malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pijana
pijana
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie odnoszę się tutaj do sytuacji SoDope, ale ja zauważyłam jedno jak mówisz kobiecie z grubego kalibru, że jej facet jest totalnym palantem itp., to zazwyczaj jest tak, że siła uczuć kobiety do tego palanta się potęguję, a Ty wychodzisz na wredną zazdrosną zołzę... soł lepiej trzymać język za zębami lub być dobrym dyplomatą

Konto usunięte
Konto usunięte: że poprzedni był gorszy to chyba marne pocieszenie:P

Podbijam wszystko :tak:

Poza tym żadna z nas raczej nie ma powodów do zazdrości, bo nawet się nie znamy, no chyba, że ktoś jest już tak ekstremalny, że zazdrości nawet nieznajomym. Ale nie o to tu chodzi, widzimy fajną dziewczynę dla której chcemy dobrze, skoro każda z nas ma negatywny pogląd na tę sytuację to może warto się zastanowić... Ale nie warto też zastanawiać się w nieskończoność, życie jest tylko jedno i wg mnie nie powinniśmy non stop godzić się na ustępstwa i bylejakość.
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale nie warto też zastanawiać się w nieskończoność, życie jest tylko jedno i wg mnie nie powinniśmy non stop godzić się na ustępstwa i bylejakość.

właśnie - przecież nigdzie nie napisałam, że godze się na wszystkie ustępstwa...
pijana
pijana
  11 Iunie 2012

Ledwo pomalowałam paznokcie tymi L'orealami, a już odpryski, po 3-ech godzinach ??? Ale kwas :ninja:

SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012

a Wy myślicie, że będę dawać się walić cały czas po plechach ...

mmaryja
mmaryja
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Takich idzie poznać - mówie Ci.

można poznać, ale najczęściej nie 'swojego'

kedi
kedi: łeee, fajnie Ci. ja będę musiała na nią odkładać hajs.

też odkładałam, ale wydałam na coś innego.
a prezent będzie super bo dla mnie na zdrowie i dla mojego partnera też;).
mirra20
mirra20
  11 Iunie 2012
kedi
kedi: trochę tego nie ogarniam, ale może i tak. na szczęście na sobie tego nie testowałam

Ja przetestowałam na przyjaciółce, która przyjaciółką już nie, jest...
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: można poznać, ale najczęściej nie 'swojego'

ogólnie to byłabym pewna, że od byłego kiedyś tam jakbym była to bym strzała od niego dostała ale on np aktualnego ... to nie. i jestem tego 100 % pewna.
mmaryja
mmaryja
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a Wy myślicie, że będę dawać się walić cały czas po plechach

ja nic nie myślę bo szczerze mówiąc to mi to lotto.
tak samo nie uważam, że ktoś będzie cię klepał po plecach.
po prostu sama jestem w związku i zupełnie sobie nie wyobrażam takiej nieszczerości, jak np. z tymi zdjęciami. może trafiłam na ideał, może idealnie się kryje - nie wiem, natomiast mi się to nie mieści w głowie;)
mmaryja
mmaryja
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i jestem tego 100 % pewna.

myślę, że na początku każda kobieta jest pewna, nawet te regularnie bite
mirra20
mirra20
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a Wy myślicie, że będę dawać się walić cały czas po plechach ...

Lepiej dawać się walić gdzie indziej...:D
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: po prostu sama jestem w związku i zupełnie sobie nie wyobrażam takiej nieszczerości, jak np. z tymi zdjęciami. może trafiłam na ideał, może idealnie się kryje - nie wiem, natomiast mi się to nie mieści w głowie;)

o widzisz.
może się kryje a może trafiłaś na ideał.
jak pisałam wcześniej - zdjęcia po wykryciu zostały wywalone przez samego Pana i Władce :crylol: i, nie - nie podpowiadałam mu - sam je wywalił.
kedi
kedi
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a prezent będzie super bo dla mnie na zdrowie i dla mojego partnera też;).

racja, bardzo fajna sprawa. szkoda, że urodziny mam dopiero w styczniu :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja przetestowałam na przyjaciółce, która przyjaciółką już nie, jest...

przykra sprawa. czasem można chcieć dobrze ale może po prostu nie wyjść.
SoDope
SoDope
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: może idealnie się kryje - nie wiem, natomiast mi się to nie mieści w głowie;)

u mnie jedna znajoma tak dobrze się kryła, że wszystkim na okolo dupsa dawała a potem gadała, że ktoś ją zgwałcił a ja na to - no to idz na policje ..... to nie ... bo po co .. :ninja:
mmaryja
mmaryja
  11 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak pisałam wcześniej - zdjęcia po wykryciu zostały wywalone przez samego Pana i Władce

dla mnie to nie zmienia faktu;)
skoro to nic to po co się kryć? ja np. nie mam nic przeciwko, że mój partner ma półnagą jessice albe na tapecie w telefonie bo wolę tak niż miałby to ukrywać.
mmaryja
mmaryja
  11 Iunie 2012
kedi
kedi: racja, bardzo fajna sprawa. szkoda, że urodziny mam dopiero w styczniu

ee, do stycznia możesz poczekać!

Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie jedna znajoma tak dobrze się kryła, że wszystkim na okolo dupsa dawała a potem gadała, że ktoś ją zgwałcił a ja na to - no to idz na policje ..... to nie ... bo po co

myślę, że to jednak dwie zupełnie różne sytuacje.
ja mówię o zaufaniu w związku, między dwoma ludźmi. może mam akurat takie, a nie inne podejście bo właśnie podjęłam decyzję taką, a nie inną, ale nie wiem.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.