malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  13 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Ale jej oczy tego nie dostrzegają niestety

Trzeba jej okulary polecić.

SailorMoon
SailorMoon: Bo ona ma problemy.... z osobowością

Widać, zawsze była dziwna.

SailorMoon
SailorMoon: Ta pizza Ci apetycznie wyszła, aż zgłodniałam na nią patrząc... A potem poszłam skakać na skakance Trenuje silną wolę :ninja

Brat wrócił to sobie razem zrobiliśmy taka full wypas, ale tylko jeden kawałek zjadłam.
Moja skakanka się kurzy, a dostałam taka fajna z licznikiem. Chyba muszę ją przeprosić
SailorMoon
SailorMoon
  13 Iunie 2012
kedi
kedi: ale przez te mecze za duzo wypiłam już piwa.

Właśnie do mnie dotarło, że ja nie wypiłam ani jednego w ciągu żadnego meczu... Schodzę na psy.
kedi
kedi
  13 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale dzisiaj kupiłam sobie kamerke ... i normalnie będę szaleć.

bedziesz nagrywać vlogi? :mrgreen:

SailorMoon
SailorMoon: Ale zawsze pisała, że ma zgrabne nogi! Ja tego nie widzę, sorki...

ona dużo rzeczy gadała, ale cóż, nie ma się co dziwić, w końcu ma rozdwojenie jaźni :rotfl:
ja kocham swoje nogi, to najlepsze co mam!
SoDope
SoDope
  13 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Nie wiem ile teraz ważysz, ale jak na tak drobną osobę to 4 - 5 kilo to sporo.

tylko, że ja teraz waze 52 ...

:D
kedi
kedi
  13 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Właśnie do mnie dotarło, że ja nie wypiłam ani jednego w ciągu żadnego meczu... Schodzę na psy.

no i dobrze, piwo to zuo, mi szkodzi i zle się po nim czuje, zawsze sobie obiecuje ze nigdy wiecej, no ale wiadomo jak to jest
SoDope
SoDope
  13 Iunie 2012
kedi
kedi: bedziesz nagrywać vlogi?

taaaaa.

prędzej do gadania na skype ... :D
SailorMoon
SailorMoon
  13 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Trzeba jej okulary polecić.

Jak ktoś nie ma dobrego wyczucia smaku, to nie powinien się brać za modowe blogi...

Konto usunięte
Konto usunięte: Widać, zawsze była dziwna.

A ostatnio przechodzi samą siebie.

Konto usunięte
Konto usunięte: Brat wrócił to sobie razem zrobiliśmy taka full wypas, ale tylko jeden kawałek zjadłam. Moja skakanka się kurzy, a dostałam taka fajna z licznikiem. Chyba muszę ją przeprosić

zależy jaki był ten kawałek :rotfl: mi te kicanie dużo daje... tydzień był bez skakała to i kg do przodu :rotfl: moja wina, moja wina wiem...
Zerknęłam znów na tą pizze i stwierdzam, że jestem głodna :and: Faktycznie na wypasie zrobiliście :mrgreen:

kedi
kedi: ja kocham swoje nogi, to najlepsze co mam!

Pokaż je nam kiedyś :w00t:
Paulinessa
Paulinessa
  13 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Co sądzicie?

Booże, torebka niemiłosiernie nie pasuje !!!!!!!
buty też.
Do tego jest gruba, za gruba na takie ubranko :and:
Ale spodenki i koszulka same w sobie spoko.
Paulinessa
Paulinessa
  13 Iunie 2012
kedi
kedi: ja kocham swoje nogi, to najlepsze co mam!

zdjęcie prosimy, tu i teraz!

:mrgreen:

i ja swoje też lubię :D
kedi
kedi
  13 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Pokaż je nam kiedyś

okej!

Konto usunięte
Konto usunięte: zdjęcie prosimy, tu i teraz!

łee, tu i teraz to nie będzie ale kiedys na pewno pokażę :mrgreen:
mirra20
mirra20
  13 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Jak ktoś nie ma dobrego wyczucia smaku, to nie powinien się brać za modowe blogi

To też prawda

SailorMoon
SailorMoon: A ostatnio przechodzi samą siebie

Śmiesznie by było gdyby na forum próbowała wrócić

SailorMoon
SailorMoon: zależy jaki był ten kawałek mi te kicanie dużo daje... tydzień był bez skakała to i kg do przodu moja wina, moja wina wiem... Zerknęłam znów na tą pizze i stwierdzam, że jestem głodna Faktycznie na wypasie zrobiliście :mrgreen

Taki średni, że czułam się najedzona ale nie przejedzona. Ale szynka, salami, pieczarki, kapary, feta, cebula i ser robią swoje.
Mi ciężko znaleźć czas poza tym w domu dziwnie mi tak skakać.
Paulinessa
Paulinessa
  13 Iunie 2012
kedi
kedi: łee, tu i teraz to nie będzie ale kiedys na pewno pokażę

haaaaaa, bo chcesz schudnąć najpierw, bo teraz to kłamiesz, że są fajne :and:

:ziober2: ;*
SailorMoon
SailorMoon
  13 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko, że ja teraz waze 52 ...

To dzieli nas 4 kilo :mrgreen:

kedi
kedi: no i dobrze, piwo to zuo, mi szkodzi i zle się po nim czuje, zawsze sobie obiecuje ze nigdy wiecej, no ale wiadomo jak to jest

... za to piłam wódkę w sobotę na 18... ale ja piję tak więcej i tak raz na pól roku, to sobie wybaczam :mrgreen: a piwo to od wielkiego święta :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Booże, torebka niemiłosiernie nie pasuje !!!!!!! buty też. Do tego jest gruba, za gruba na takie ubranko Ale spodenki i koszulka same w sobie spoko.

Ona ma takie wysokie buty a nogi dalej wydają się bardzo masywne :/ Te spodenki chyba serio za małe wzięła.
SailorMoon
SailorMoon
  13 Iunie 2012
kedi
kedi: okej!

Tylko żeby to było jeszcze w tym roku chociaż :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Śmiesznie by było gdyby na forum próbowała wrócić

Dzisiaj właśnie myślałam czy kiedyś nie założy lewego konta i znów zacznie tutaj pisać.

Konto usunięte
Konto usunięte: Taki średni, że czułam się najedzona ale nie przejedzona. Ale szynka, salami, pieczarki, kapary, feta, cebula i ser robią swoje. Mi ciężko znaleźć czas poza tym w domu dziwnie mi tak skakać

Ślinka mi leci :rotfl: ja mam sporo miejsca i mieszkam na parterze to daję radę :mrgreen: zawsze możesz zacząć biegać, to też daje dobre efekty :D Prinz mi kiedyś dał dobry plan biegania :D
kedi
kedi
  13 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: haaaaaa, bo chcesz schudnąć najpierw, bo teraz to kłamiesz, że są fajne

jakbym schudła to by całkiem zniknęły :crylol:

SailorMoon
SailorMoon: ... za to piłam wódkę w sobotę na 18... ale ja piję tak więcej i tak raz na pól roku, to sobie wybaczam a piwo to od wielkiego święta :D

pewnie, czasem można. ja ogólnie rzadko piję, nie wiem, jakoś wolę być trzeźwa, bo i na drugi dzień wszystko ok i do domu łatwiej wrócić... :D

SailorMoon
SailorMoon: Tylko żeby to było jeszcze w tym roku chociaż

postaram się :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.