malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SailorMoon
SailorMoon
  15 Iunie 2012
Babsy
Babsy: juz mi niedobrze ::

Nie dziwię się...

Konto usunięte
Konto usunięte: Poważnie taka ohydna ta glukoza ?

Ohydna. Lewo dałam radę ją wypić.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  15 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: cóż za kolekcja, ja nawet nie mam tylu ozdób do włosów ;p

szczerze? ja też, ale ja noszę rozpuszczone a ona kucyk musi codziennie, to ma na zmianę :-)

Babsy
Babsy: sliczne:) ale uwazam, ze ciut za duzo jednak kosztuja;)

w sumie racja, duży wydatek ale na dłuższy czas na szczęście, na york design (polska marka specjalnie dla yorków, baba zbija kokosy :nie:) dałam porównywalnie tyle samo za 5 kokardek a gorszej jakości więc jestem zadowolona.

SailorMoon
SailorMoon: Rozpieszczasz tą swoją psinkę :D słodkie te kokardki :)

:zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: Poważnie taka ohydna ta glukoza ?

moja siostra to piła w ciąży na badanie czy nie ma cukrzycy, to tez nie zachwala. :D dasz radę :*
Babsy
Babsy
  15 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Poważnie taka ohydna ta glukoza ? Z cukrem się kojarzy, myślałam, że dobre Lekarka mi to zaleciła ale nie zrobiłam, bo nie miałam czasu, zrobiłam tylko cukier z krwi, na szczęście dobry i nie ma go w moczu (przy ilości słodyczy jakie wpieprzam dobry cukier i cholesterol to szok )

wypij sobie Piekna herbate poslodzona 10 lyzkami cukru, to cos w tym styluXD dobrze ze Cie ominelo;)
Babsy
Babsy
  15 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Nie dziwię się...

jeszcze kutwa 75g;/ myslalam, ze bede mogla pojsc do domu na te 2 godz czekania, no ale ze ruch falszuje wynik, bede sobie kisnac w labie;) musze jakas gazete wziac i telefon podladowac, zeby szybciej zlecialo;)
SailorMoon
SailorMoon
  15 Iunie 2012
Babsy
Babsy: jeszcze kutwa 75g;/ myslalam, ze bede mogla pojsc do domu na te 2 godz czekania, no ale ze ruch falszuje wynik, bede sobie kisnac w labie;) musze jakas gazete wziac i telefon podladowac, zeby szybciej zlecialo;)

Nom, w takich miejscach się strasznie dłuży, współczuje :/

A "Gosia" znów się przefarbowała... oj męczy te włosy.
pijana
pijana
  15 Iunie 2012
Babsy
Babsy: wypij sobie Piekna herbate poslodzona 10 lyzkami cukru, to cos w tym styluXD dobrze ze Cie ominelo;)

Aha, dobra, już rozumiem :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: moja siostra to piła w ciąży na badanie czy nie ma cukrzycy, to tez nie zachwala. :D dasz radę :*

Kiedyś pewnie się "skuszę"i tak, ale może nie w najbliższym czasie :D :*
pijana
pijana
  15 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: A "Gosia" znów się przefarbowała... oj męczy te włosy.

Loool... Ale tu ma rację:
Konto usunięte
Konto usunięte: Teraz wiem, że zostanę wierna tej farbie i tego odcienia, dla mnie to strzał w 10!

Za to ta część wypowiedzi mnie rozwaliła:
Konto usunięte
Konto usunięte: Zaraz lecę po jakąś odżywkę do włosów farbowanych, żeby dłużej kolor utrzymać na włosach.

Jakby tylko szukała okazji by lecieć i coś kupić :rotfl:
SailorMoon
SailorMoon
  15 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakby tylko szukała okazji by lecieć i coś kupić

Dzień bez zakupu kolejnego bezsensownego kosmetyku/odwiedzenia ciucholandu/wpisu na blogu, dniem straconym :zonk: A ja tylko się zastanawiam jak dużą ma szafę, łazienkę, kosmetyczkę, żeby to wszystko pomieścić.
Babsy
Babsy
  15 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Nom, w takich miejscach się strasznie dłuży, współczuje A "Gosia" znów się przefarbowała... oj męczy te włosy.

coz poradzic;)
wiem, ze to glupie, ale zadroszcze dziewczynom w starszej ciazyXD

no, lepszy ma ten braz niz nijakie, zoltawe pasemka.
styka51
styka51
  15 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakaś marynarka, dopasowane spodnie, obcasy i powinno być ok :) chyba nie ma co się w kiecki bawić.

Też tak myślałam, ale jak będzie gorąco, to chyba białe portki założę i jakąś bluzkę i do tego sandałki na szpilce -,- W sumie nie wiem, jutro do 15 coś wymyślę :lol: I ryż muszę wziać, o!

Sandra
Sandra: zakochałam się

Dobre, ale zaproponuję rownież:
http://www.youtube.com/watch?v=pUanywmVaMk
:rock:
styka51
styka51
  15 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakby tylko szukała okazji by lecieć i coś kupić

Uzależniona może od zakupów jest?
Ma kupę ciuchów, których ja nigdy bym nie założyła. Osobiście wolę mniej a lepszych/ładniejszych niż pełno ale byle jakich.
mmaryja
mmaryja
  15 Iunie 2012
styka51
styka51: Jutro idę na ślub do koleżanki z roku i nie wiem co założyć.

a gdzie? bo ja też jutro idę i mi się NIE CHCE
styka51
styka51
  15 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a gdzie? bo ja też jutro idę i mi się NIE CHCE

Do kościoła jeśli o to chodzi. Ja zaproszenia nie dostałam, ale fajna dziewczyna jest, powiadomiła wszystkich, gdzie, kiedy i jak. Złożyłyśmy się jej w grupie na prezent i jadę ;)

A Twój kiedy? (jeśli można wiedzieć)
dont0say0anything
dont0say0anything
  15 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: A "Gosia" znów się przefarbowała... oj męczy te włosy.

:zonk:

I dalej ma blond przebłyski :lol:
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  15 Iunie 2012
styka51
styka51: Dobre, ale zaproponuję rownież: http://www.youtube.com/watch?v=pUanywmVaMk

Widze moje klimaty :ziober2:
Oj Stycz, Stycz:D

Konto usunięte
Konto usunięte:

Av :zakochany:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.