
Konto usunięte: i masz być na czczo?

To tak.
Babsy
Babsy
  15 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: współczuję mam nadzieję że wynik będzie negatywny

ja tez:)

Konto usunięte
Konto usunięte: 3 dni wcześniej dieta niskowęglowodanowa została zalecona?

::nie::

Konto usunięte
Konto usunięte: i masz być na czczo?

nie pamietam, czy o tym mi gin mowil, ale zdaje sobie z tego sprawe ze bedanie po jedzeniu nie mialoby bardzo sensu;) no i jeszcze morfologie bede robic, i siuski ::lol::
SoDope
SoDope
  15 Iunie 2012

a ja znów nadaje na Fotka.tv XDDDD

madzia2143
madzia2143
  15 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Pierwsze słyszę. Ja przyszłam, wypiłam i po pół godzinie, godzinie(?), bo już nie pamiętam, pobrali tą krew.

czyli po raz kolejny zmarnowane szare komórki, ech te wymogi uczelni które później do niczego są nam niepotrzebne. -___-
mirra20
mirra20
  15 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Ja tak skaczę przedwczoraj a mój się na mnie patrzy i patrzy, i wypala - fajnie ci cycki podskakują

Faceci... :D

SailorMoon
SailorMoon: Kurde czerwiec niby a tu taka ujnia :/ Jutro ma być ciepło. Oby ta druga połowa czerwca i reszta wakacji była lepsza :D

daj spokój nawet nie ma jak nabrać koloru, bo tylko leje i leje. Ale pocieszenie, że przynajmniej jak człowiek siedzi w pracy to mu żal tyłka nie ściska, że pogoda piękna a tu trzeba w robocie siedzieć:P
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  15 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja znów nadaje na Fotka.tv XDDDD

kiedy znowu bedziesz?
Babsy
Babsy
  16 Iunie 2012

trzymajcie kciuki o 10.00, zdaje egzamina ::ninja::

styka51
styka51
  16 Iunie 2012

@Babsy:
I jak poszło?

Dupeczki! Na ten ślub mogę założyć białe szerokie spodnie i miętową bluzkę ?

Babsy
Babsy
  16 Iunie 2012
styka51
styka51: I jak poszło?

troja chyba bedzie;P

styka51
styka51: Dupeczki! Na ten ślub mogę założyć białe szerokie spodnie i miętową bluzkę ?

::tak::
Babsy
Babsy
  16 Iunie 2012

co tu taka posucha? wszyscy juz sie rozgrzewaja %%% przed meczem;)? tylko ja nołlajfuje:C?

styka51
styka51
  16 Iunie 2012
Babsy
Babsy: o tu taka posucha? wszyscy juz sie rozgrzewaja %%% przed meczem;)? tylko ja nołlajfuje:C?

Wróciłam ze ślubu właśnie. Panna młoda pięknie wyglądała :tak:

A teraz idę robić kotlety ze szpinakiem...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.