malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
Paulinessa
  13 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie Cię nie pocieszę, ale kiedyś tak załatwiłam koszulę koronkową od tamtej pory nienawidzę prasować

Kurdeeeee :and: ja ogólnie nie umiem prasować, ale tym razem to była wina żelazka, które się popsuło. No super, że na mojej sukience. :smutny:

kochałam ją :and:
http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/24/00/40/34/2400403478
styka51
styka51
  13 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: odbiłam żelazko na mojej ulubionej sukience, dziękuję, więcej żelazka nie tknę. Aż się popłakałam

Za mocno nagrzane było czy jak?
Paulinessa
Paulinessa
  13 Iunie 2012
styka51
styka51: Za mocno nagrzane było czy jak?

Tak, aczkolwiek padło w nim coś i mimo że było ustawione na b. niski poziom, było mega nagrzane. WTF, jakim cudem!!!!!!!!!
mirra20
mirra20
  13 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kurdeeeee ja ogólnie nie umiem prasować, ale tym razem to była wina żelazka, które się popsuło. No super, że na mojej sukience.

cóż z doświadczenia wiem, że zawsze psuje nam się to co lubimy najbardziej
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  13 Iunie 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: mój Max zjada takie pieski na śniadanie Ale nie powiem fajny malec.

Teraz doczytałam.

Mój max - tzn...? :D pochwal się. :-)
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  13 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mój max - tzn...? :D pochwal się. :-)

nie mam foty na lapie, ale to kundelek :rotfl:
mistrz chomików !

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  13 Iunie 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: nie mam foty na lapie, ale to kundelek mistrz chomików !

to pewnie bydle, mój jest jak jedna jego łapa?:D czy pół łapy :rotfl: co to znaczy mistrz chomikow?
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  13 Iunie 2012

Zamówiłam Chanel 8 kokardek i paczke gumek i zapłacilam 67,50 zł :woot: jak to możliwe? ;d tyle ostatnio zapłaciłam za DWIE koszulki w bershce, shit, bez porownania

styka51
styka51
  13 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zamówiłam Chanel 8 kokardek i paczke gumek i zapłacilam 67,50 zł jak to możliwe? ;d tyle ostatnio zapłaciłam za DWIE koszulki w bershce, shit, bez porownania

Rozpieszczasz ją jak małe dziecko :pavarotti:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  13 Iunie 2012
styka51
styka51: Rozpieszczasz ją jak małe dziecko

To już swoją drogą :D
Paulinessa
Paulinessa
  13 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zamówiłam Chanel 8 kokardek i paczke gumek i zapłacilam 67,50 zł jak to możliwe? ;d tyle ostatnio zapłaciłam za DWIE koszulki w bershce, shit, bez porownania

Ber urazy, ale dla mnie, OSOBIŚCIE, to mega dziwne wydawać tyle kasy na pierdoły dla psa.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  13 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ber urazy, ale dla mnie, OSOBIŚCIE, to mega dziwne wydawać tyle kasy na pierdoły dla psa.

Jasne. :-) jak przywieźliśmy ją do domu to mąż stwierdził, że dostanie wszystko co najlepsze. Dzisiaj mówi: zamów Chanel jakieś nowe kokardy, no to zamówiłam.. A wiązać włosy jej trzeba bo jak dostają się do oczu to powodują po dłuższym czasie owrzodzenia. :nie:
Paulinessa
Paulinessa
  13 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jasne. :-) jak przywieźliśmy ją do domu to mąż stwierdził, że dostanie wszystko co najlepsze. Dzisiaj mówi: zamów Chanel jakieś nowe kokardy, no to zamówiłam.. A wiązać włosy jej trzeba bo jak dostają się do oczu to powodują po dłuższym czasie owrzodzenia.

Ale bądź co bądź, Twój piesek wygląda jak śliczna maskotka :)) :zakochany:
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  13 Iunie 2012
http://www.youtube.com/watch?v=NgCzGqLzDMg&feature=watch-vrec
co ta jasmina wyprawia?
SailorMoon
SailorMoon
  13 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: co ta jasmina wyprawia?

Ej ale serio podobna :crylol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.